reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja na chwileczkę bo zaraz idę się położyć
Zaczynam sie martwić :baffled:bo tak jak już pisałam wcześniej o tym że pobolewa mnie brzuch tak dziś boli mnie mocno a przed chwilą to jakbym skurczy dostała i wziełam 2 nospy teraz jest troche lepiej
Nie wiem czy coś tam się dzieje złego zaczynam się bać:-:)-:)-(
A może się przeforsowałam przyznam się że się do końca nie oszczędzam....:crazy:
A dziś jeszcze byłam na zakupach bo jutro teście wpadają na obiad więc chciałam się jakoś przygotować a teraz to chyba mój M będzie kończył wszystko:szok:

Idę się teraz położyć ale jeszcze tu dziś zajrzę

reklama
Maggie kochanie, tak, ta słodka morda, to moja suczka Misia:tak::-D

Dilajla, odpoczywaj, może faktycznie sie przesiliłaś, ale w razie czego radzę Ci, skontaktuj się ze swoim lekarzem. A co do sprzątania, to chyba mamy tak samo, ja przynajmniej dwa razy w tygodniu myje podłogi, mój M smieje sie ze mnie, ze ja w jednym końcu domu kończę, a wdrugim zaczynam :-D Bardzo lubię ład i porządek, takie już poprostu jesteśmy:rofl2::sorry2::-D

Witam w paskudny i deszczowy sobotni wieczór. Już dosyć mam tego deszczu.

Ja dziś też jestem z siebue dumna, pozmywałam, posprzątałam, poprałam ;-) A teraz się relaksuję.

Od poniedziałku boli mnie brzuch jak na @, ale boli i tyle. Już bym chciała żeby przyszła.

Reklamy w tv też na mnie działają. Filmy i seriale też, niewiele trzeba żeby łezki leciały. No ale już tak jest, nikt nam tego nie zabierze ani nie zabroni. W zeszłą sobotę byłam na "Lejdis" z mężem, to chyba jako jedyna wychodziłam uryczana z kina. Taki nasz los, mamuś Aniołków.

Miłego wieczoru życzę wszystkim kobietkom :-)

Maggie Mirka ale macie śliczne psiaki supppppper:rofl2::rofl2::rofl2:
Mirka no może przesadziłam trochę i mam nadzieję że ból minie i będzie oki
A co do M i sprzątania to mój się śmieje że muzeum zrobiłam z domu :rofl2::-):baffled:
że niedługo wróci z pracy a spotka przed drzwiamy kapcia takie jak w muzeum się zakładało:rofl2:

Dilajla, takie muzealne kapcie to byłaby super rzecz:-D bo jak do mnie przychodzą sąsiedzi, czy ktokolwiek inny, i przejdą mi sie tymi paskudnymi spoconymi stopami po panelach, to ja zaraz po ich wizycie muszę brać za mopa i myć podłogę, bo okropnie wyglądają ślady po ich skarpetach:crazy::baffled: Ale cóż, nie można przesadzać. Ja mieszkam na wsi i czasami jak do kogoś idę na kawę to aż mi się nie chce jej pić, bo nawet szklanki mają niedomyte:-p a u mnie w domciu staram się żeby było czysto i pachnąco:rolleyes: a omnie mówią tutaj "czyścioszka" albo "miastowa" a ja mam ich w d.... i i tak sprzątam, bo tak lubię i już !!!!!!!!!!!:-D

czesc wam dziewczyny!!!
długo mnie nie było!! bo mało czasu ostatnio mam tylko praca i praca!!! gratuluje zafasolkowanym i trzymam kciuki za reszte aby były zafasolkowane :-)
byłam u lekarza bo musiałam powtórzyć wyniki czy sie wkoncu unormowały i musze wam powiedziec że prolaktyna po 5 tygodniach spadła mi do normy i wyniki tarczycowe tez sie unormowały. takze lekarz powiedział mi ze możemy zacząć działać :-) w srode jade na zastrzyk na wywołanie jajeczkowania i wtedy zaczniemy staranka ....mam nadzieje ze sie uda.... i donosze mojego dzidziusia do końca.....ciekawe czy taki zastrzyk jest skuteczny??
-----słyszałyście cos kiedys na temat tych zastrzyków???

*** moje aniołeczki::: +25.06.2005r.(12tc)
+17.08.2007r.(12tc)

magie to nie był mój wiersz ale też bardzo mi się podoba to jest taka moja forma żałoby kiedy nachodzi mnie dół zamęczam siebie i was;-) wierszami jednym sie spodoba innym nie ale każdy ma swój sposób na smutek i bardzo się cieszę że ci przypadł do gustu

Hej,nie dam rady przeczytać tyle,a jeden dzień mnie nie było:nerd:
Melduję,ze jestem.Trochę mi smutno.Cudną dzidzię dzisiaj wyprzytulałam,a mój dzidziuś byłby tylko kilka dni młodszy:-( Muszę być dla niej dobrą,przyszywana ciocią chociaż:tak:
Pozdrawiam wszystkich.Papapapa.

reklama
ja dzis pol dnia spedzilam na gieldzie kwiatowej wybierajac kwoiaty do ogrodka:) Troche sadzenia mnie teraz czeka:) Jutro mam pol roku jak slubowalam mojemu ukochanemu milosc:) Z racji tego kupil mi dzis 10 rozyczek i 10 hiacyntow. Slicznie bukiecik wyglada:) A tera czekam na polnoc az moj ukochany wroci z pracki...
Jeju jak ten czas ucieka. Ja juz 3 tygodnie po zabeiegu a nadal czuje jakbym miala szkraba pod serduszkiem....

Do góry