reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Kochane dziewczynki, bardzo,bardzo, ale to baaaaardzo dziekuje Wam za Wasze życzenia. Mam nadzieję, ze się spełnią, szczególnie te dotyczące fasolki:-) której w tym roku życzą mi naprawdę wszyscy
Wiem ,ze to forum jest dla kobiet które poroniły
U mnie okazało sie ,ze ciąża pozamaciczna w lewym jajowodzie(7 tydz) w poniedziałek trafiłam do szpitala ale stwierdzili ,ze nie zrobia laparoskopi tylko beda leczyli mnie metroteksatem nie wiem jak sie to pisze.Boze jak mi ciezkoTak bardzo pragnełam tej fasolki, robiłam wszystko by była zdrowa a tu taki cios.W sobote wyszłam ze szpitala dostałam zwolnienie lekarskie na 14 dni w domu siedzie sama jest mi tak okropnie pusto i zamiast regenrowac siły ja bardzo cierpie i rozpaczam w dodatku dzis dostałam bardzoooo obfitego krwawienie nie wiem juz co robic...wczesniej miałam brazowe upławy a teraz krew +bóle jajników
U mnie okazało sie ,ze ciąża pozamaciczna w lewym jajowodzie(7 tydz) w poniedziałek trafiłam do szpitala ale stwierdzili ,ze nie zrobia laparoskopi tylko beda leczyli mnie metroteksatem nie wiem jak sie to pisze.Boze jak mi ciezkoTak bardzo pragnełam tej fasolki, robiłam wszystko by była zdrowa a tu taki cios.W sobote wyszłam ze szpitala dostałam zwolnienie lekarskie na 14 dni w domu siedzie sama jest mi tak okropnie pusto i zamiast regenrowac siły ja bardzo cierpie i rozpaczam w dodatku dzis dostałam bardzoooo obfitego krwawienie nie wiem juz co robic...wczesniej miałam brazowe upławy a teraz krew +bóle jajników
dosia24
Lipcowe mamy'09
monikaaa witamy na forum. tu nie jesteś sama i nie waż ne jaką miałaś ciąze wszystkie cierpimy tak samo i tak samo sie wspieramy. ja również trafiłam tu po poronieniu i mimo ze mialam puste jajo płodowe to dla mnie to była ciąża i duża strata. przytulam Cię cieplutko.
mirosława wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek. oby się spełniły wszystkie Twoje marzenia.
a teraz co u mnie. nie odzywałam sie przez cały weekend bo jednak powrót do pracy bardzo mnie pochłonął. nie było nawet tak zle. choc jakis dziwne sytuacje tez sie trafiały.osoby z którymi miałam wczesniej kiepski kontakt nagle zaczeły ze mna rozmawiać i sie mna interesowac. nie chce i nie lubie takiej sztucznej litości.
dzis byłam na badaniach. mialam echo serca i znów mam siedziec na zwolnieniu. odebrałam tez wynik hispat po drugim zabiegu. i jest tam napisane ze do badania otrzymali fragment tkankowy dł. 8,5 cm wyskrobany z jamy. co to może być?????
jutro usg tarczycy i skierowanie do endokrynologa. mam nadzieje ze z tą moją tarczycą nie jest tak zle bo troche sie tym martwię.
mirosława wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek. oby się spełniły wszystkie Twoje marzenia.
a teraz co u mnie. nie odzywałam sie przez cały weekend bo jednak powrót do pracy bardzo mnie pochłonął. nie było nawet tak zle. choc jakis dziwne sytuacje tez sie trafiały.osoby z którymi miałam wczesniej kiepski kontakt nagle zaczeły ze mna rozmawiać i sie mna interesowac. nie chce i nie lubie takiej sztucznej litości.
dzis byłam na badaniach. mialam echo serca i znów mam siedziec na zwolnieniu. odebrałam tez wynik hispat po drugim zabiegu. i jest tam napisane ze do badania otrzymali fragment tkankowy dł. 8,5 cm wyskrobany z jamy. co to może być?????
jutro usg tarczycy i skierowanie do endokrynologa. mam nadzieje ze z tą moją tarczycą nie jest tak zle bo troche sie tym martwię.
