reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dziewczyny ja za każdym razem biorę Clo bo inaczej trudno moje jajniki zmusić do produkowania jajeczek, i nie ma co się bać- jest to lek tylko stymulujący jajniki..... i nie wiem jak u innych ale ja nie odczuwałam jakiś skutków ubocznych:happy:.... to już gorzej się czułam po Luteinie którą bierze się od jajeczkowania po stymulacji Clo...... ale fakt że trzeba chodzić na monitorowanie aby obserwować czy pęcherzyk pęka.... bo jak nie pęknie to zastrzyk w dupsko:szok:

dziewczyny ja za każdym razem biorę Clo bo inaczej trudno moje jajniki zmusić do produkowania jajeczek, i nie ma co się bać- jest to lek tylko stymulujący jajniki..... i nie wiem jak u innych ale ja nie odczuwałam jakiś skutków ubocznych:happy:.... to już gorzej się czułam po Luteinie którą bierze się od jajeczkowania po stymulacji Clo...... ale fakt że trzeba chodzić na monitorowanie aby obserwować czy pęcherzyk pęka.... bo jak nie pęknie to zastrzyk w dupsko:szok:
Moja ginka teraz przed clo dała mi metformax, w każdym cyklu miałam owulację a teraz czekam na @ i dostanę dodatkowo clo.

reklama
Do góry