reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kochane ja na dziś kończ, jutro zajrzę ;-)
Wczoraj znalazłam śmieszny domowy test ciążowy:
Mocz kobiety ciezarnej zostawia na lateksie nieduzy ale wyrazny, nie taki, ktorego trzeba sie dopatrzec, granulkowaty osad. Do zrobienia tez conajmniej po 6 dniach (j.w.). Uwaga- uzywanie do tego celu lateksowych prezerwatyw sie nie sprawdza, bo najczesciej sa naoliwione, lepsze np. rekawiczki do sprzatanie w domu, w ogole najlepiej widac na ciemnym kolorze.

witam się z wami dziewczyny jeszcze 2w. dziś miała usg i przed wizytą zaczęłam plamić zresztą drugi raz w tym tygodniu no ale jestem z powrotem nie było sensu zostawiać mnie w szpitalu ale po badaniu pani stwierdziła że wszystko już jest gotowe do porodu i że to może być w każdej chwili dziś , jutro lub za tydzień. rozwarcie sobie idzie ładnie brzuch mnie troche pobolewa no i plamiłam jeszcze ale nie wiem czy to po badaniu czy może faktycznie się zaczęło poza tym skurcze są ale nieregularne więc nie mam co na razie panikowac tylko czekać
Acha a synek nadal synkiem wszystko ok i waży 3100 czyli prawie tak jak Kacperek, poza tym łożysko i wszystko inne jest ok.

wróbelku
cieszę się że pamiętałaś o mnie jak coś się zacznie dam ci znać

gabi kochana cieszę się że u ciebie idzie wszystko dobrze teraz już naprawdę będzie z górki musisz w to w końcu uwierzyć.

Pozdrawiam wszystkie aniołkowe mamusie a tym co noszą pod serduszkiem maleństwa zyczę spokoju a te co chcę zafasolkować to prycham na nie być może już ostatnimi ciazowymi fluidkami:-)

Jeżyku oczywiście, że pamietam...........

AAAAAAAAAA Alu Ty mnie też pytałaś o imiona Chłopiec Igorek, a córeczka Hanka

reklama
Do góry