reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

To się bardzo cieszę że pomysł na nową nazwę forum przypadł do gustu :rofl2::rofl2::rofl2:

Mirka rozbawiłaś mnie tak bardzo że aż mój mąż mi sie pyta co ja tam czytam że tak sie rechotam:-) No nie ma to jak spocone skarpety sąsiadów :-D:-D:tak:

reklama
Wiecie co była u mnie koleżanka z córka ma 2,5 roku i sie troszke z nią wygłupiałam na kanapie i ona mi tak jakoś niefortunnie skoczyła na brzuch...... popłakałam się z bólu:szok::szok::szok: tak mnie zabolało i potem też strasznie bolało mnie całe podbrzusze wziełam nospy i przeszło
Chyba cały czas mam wrażliwy brzuch bo przecież nie raz sie wygupiałam z małą a teraz taki ból :baffled:
Najchętniej to już jutro poszłabym do lekarza aby usłyszeć że jest wszystko ok bo coraz bardziej sie martwie i denerwuje i coś schizuję bo zaczynam się bać ze już nigdy nie uda mi sie być w ciąży :crazy:

Netula ja też często łapię się na tym że myślę że nadal mała istotka rośnie w moim brzuszku.............................................................:-:)-:)-(

MAGGIE i DLACZEGOTAK dzięki za rady :-) Narazie jest ok,może dlatego że dossałam się do butelki z mineralną :-D
MAŁGOSIU czasami każda z nas musi się wypłakać,żeby było nam lżej :-( Ja doła miałam wczoraj,bo przypadały imieninki mojego synusia :-( Głowa do góry,my też doczekamy się fasolek :-)
Wszystkim kobietkom życzę miłego sobotniego wieczoru :-D

Witam dziewczynki

Czasem tez sie zastanawiam , czy bede mogła zajśc w ciąze . Codziennie proszę Boga by pozwolił mi zostać mamą choć jednego zdrowego dzidziusia.
Staram sie myslec pozytywnie ale sa takie dni że....
Właściwie tylko z wami moge sie podzielic obawami , bo niestety mój mąż uwaz , że temat Anoiłka jest zamknię ty i nie ma co do tego wracac , boję sie że cała ta sytuacja nas w jakiś sposób rozdzieli:-(

W poniedziałek ide na badania narazie ogólne + tarczyca . Toksoplazmoze robiłam w ciązy kiedys miałam ale obecnie nie czy można sie zarazić drugi raz?
Jeszcze zrobie prolaktyne , progesteron( NO właśnie w których dniach cyklu najlepiej to zrobic niektorzy pisza o 22 dni)? No i cytomegalie- oczywiscie

Och mam jeszcze jedno pyt , czy ktoras z was robiła badanka genetyczne ze skierowaniem od panstwowego ginekologa. Czy za nie sie wtedy też płaci? Zaznaczam , ze po pierwszym poronirniu nie chca dawać i u mnie nie ma wskazań natury obciązeń genetycznych pyt , bo do dobrej kliniki genetycznej mam 200km i chce sie przygotowac rowniez finansowo. Poza tym ze gin. twierdzi by sobie dać spokój z tymi badaniami , ze to była sytuacja jednorazowa - mam nadzieje ze ma racje . Ale jak czytam o klejnych badaniach jakie robią kobitki to sie nakręcam ?

Miroslava mam nadzieje ze nie obrazisz sie za pyt ale chyba jestesmy w podobnym wieku sadząc po cyferkach przy niku, czy robiłaś badanka a jesli tak to jakie - jesli moge wiedzieć ?

Pozdrawiam wszystkich cieplutko , miłj niedzieli:-)

Witam Was niedzielnie!

U nas pada i tylko +2. Gdzie ta wiosna! Gdzie BOCIANKI??
Dilajla, Also, Magda :-) Dzieki za przytulaki i slowa otuchy.
Dzisiaj jest lepiej i wieczorem ide na koncert Cesarii Evory, ktora uwielbiam. :-).

Milgak:-), ja tez okropna beksa jestem.... Trzymaj sie i
lekarz powiedział mi ze możemy zacząć działać :-)
super! TO DZIALAJCIE :-D

Ilona! :-)Ta lista badan, ktora wymienilas brzmi bardzo rozsadnie. Moze rzeczywiscie to wystarczy i nie ma co sie nakrecac. Z calego serca zycze powodzenia. :tak::tak::tak:. Zobaczysz, ze Dzidzia przyjdzie :-). A co do najdrozszego, to ja zalozylam, ze on tego naprawde do konca nigdy nie zrozumie, bo to TYLKO facet ;-). Jak popatrzysz na mojego wzorajszego posta, zobaczysz, ze u mnie tak samo...

Dlazegotak Milego spacerku. U mnie tez biust kurzy na obiad, ale bez panierki bo probuje zbic wage.

Ze ten moj ``odchudzajacy ``suwaczek nie chce sam kilogramow odejmowac ;-).

MILEJ NIEDZIELKI :-)

i wróciłam...potem napisze jak było bo sie spiesze na sniadanie!! maz zrobił jajecznice!!
napisałyscie mase wiec musze nadrobic!
sliczna dzis u nas pogoda i umowilismy sie z mloda para na ciacho w poznaniu wiec bede wieczorkiem!
ale generlanie mam doła bo w nocy dostałam @ i to znaczy ze nie zdarzył sie cud i mojego maluszka naprawde juz nie ma....a tak miałam nadzieje ze to głupi sen:((((((((((((

Witam wszystkie kobietki w ten piękny niedzielny dzień :-D
Po obiadku wybieramy się z mężem do naszego synka na cmentarz a potem na długi spacer,bo pogoda jest boska :-)

ILONKA głowa do góry,doczekasz się niedługo swojej fasoleczki :-) A jeśli chodzi o badania genetyczne,to miałam robione w czasie ciąży.Dostałam skierowanie od mojej pani doktor do poradni genetycznej mieszczącej się w szpitalu naszego miasta.Jeśli idziesz ze skierowaniem,to badania są bezpłatne :-)

MAGGIE miłego wieczoru przy muzyczce :-)

Pozostałym kobietkom miłej niedzieli :-D :-D :-D

reklama
Witam w niedzielne popołudnie po pięknym slonecznym poranku pełna optymizmu jestem :-)
Z facetami tak to jest oni to przeżywają na swój własny sposób mój M też nie lubi i nie lubiał wracać do tego tematu, oni chyba myślą że my niepotrzebnie się nakręcamy- chcą dobrze a skótek odwrotny...
Ilona ja robiłam podobnie przeciwciała i hormonki w genetykę się nie zagłębiałam no i jeszcze mi lekarz kazał przeciwciała antyfosfokardiolipidowe to wszystko...

ania00 działaj działaj tylko pamiętaj kwas foliowy łykać ;-)

MAGGIE relaksuj się i wycisz trochę napewno Ci ten koncert dobrze zrobi i pozytywnie nastro:-)

Przytulam Was dziewczyny z całego serducha i wierze że Wam się uda karzda doczeka się fasolinki tylko ( w moim przypadku tak było) czasami trzeba się odrobinę zdystansować jak to mówią nie chcieć za bardzo i możecie na mnie krzyczeć bo też nie lubiałam jak ktoś mi tak mówił ;-)

Do góry