reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dzien dobry

koti:( dobrze ze przyszlas....zostan z nami kochana ....tule cie mocno

a ja dzis jakby mnie jakis czolg przejechal.....zmeczona jestem jak nie wiem co.....pozno poszlam spac oklo 2 chyba i 7.30 pobudka.....ech.....i na domiar zlego znow kocham pana kibelka.....zniw nic nie przyjmuje.....nawet wody....wrrrrr.....a gotuje ogorkowa......taka mam na nia chec.... do tego jeszcze spagetti:)

reklama
Witaj Koti. Serdecznie współczuję. Ja też jestem tu od niedawna. Jak pisze enka1 mam wrażenie, że tylko dziewczyny, które przeżyły to samo co ja mogą mnie zrozumieć. Otoczenie wywiera presję, że już powoli powinno być lepiej, a przecież minął dopiero miesiąc jak urodziłam naszego Syneczka (41tydzień ciąży) Nie napiszę Ci, że będzie lepiej bo tego jeszcze nie wiem, ale już się przekonałam, że na tym forum można liczyć na słowa otuchy a to z pewnością jest nam teraz potrzebne. Trzymaj się.

Koti, Haniu bardzo jest mi przykro że was spotkała taka tragedia. Tulę Was mocno.Dobrze że trafiłyscie na to forum, tutaj każda z nas przeszla to samo dlatego łatwiej nam o tym ze soba rozmawiać, a to pomga bardzo.
Zostańcie z Nami.

Mireczko do łóżka szybciutko i wygrzać się. Teraz już końcóweczka i nie mozesz byc chora.

Enka spokojnie zaraz przyjdzie @.

Aga IR ja tez dzisiaj bardzo źle spałam

Niusia trzymam kciuki za duzo sprzedanych aniołów, tak duzo żebys się nie wyrabiała z robieniem nowych:-):-):-)

Słodziutka dziekuję za troskę czujemy się wszyscy bardzo dobrze ( Bronek również nie narzeka i też cię serdecznie pozdrawia:tak::tak::tak:). Czy Wiesiu poznała Cię po wizycie u fryzjera???

dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa. to jest straszne jak słowa pocieszenia mogą sprawiać ból - zwłaszczy gdy ktoś kto tego nie doświadczył mówi : nie martw się będzie dobrze. Wiem, że może każdy chce dla mnie dobrze, ale w tym momencie nic nie pomaga.

dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa. to jest straszne jak słowa pocieszenia mogą sprawiać ból - zwłaszczy gdy ktoś kto tego nie doświadczył mówi : nie martw się będzie dobrze. Wiem, że może każdy chce dla mnie dobrze, ale w tym momencie nic nie pomaga.

Koti, ja rowniez mocno przytulam i szkoda, ze "poznajemy" sie w tak smutnych okolicznosciach. Dobrze trafilas, bo tutaj znajdziesz wiele dobrych Duszyczek, ktore tez dotknela strata Dzieciatka, a ktore tak wspaniale sie teraz wspieraja. Zostan, pisz jesli tylko masz ochote, a na pewno znajdziesz pocieszenie.
O swoim Aniolku nigdy nie zapomnisz. Bol w sercu pozostanie na zawsze, ale uwierz nam, ze z czasem troszke latwiej bedzie stawiac mu czola. Daj sobie czas, bo tak naprawde tylko on, zadne slowa, bedzie w stanie zlagodzic Twoj bol.
Pozdrawiam bardzo serdecznie.

reklama
Witajcie.....
Niusia...to teraz tylko czekać na oferty,aniołki bardzo fajnie wyglądają...
Koti,Hanka....tulę Was mocno,przykro mi ze i Was To spotkało...nie powiem,że ból mija...z czasem poprostu uczymy się z nim zyc,ja mimo iz minęło troche czasu nadal się ucze i wcale nie jest łatwo ale muszę powiedzić ze gdyby nie to forum i dziewczynki to byłoby jeszcze gorzej,to naprawdę wspaniała terapia,najlepsza...bo wszystkie doskonale sie tu rozumiemy i zawsze mozemy na siebie liczyć...więc jesli macie ochotę to zostancie....napewno znajdziecie tu wsparcie..tulę raz jeszcze....
Aga Ir...no to się jednak moze juz zaczniesz zegnać z panem kibelkiem....
Selenko...i jak tam decyzja...będzie Madzia?....;-)
Słodziutka...dawaj fotkę!!!!!!
Mała.....,Dilajla.....,Guska....,Marlenka....,Alicja....,Ozkane.....gdzie się podziewacie?
Ostatnio zrobiło się tu spokojnie az za......
Anesto,Jezyk,Miruś,Mordoklejka.....jeszcze troszkę i Maluszki będą na swiecie...ale fajnie,a jak to zleciało.....
Gabi.....ohhh brakuje nam Ciebie...mam nadzieję ze wszystko ok....
Magdalenko....tulę Cię kochana...
Kasiek...a Ty gdzie się podziewasz....odezwij się czasem.....
Syluś ....zdrówka...i wracajcie do nas,pozdrawiam cieplutko.....
Also...kochana Ciebie tule najmocniej,mam nadzieję,że wkrótce znajdziesz w sobie trochę siły i się odezwiesz,my tu wszystkie na Was czekamy....

Alla,Agi,Ona,Ola,Sasetka,Sonita,Pati.b,Cyniczna,Iławianka,Kinguś,Alutka,
Karola,Enka,Dlaczegotak,Pyzunia,Beti,Carri,Wróbelek,Szafirek,Ptysia,Luiza,
Diana,Pixelka,Katja,Ilona,Abereska,...i wszystkie niewymienione dziewczynki ciepło pozdrawiam.....

A u nas znowu zima....buuuu....jak nie znoszę sniegu....kiedy wkońcu przyjdzie wiosna......?

Do góry