reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja na chwileczkę bo zaraz idę się położyć
Zaczynam sie martwić :baffled:bo tak jak już pisałam wcześniej o tym że pobolewa mnie brzuch tak dziś boli mnie mocno a przed chwilą to jakbym skurczy dostała i wziełam 2 nospy teraz jest troche lepiej
Nie wiem czy coś tam się dzieje złego zaczynam się bać:-:)-:)-(
A może się przeforsowałam przyznam się że się do końca nie oszczędzam....:crazy:
A dziś jeszcze byłam na zakupach bo jutro teście wpadają na obiad więc chciałam się jakoś przygotować a teraz to chyba mój M będzie kończył wszystko:szok:

Idę się teraz położyć ale jeszcze tu dziś zajrzę

reklama
Maggie kochanie, tak, ta słodka morda, to moja suczka Misia:tak::-D

Dilajla, odpoczywaj, może faktycznie sie przesiliłaś, ale w razie czego radzę Ci, skontaktuj się ze swoim lekarzem. A co do sprzątania, to chyba mamy tak samo, ja przynajmniej dwa razy w tygodniu myje podłogi, mój M smieje sie ze mnie, ze ja w jednym końcu domu kończę, a wdrugim zaczynam :-D Bardzo lubię ład i porządek, takie już poprostu jesteśmy:rofl2::sorry2::-D

Witam w paskudny i deszczowy sobotni wieczór. Już dosyć mam tego deszczu.

Ja dziś też jestem z siebue dumna, pozmywałam, posprzątałam, poprałam ;-) A teraz się relaksuję.

Od poniedziałku boli mnie brzuch jak na @, ale boli i tyle. Już bym chciała żeby przyszła.

Reklamy w tv też na mnie działają. Filmy i seriale też, niewiele trzeba żeby łezki leciały. No ale już tak jest, nikt nam tego nie zabierze ani nie zabroni. W zeszłą sobotę byłam na "Lejdis" z mężem, to chyba jako jedyna wychodziłam uryczana z kina. Taki nasz los, mamuś Aniołków.

Miłego wieczoru życzę wszystkim kobietkom :-)

Maggie Mirka ale macie śliczne psiaki supppppper:rofl2::rofl2::rofl2:
Mirka no może przesadziłam trochę i mam nadzieję że ból minie i będzie oki
A co do M i sprzątania to mój się śmieje że muzeum zrobiłam z domu :rofl2::-):baffled:
że niedługo wróci z pracy a spotka przed drzwiamy kapcia takie jak w muzeum się zakładało:rofl2:

Dilajla, takie muzealne kapcie to byłaby super rzecz:-D bo jak do mnie przychodzą sąsiedzi, czy ktokolwiek inny, i przejdą mi sie tymi paskudnymi spoconymi stopami po panelach, to ja zaraz po ich wizycie muszę brać za mopa i myć podłogę, bo okropnie wyglądają ślady po ich skarpetach:crazy::baffled: Ale cóż, nie można przesadzać. Ja mieszkam na wsi i czasami jak do kogoś idę na kawę to aż mi się nie chce jej pić, bo nawet szklanki mają niedomyte:-p a u mnie w domciu staram się żeby było czysto i pachnąco:rolleyes: a omnie mówią tutaj "czyścioszka" albo "miastowa" a ja mam ich w d.... i i tak sprzątam, bo tak lubię i już !!!!!!!!!!!:-D

czesc wam dziewczyny!!!
długo mnie nie było!! bo mało czasu ostatnio mam tylko praca i praca!!! gratuluje zafasolkowanym i trzymam kciuki za reszte aby były zafasolkowane :-)
byłam u lekarza bo musiałam powtórzyć wyniki czy sie wkoncu unormowały i musze wam powiedziec że prolaktyna po 5 tygodniach spadła mi do normy i wyniki tarczycowe tez sie unormowały. takze lekarz powiedział mi ze możemy zacząć działać :-) w srode jade na zastrzyk na wywołanie jajeczkowania i wtedy zaczniemy staranka ....mam nadzieje ze sie uda.... i donosze mojego dzidziusia do końca.....ciekawe czy taki zastrzyk jest skuteczny??
-----słyszałyście cos kiedys na temat tych zastrzyków???

*** moje aniołeczki::: +25.06.2005r.(12tc)
+17.08.2007r.(12tc)

magie to nie był mój wiersz ale też bardzo mi się podoba to jest taka moja forma żałoby kiedy nachodzi mnie dół zamęczam siebie i was;-) wierszami jednym sie spodoba innym nie ale każdy ma swój sposób na smutek i bardzo się cieszę że ci przypadł do gustu

Hej,nie dam rady przeczytać tyle,a jeden dzień mnie nie było:nerd:
Melduję,ze jestem.Trochę mi smutno.Cudną dzidzię dzisiaj wyprzytulałam,a mój dzidziuś byłby tylko kilka dni młodszy:-( Muszę być dla niej dobrą,przyszywana ciocią chociaż:tak:
Pozdrawiam wszystkich.Papapapa.

reklama
ja dzis pol dnia spedzilam na gieldzie kwiatowej wybierajac kwoiaty do ogrodka:) Troche sadzenia mnie teraz czeka:) Jutro mam pol roku jak slubowalam mojemu ukochanemu milosc:) Z racji tego kupil mi dzis 10 rozyczek i 10 hiacyntow. Slicznie bukiecik wyglada:) A tera czekam na polnoc az moj ukochany wroci z pracki...
Jeju jak ten czas ucieka. Ja juz 3 tygodnie po zabeiegu a nadal czuje jakbym miala szkraba pod serduszkiem....

Do góry