reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej babki.Na chwilę wpadłam,bo chłop włączonego laptopa zostawił:-pJa strasznie chora,chociaż antybiotyk działa i dziś już lepiej.Wczoraj byłam nieprzytomna,a w nocy z gorączki miałam takie dreszcze jak atak padaczki:szok: Teraz się staram opanować siłą woli kaszel bo normalnie urodzę zaraz.
Ale zaczęłam już kontaktować.
buziaki.Pa.

reklama
dobranoc
ale mam dzisiaj dola moj wypad chyba nie byl dobrym rozwiazaniem ...zalapalam dola ....ojjjjjjjjjjjjjjjjj

slowa bratowej ....ja po dwoch poronieniach juz bym sie nie starala ....i wez tu czlowieku zyj...........jest mi przykro ....ide spac

Witam dziewczynki "nocną" porą;-)

Gabi zdrowiej nam szybko.Niech sobie choróbsko ucieka...

Marlenko głowa do góry.Bratowa chyba nie pomyślała co gada...:wściekła/y: Zobaczysz w końcu się uda i będzie dobrze.

Magdalenko trzymam kciuki za staranka...Pracuj,pracuj;-)

Kinguś ty też pracuj;-)i poprawiaj ile się da.Dobrego nigdy za wiele:-D

Uciekam...Dobranoc

Gabi trzymaj sie kochana ja mam cały czas zaciśnięte kciuki ddddddddddduuuuuuuuuuuuuużżżżżżżżo zdrówka kochana Ci życzę:tak::tak::tak:
marzenka nie przejmuj sie niektórzy poprostu nie maja taktu (WREDNA BABA ;-))A tY JEJ NIE SŁUCHAJ TYLKO DZIAŁAJ :)

strasznie tęsknie za moimi aniołkami ach..... dołki dopadaja spać nie moge

Szybko minie a kolejne może nie będą tak bolesne.

oby :tak:

iławianka śliczne te twoje dwa Maleństwa :-D

Gabi
wracaj szybciutko do zdrówka !!! :tak:

marlena78 trzymaj sie... i nie przejmuj się słowami innych... wiem że to trudne... ale trza się starać... ja cały czas tak próbuje... ale wiem że to bardzo trudne...

niusi@ odpędam te dołki od Ciebie !!!

dzień dobry :-)
Ja właśnie staram się obudzić ;-)
Wczoraj bardzo fajnie pogadałam sobie z M o tym wszystkim... o moich obawach (bo ja juz oczywiście panikowałam że nigdy już @ nie dostanę) itp... o tym że już zawsze stres będzie jak się uda zajść w ciążę.... że już nie będzie tak jak za pierwszym razem... i M własnie tego najbardziiej się obawia... cały czas starał się wbić mi do główki że jak nam się uda... to nie będzie można się stresować bo to fasolce szkodzi... że trzeba wierzyć że będzie dobrze... ja wiem wiem... on tak mówił żeby mnie podnieść na duchu ale w głębi serca na pewno też się boi...tak bardzo się cieszył... chyba nigdy nie widziałam go w takiej euforii jak wtedy...ze łzami w oczach patrzył na te upragnione dwie kreseczki....

A ja dzisiaj znowu cały dzien sama... o 15 idę do gina... zobaczymy co powie...

A brzuch boli po prostu okropnie... nigdy nie bolał mnie przy @ dwa dni, zawsze był ból w pierwszy dzień i tyle... a teraz maskara... i cholernie obfita ta @...
Miałam dzisiaj jechać do babci... ale nie jadę ... nie dam rady... moze jutro...

Ogólnie beznadziejnie... dołęk mnie dopadł...

to sie pożaliłam....

Pozdrawiam Was gorąco !!

Zmykam sobie popłakać i z psiurem na spacer

dzien dobry
marzenko ty sie nie przejmuj takimi gadaniami...ja po 1 zabiegu juz uslyszalam od wlasnej matki ze nie powinnismy prpbowac.....bo mamy dzieci.....no i teraz wlasnie dlatego ani matka ani ojciec nie wiedza....zreszta nikt nie wie.....moze moj A mial racje ze jak juz urodze to powiemy hehehe.....

reklama
aaaaa a my wczoraj przywiezlismy piekny drewniany stol i krzesla na 6 osob....pozniej pstrykne fotke to wam wstawie.....ale sie ciesze.....zajmuje co prawda wieksza czesc salonu ale za to jaki piekny.....i mam miejsce do siedzenia......przy stole:):):)

Do góry