reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witam dziewczyny. w grudniu dołączyłam do sierpniówek. niestety nad ranem 2.02. poroniłam w szpitalu. nic na to nie wskazywało. to był 13 tydzień. jestem w strzępach. cały czas albo płaczę albo śpię. to była moja pierwsza ciąża. to tak boli :-:)-:)-( jakby ktoś mi odebrał część duszy :-(

Czesc
Koti bardzo mi przykro.... to okropne co Cię spotkało, zostań na tym forum, dziewczynki mi dużo pomogły i tylko one tak dobrze rozumieja w przeciwieństwie (niestety) do naszego otoczenia. Podobnie się czułam, teraz po 4 miesiącach mogę ci powiedziec że jest lepiej choc tez mam gorsze dni, przytulam Cie i sciskam

Koti bardzo mi przykro. To jest wręcz bardzo trudne wrócić do normalnego życia. Ja też poroniłam swoją pierwszą ciążę i pamiętam jak było mi źle do dziś mimo, że to było w 2006 r. Jedna rada nie duś tego w sobie porozmawiaj z kimś bliskim i przede wszystkim zostań na forum gdzie każdy wie co przeszłaś i możesz napisać wszystko a obiecuję, że będziesz zrozumianą. Ja sama piszę tutaj od niedawna a zalogowałam się bo urodziłam córeczkę, ale nie mogłam przejść obok tematu poronień obojętnie. Pozdrawiam a dla Twojego Aniołka (*)

dziewczynki wstawiam wam linki do aukcji :-)

jestem troszke zła bo zdjęcia jakoś zeszpeciły te aniołki :-( bubububu

a może aniołek...? (547570373) - Aukcje internetowe Allegro

a może aniołek...? (547567772) - Aukcje internetowe Allegro
Widzę, że już jedna oferta kupna jest:-)
Czesc
Koti bardzo mi przykro.... to okropne co Cię spotkało, zostań na tym forum, dziewczynki mi dużo pomogły i tylko one tak dobrze rozumieja w przeciwieństwie (niestety) do naszego otoczenia. Podobnie się czułam, teraz po 4 miesiącach mogę ci powiedziec że jest lepiej choc tez mam gorsze dni, przytulam Cie i sciskam
Witaj Koti, dobrze, że do nas dołączyłaś, zostań tu z nami, a napewno będzie Ci łatwiej:tak:

A ja coś czuję , że mnie choroba łapie, muszę się dzisiaj wygrzać w łóżeczku, mam nadzieję, że pomoże.

reklama
Mam wynik dzisiajeszej bety - 0,7:-( Tak jak się spodziewałam. Plamienia chyba przekształciły się w @ - bo są coraz intensywniejsze...

Koti - przykre jak strata spotyka kobiet, które bardzo pragną maluszka. Teraz nie czas na pocieszania, musisz przetrawić stratę, oswoić się z nową sytuacją. Z własnego doświadczenia powiem, że będzie troszkę lepiej z czasem.

Do góry