reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

clostilbegyt
Karola pierwszy raz słysze o tym leku,az sama mam chęć go brać i przyspieszyć sprawe:)

reklama
Ola poczytaj na forach,z tego co czytałam dużo osób go bierze,jednym pomaga innym mnie,czy mnie pomoże to się okaże

Koti badanie histopata nic Ci nie powie
mi ginek zlecil posiew z szyjki prolaktyne cytomegalie
sama wpadlam na to zeby zrobic tsh i cale szczescie ze wpadlam bo to przez to kierwa sie stalo wiec sie teraz lecze za tydzien ide zrobic badanie tsh mam nadzieje ze mi spadnie :tak:
mnie nic nie bolalo po zabiegu tylko krwawilam prawie tydzien
a pierwsza @ mialan po 45 dniach

Przepisał mi clostilbegyt który ułatwia zajście w ciąże,ale czy to pomoże to nie wiem.Poza tym doczytałam że od tego leku mogą zrobić się torbiele więc się zastanawiam czy wogule je brać.
Ja go brałam w pierwszym cyklu była ciąża biochemiczna a w trzecim się udało ale tylko na 8 tyg.
Przy braniu tego leku zaleca się monitoring. Polecam branie na noc w czasie posiłku mniejsze skutki uboczne są wtedy odczuwalne.

A u mnie dołek, chyba @ się zaczyna....
I popłakałam się przez tą piosenkę
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=JqfGqOx2iDQ]YouTube - I Would Die For That[/ame]

Koti badanie histopata nic Ci nie powie
mi ginek zlecil posiew z szyjki prolaktyne cytomegalie
sama wpadlam na to zeby zrobic tsh i cale szczescie ze wpadlam bo to przez to kierwa sie stalo wiec sie teraz lecze za tydzien ide zrobic badanie tsh mam nadzieje ze mi spadnie :tak:
mnie nic nie bolalo po zabiegu tylko krwawilam prawie tydzien
a pierwsza @ mialan po 45 dniach

to co daje badanie histo ? TSH miałam robione na początku ciąży - wszystko w normie. Lekarz jednak nie zlecił mi ani WZW ani różyczki do 12 tygodnia, a chyba powinien ?

Ja go brałam w pierwszym cyklu była ciąża biochemiczna a w trzecim się udało ale tylko na 8 tyg.
Przy braniu tego leku zaleca się monitoring. Polecam branie na noc w czasie posiłku mniejsze skutki uboczne są wtedy odczuwalne

To w takim razie nie wiem czy wogule zaczynac kurację,boję się

reklama
histopata robia po to zeby nie bylo ze usuneli ciaze tak ktores z girls mowily i tak jest bo mi nic nie wykazalo na histopacie tak jak z reszta wiekszosci dziewcyznek
powieni Ci wskazac te badanka i na toksoplazme tez

Do góry