reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Wiesz, najgorsze jest to, że mój szwagier nie pracuje, a moja siostra zapiernicza za trzech, a on siedzi w domu i nawet nie posprząta, ani nie ugotuje, ledwie co dziećmi się zajmie, bo cały dzień ma nos w komputer wsadzony:wściekła/y: Takiego drugiego idioty to za świeczką szukac!!!!

:::
Wiesz, najgorsze jest to, że mój szwagier nie pracuje, a moja siostra zapiernicza za trzech, a on siedzi w domu i nawet nie posprząta, ani nie ugotuje, ledwie co dziećmi się zajmie, bo cały dzień ma nos w komputer wsadzony:wściekła/y: Takiego drugiego idioty to za świeczką szukac!!!!
to współczuję! Mój mąż Jest na zwolnieniu i ja prawie nic nie robię taki kochany jest ;-)

Mój mąż też pracuje od rana do wieczora, fakt, że w domu to już nie ma czasu nic robić, ale ja naprawdę nie mogę na niego narzekać, bo on i tak jest przemeczony, a tamten to by chciał prace tylko w biurze na stanowisku kierownika, a z mojego się smieje, ze mój ma brudne rece od smarów....Ja przynajmniej nie musze liczyć każdej złotówki i stać na to co chcemy, tyle, że my kurcze jacys oszczędni jesteśmy:-Di mało kasy wydajemy;-)

Kinguś mi też ciężko. Brzuch mam bardzo wzdęty a @ nie ma :-( , a miał by we wtorek. Może te testy mam jakieś kiepskie ( bo z allegro po 1,80 jak nigdzie w aptece ) :oo:
I życ nie mam siły, ciągle czekam... Staram się czymś zając ale jak się kąpie, ciągle myślę o jednym. Nawet nie wiem czy coś jest nie tak. Ten mój brzuch jest jak przynajmniej 4 msc ciąży i niektórzy pytają, buuuu.

dziewczynki powiedzcie co to za badanie LH???
chce sobie jeszcze kilka badan zrobic wlasnie tych co wymienila Słodziuchna np. testosteron zespół antyfospolidowy, mycoplazma i ureoplazma i posiew ze sklepien pochwy
Mircia moja ciocia to ma dopiero meza pracuje do 15 a pozniej jedzie na złomowisko w poszukiwaniu rzeczy wraca po 18 karmi swoich 8 kotow siada przy kompie i sprzedaje te rzeczy na allegro i tak codziennie
nic nie pomaga w domu maja niepełnosprawnego syna to nie pomoze nawet cioci zaniesc go z gory na dol tylko za kotamki biega i cala kase na nie i na zlom wydaje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zebys wiedziala Mircia wydaje mi sie ze cioci by bylo lepiej bez niego bo chociaz nie musiala by wysluchiwac ciaglych pretensji i takich tam !!!!!!!!!!!!!
wrrrrrr

reklama
Witam Was wieczorowa porą...
Czeka na zdesperowane panie domu...

U mnie mega dołek... myślałam, że będzie łatwiej:-(

Gin powiedziała, że w następnym cyklu mam się starać ale ponieważ ciężko ustalic pierwszy dzień @ to bez clo... Zobaczymy... /mój szyderczy humor podsunął mi autonazwę - fabryka dzieci nienarodzonych- maskara... mała psychoza

Do góry