kinguś
Nie poddam się
Ja dziś dr Housa oglądam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki. Czasem przychodzą momenty zwątpienia. U mnie gorsze samopoczucie to przez to, że taki długi cykl mam a chciałam już clo zacząć brać.Kinguś musisz wierzyc ze bedzie dobrze
ja tez mam chwile załamki totalnej ale w koncu ja tylko dla tej mysli codziennie wstaje ze juz nie dlugo bede swoje bejbe tulic w ramionach dla niego rzucilam palenie staram sie dobrze odrzywiac biegam na badanka rozne szukam dobrych lekarzy
jesli bym nie wierzyla ze bedzie dobrze to bym siedziala zamknieta w 4 scianach i bym wyla do poduszki
z reszta patrxzac na dziewczynki z BB Gabi Mirke Mordoklejke Jezyka Aneste itd wiem ze i nam sie uda )))