Aga1108
Po prostu mama
Witam w słoneczny poczatek tygodnia:-)
Mika - życze Ci jednego żebyś niebawem ujrzała uśmiech na buzi swojego dzieciatka; wszystkiego naj z okazji urodzin
Dosia - możę to resztki pęcherzyka, z łożyskiem i sluzówką, ale to najlepiej wytłumaczy Ci już lekarz
Maggie - jak wrażenia po koncercie?
Cyprysiowa - zdrówka życzę
Modroklejka - fajnie że dobrze się bawiłaś na weselu:-)
Dilajla:-)
A gdzie podziała się reszta dziewczyn???...
Mika - życze Ci jednego żebyś niebawem ujrzała uśmiech na buzi swojego dzieciatka; wszystkiego naj z okazji urodzin
Dosia - możę to resztki pęcherzyka, z łożyskiem i sluzówką, ale to najlepiej wytłumaczy Ci już lekarz
Maggie - jak wrażenia po koncercie?
Cyprysiowa - zdrówka życzę
Modroklejka - fajnie że dobrze się bawiłaś na weselu:-)
Dilajla:-)
A gdzie podziała się reszta dziewczyn???...
Mirka, wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin, życzę Ci dużo zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń, a w szczególności tego jednego, na które bardzo czekasz!!! Buziaczki.
Monika, przytulam mocno. Jestem na tym forum od kilku dni i są tu naprawdę świetne babki, które wspierają i pocieszają jak nikt. Szkoda, że też tu musiałaś trafić. Trzymaj się i pisz jak będziesz miała doła i nie tylko. To naprawdę pomaga.
Monika, przytulam mocno. Jestem na tym forum od kilku dni i są tu naprawdę świetne babki, które wspierają i pocieszają jak nikt. Szkoda, że też tu musiałaś trafić. Trzymaj się i pisz jak będziesz miała doła i nie tylko. To naprawdę pomaga.
mbieg
mamusia Aniołka 29.12.07r
MONIKAAA witam na forum :-) Ja moje maleństwo straciłam trzy miesiące temu w 35 tyg.Nie jest ważne na jakim etapie jest ciąża bo zawsze boli tak samo mocno :-( Ostatnio narzeczona mojego kuzyna też miała ciążę pozamaciczną i wszyscy strasznie to przeżyliśmy :-( Bardzo mocno cię przytula :-)
Dziewczynki wiem że już pytałam,ale jakie mam jeszcze zrobić badania po za APTT, TSH, FT4, TOXO IgM i IgG, mocz,morfologia?
Buziaczki dla wszystkich kobietek na forum.
Dziewczynki wiem że już pytałam,ale jakie mam jeszcze zrobić badania po za APTT, TSH, FT4, TOXO IgM i IgG, mocz,morfologia?
Buziaczki dla wszystkich kobietek na forum.
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Monika, witaj kochanie, strasznie mi przykro, ze tak jak my, musiałaś przejść stratę dzieciątka:-( nieważne, czy było to poronienie, czy ciąża pozamaciczna, utrata dziecka zawsze tak samo boli. Mam nadzieję, że następna fasolka zostanie razem z Tobą i bedziesz mogła nam się pochwalić pięknym zdjeciem swojego skarbu. Trzymaj sie i pisz do nas o wszystkim, o Twoich dołach psychcznych jak również o szczęściu, wiem że narazie nie czujesz sie szczęśliwa, ale zobaczysz złe wspomnienia miną, a zostaną tylko te dobre.... słońce zaświeci również dla Ciebie!!!!!!
A Wam dziewczynki jeszcze raz dziękuję za tak wiele ciepłych słów!!!!!!
A Wam dziewczynki jeszcze raz dziękuję za tak wiele ciepłych słów!!!!!!
reklama
M
modroklejka
Gość
Madziu-imienniczko ja robiłam jeszcze przeciwciała przeciw B2 glikoproteinowe (wyniku jeszcze nie mam bo czek sie na niego 90 dni!!), i antykardiolipidowe, jestem zapisana z mezem do poradni genetycznej, i wiem ze jeszcze sa takie badania jak anty koagulant tocznia i badanie kariotypu, ale nie wiem czy to przypadkiem nie inne nazwy tych badan które juz zrobiła. Ja profilaktycznie zrobiłam jeszcze cytologie i betę, ze względu na to pęcherzykowanie...