reklama
kinguś
Nie poddam się
A czego się obawiasz?To w takim razie nie wiem czy wogule zaczynac kurację,boję się
Alicja1985
Fanka BB :)
a co to WZW?????????????????????????
kinguś
Nie poddam się
wirusowe zapalenie wątroby
wiesz mi lekarz w szpitalu powiedzial ze mam po 3 miesiacach sie starac ale gdybym badan nie zrobila historia by sie powtorzyla
Alicja co wykazały te badania?
Przyczynę poronienia?
dziewczyny ja za każdym razem biorę Clo bo inaczej trudno moje jajniki zmusić do produkowania jajeczek, i nie ma co się bać- jest to lek tylko stymulujący jajniki..... i nie wiem jak u innych ale ja nie odczuwałam jakiś skutków ubocznych.... to już gorzej się czułam po Luteinie którą bierze się od jajeczkowania po stymulacji Clo...... ale fakt że trzeba chodzić na monitorowanie aby obserwować czy pęcherzyk pęka.... bo jak nie pęknie to zastrzyk w dupsko
Alicja1985
Fanka BB :)
a ja nie mialam tego ale bylam kiedys szczepiona
kinguś
Nie poddam się
Moja ginka teraz przed clo dała mi metformax, w każdym cyklu miałam owulację a teraz czekam na @ i dostanę dodatkowo clo.dziewczyny ja za każdym razem biorę Clo bo inaczej trudno moje jajniki zmusić do produkowania jajeczek, i nie ma co się bać- jest to lek tylko stymulujący jajniki..... i nie wiem jak u innych ale ja nie odczuwałam jakiś skutków ubocznych.... to już gorzej się czułam po Luteinie którą bierze się od jajeczkowania po stymulacji Clo...... ale fakt że trzeba chodzić na monitorowanie aby obserwować czy pęcherzyk pęka.... bo jak nie pęknie to zastrzyk w dupsko
reklama