reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kochane ja na dziś kończ, jutro zajrzę ;-)
Wczoraj znalazłam śmieszny domowy test ciążowy:
Mocz kobiety ciezarnej zostawia na lateksie nieduzy ale wyrazny, nie taki, ktorego trzeba sie dopatrzec, granulkowaty osad. Do zrobienia tez conajmniej po 6 dniach (j.w.). Uwaga- uzywanie do tego celu lateksowych prezerwatyw sie nie sprawdza, bo najczesciej sa naoliwione, lepsze np. rekawiczki do sprzatanie w domu, w ogole najlepiej widac na ciemnym kolorze.

witam się z wami dziewczyny jeszcze 2w. dziś miała usg i przed wizytą zaczęłam plamić zresztą drugi raz w tym tygodniu no ale jestem z powrotem nie było sensu zostawiać mnie w szpitalu ale po badaniu pani stwierdziła że wszystko już jest gotowe do porodu i że to może być w każdej chwili dziś , jutro lub za tydzień. rozwarcie sobie idzie ładnie brzuch mnie troche pobolewa no i plamiłam jeszcze ale nie wiem czy to po badaniu czy może faktycznie się zaczęło poza tym skurcze są ale nieregularne więc nie mam co na razie panikowac tylko czekać
Acha a synek nadal synkiem wszystko ok i waży 3100 czyli prawie tak jak Kacperek, poza tym łożysko i wszystko inne jest ok.

wróbelku
cieszę się że pamiętałaś o mnie jak coś się zacznie dam ci znać

gabi kochana cieszę się że u ciebie idzie wszystko dobrze teraz już naprawdę będzie z górki musisz w to w końcu uwierzyć.

Pozdrawiam wszystkie aniołkowe mamusie a tym co noszą pod serduszkiem maleństwa zyczę spokoju a te co chcę zafasolkować to prycham na nie być może już ostatnimi ciazowymi fluidkami:-)

Jeżyku oczywiście, że pamietam...........

AAAAAAAAAA Alu Ty mnie też pytałaś o imiona Chłopiec Igorek, a córeczka Hanka

reklama
Do góry