reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie kochane.
Silvii28, w moim przypadku było tak ,że w poronionej ciąży serduszko było widoczne wcześniej, około 6-7 tc, w tej obecnej dopiero w 8 tc. Zależy od USG , zależy od faktycznego wieku ciąży. Co do przyrostu bety. Nie znam parametrów, ale wiem, że przy tak wysokiej nie ma sensu już badać , bo potrafi przy 8-10 tc opaśc, a wszystko i tak będzie dobrze.
Poczekaj na USG. Wiem,że nerwy się nie uciszą, ja tez nie potrafiłam się uspokoić, ale bądź dobrej myśli. To ważne.

Sonita, Ja po zabiegu miałam tak inne @,że szok. Krótkie i bardziej obfite i w ogóle nie bolące. Poczekaj az się wszystko wyreguluje.

Alicja 1985 możesz na Mnie liczyć.:tak:

Własnie sobie kupiłam ogrodniczki na allegro,nowe Mothercare. nie byłam przekonana do tego typu spodni, ale mój mąż ma świra na moim punkcie w ciąży ( pierwszy raz 16 lat temu) i zawsze błaga mnie o takie ogrodniczki więc...mu ulegam. Czego nie robi się z miłości.:-D

Silvii z całego serca trzymam mocne kciuki za Twoją fasoleczkę !!

Dziewczyny czy długo się krwawi po zabiegu ?

no u mnie jest takie lekkie krwawienie, ale przedwczoraj było tego dużo dużo więcej.Wczoraj też było, ale już mniej. Może dlatego, że większość czasu leżę (bóle) a wtedy wstalam i pochodziłam. Dziś czuję się lepiej, więc wyjdę na jakiś spacerek krótki. Zobaczę co się będzie po tym działo.

reklama
Koti mi doktor powiedziała, że nie powinno się przemęczać, ale spacer jest idealny, bo pobudza trochę to wszystko. Trochę świeżego powietrza też dobrze zrobi.

Do góry