Witajcie.....
Niusia...to teraz tylko czekać na oferty,aniołki bardzo fajnie wyglądają...
Koti,Hanka....tulę Was mocno,przykro mi ze i Was To spotkało...nie powiem,że ból mija...z czasem poprostu uczymy się z nim zyc,ja mimo iz minęło troche czasu nadal się ucze i wcale nie jest łatwo ale muszę powiedzić ze gdyby nie to forum i dziewczynki to byłoby jeszcze gorzej,to naprawdę wspaniała terapia,najlepsza...bo wszystkie doskonale sie tu rozumiemy i zawsze mozemy na siebie liczyć...więc jesli macie ochotę to zostancie....napewno znajdziecie tu wsparcie..tulę raz jeszcze....
Aga Ir...no to się jednak moze juz zaczniesz zegnać z panem kibelkiem....
Selenko...i jak tam decyzja...będzie Madzia?....;-)
Słodziutka...dawaj fotkę!!!!!!
Mała.....,Dilajla.....,Guska....,Marlenka....,Alicja....,Ozkane.....gdzie się podziewacie?
Ostatnio zrobiło się tu spokojnie az za......
Anesto,Jezyk,Miruś,Mordoklejka.....jeszcze troszkę i Maluszki będą na swiecie...ale fajnie,a jak to zleciało.....
Gabi.....ohhh brakuje nam Ciebie...mam nadzieję ze wszystko ok....
Magdalenko....tulę Cię kochana...
Kasiek...a Ty gdzie się podziewasz....odezwij się czasem.....
Syluś ....zdrówka...i wracajcie do nas,pozdrawiam cieplutko.....
Also...kochana Ciebie tule najmocniej,mam nadzieję,że wkrótce znajdziesz w sobie trochę siły i się odezwiesz,my tu wszystkie na Was czekamy....
Alla,Agi,Ona,Ola,Sasetka,Sonita,Pati.b,Cyniczna,Iławianka,Kinguś,Alutka,
Karola,Enka,Dlaczegotak,Pyzunia,Beti,Carri,Wróbelek,Szafirek,Ptysia,Luiza,
Diana,Pixelka,Katja,Ilona,Abereska,...i wszystkie niewymienione dziewczynki ciepło pozdrawiam.....
A u nas znowu zima....buuuu....jak nie znoszę sniegu....kiedy wkońcu przyjdzie wiosna......?