reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
elizabets witaj
przykro ze stracilas coreczke ...my Wszystkie rozumiemy co teraz przezywasz ...Zostan z Nami ...
agus sliczna lawa ...kolorek taki jak mis ie podoba I ten arbuz mniam mniam

nie mam dzisiaj glowy do pisania ide polazic po sklepach
buzka

polzaic po sklepach..... a mnie jakos nie bardzo teraz lazenie bawi....jak juz i tak pojde to i tak nic znalesc nie moge...a spozywka.....masakra.....jak laze miedzy polkami z jedzeniem to mi sie niedobrze robi.....

Witam WAS:)

Aga nie leń się - stół super ale to co na nim leży - prześlij smak;) uwielbiam arbuzy - ale nie powinnam ich jeść niestety.:-) Wytrwałej konwersacji życzę;-)

Elizabets - bardzo mi przykro z powodu straty:-(

Syla - trzymamy kciuki za WAS:-)

Przed planami postanowiłam odwiedzić dentystę-sadystę. Jum mi dzisiaj 2 załatała, następna we wtorek i cała reszta zdrowa:-) Myślicie, że znieczulenie w17dc nie zaszkodzi?? Własnie się nad tym zastanawiam pijąc kawę i pilnując aby nie wypłynęła przez zdrętwiałą lewą stronę dolnej szczęki;-)

Eh a ja nadrobiłam zaległosci w błyskawicznym tępie,, hehe ale produkujecie.....

Na poczatek witam wszystkie nowe dziewczynki,,,,,, duzo WAS przybyło,,,,, przykro mi bardzo,,, alei dla wAs zaświeci ......:-D:-D:-D

MARLENKO,,, nie przejmuj się innymi,,,,,,poprostu rubci swoje,, i walczcie o To co najważniejsze.....:-D:-D:-D:-D

Gabi,, tak mi przykro,że te chorubska tak kurczowo się was trzymaja,,,,, ale Ty dzielna kobitka i nie dasz za wygrana,, a jak Mikołaj???// mój tez rozłozył się,buuuuuuuuuuu:no:

Aga Ir.... znów kibelek,,,heh,,,, ty to się masz,,,,,:tak::tak::tak: stół piekny,,,,,,:-D:-D:-D

Syla bidulko,,,,;-);-);-);-)trzymaj się dzielie,,,, spadkiem wagi si enie martw, maluszeg ma zapasy z CIebie,, potem nadrobisz,,heheh..

Mirus,, ale Fjowo,,, szał zakupów,,,,,,hehe tez tak chcę,,, ale narazienie zapeszam,,,heheh ale ty szalej kochana...:-D:-D:-D

Anesto,,,,, mam dla ciebie dobra nowinke,,,, jak teraz lezałam w szpitalu z dziewczyna po terminie( heh miała termin na 7 stycznia,,a ja na 6 bu,,,,ale nie myslałamo tym) ona miłac cukrzyce ciażowa,,,,, urodziła 1,5 tyg po terminie zdrową piękna cureczkę,,heh także nie denerwoj się tak bardzo......bedzie dobrze,,,, trzymam kciuki,,,,:-D:-D:-D

Selenko,,, czekam niecierpliwie,,,,, na Twoje wyniki,, napewno beda dobre,,,,, to tylko formalnosc,,hehe:-D:-D

Słodziutka,,, jak tam juz po ręmonciku,, heh czekam na jakieś fotki,,,,,,,, pewnie pięknie,,,,a co u mamy?? jak daje sobie radę ,, jak ty???? buziaki wielkie dla CIebie...:-D:-D:-D

Pixelko,, nie martw się,, brzusio wyskoczy napewno,,, heh najwazniejsze ze dzidzia zdrowa,,, heh,,,, ja mam kolezanke która była za mna 3 m,, ja szłam do porodu a po niej nie było widać,,,, heh,,,,,,, no .....ale potem miała piłke,,heheh:-D:-D:-D:-D

Alla..... gratuluję,,,,,, synka,,,,, ale Twój suwaczek mknie,,,,,

Mordoklejko,, gniazdko wijesz,,hehehe fajnie,, juz niedługo...wam zostało,,,,:-D:-D:-D:-Dszał zakópów jak u MIKI????:-D:-D:-D
Aga AJ,,,,,,kiedy śłub????:-D:-D:-Dbuziaki dla ciebie kochana,,, Głowa do :-Dgóry....:-D:-D
Okazone, Pyzunia, magdalenka, Słodziutka,,,,,, Pati..... Kinguś, enka, , sonita, Anetka, ALutka,,,,, MARLENKA,,,, WAM przesyłam ciążowe fluidki,,:-D:-D:-D:-D~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~życzę owocnych staranek........

brzuchatkom,,,,spokojnej ciąży,,,, tym przy końcówce szczęśliego rozwiazania,,,,:-D:-D:-D:-D

Wróbelku,, jka tam??zaklimatyzowałąś się w kraju????? suwaczek mknie,,heh:-D:-D:-D:-D

Alutka,, jak tam w pracy??/

Alicja pozdrawiam kochana,,kieckę szyjes,,heheh,, jeszcze troche i wy zaczniecie staranka,,hehe....mozew noc poslubna,,hehhe:-D:-D

Jeżyk????/ jak tam cos juz siędzieje u CIebie??/

Also jestem z toba i modle sie za mamę....

KAROLKA..............co u CIebie...... trzymam kciuki,,, ty wiesz kochana,,,,,,,,,,,,,,,:-D:-D:-Dbuziolki,,,,,

Dilajla,,, jak wy się macie,,,,,
Ona fanie że wróciłiscie na forum,,,,,,,,,,:-D:-D:-D

Olcia,,, buziaki,,, ja tezczesto nie mam weny do pisania,,,,

Kingus,,, pracuj pracu,, heheh,, trzymam kciuki za fasolke,,,,,

Szfirku,,,a Wy jak się macie>>?? jak synuś??//

Anetko,, gratuluje pierwszej @,,,,,teraz juz poleci.. ja po 2 zaczełam staranka....;):-D:-D:-D:-D

Okazone,,, co u CIebie????
Pyzunia,,, buziaki,,,,,,, bedzie tylko lepiej,,,:-D:-D:-D

Pati,, heheh rodzinka CI się powiekszy,,,heh fajnie,,,,, mówisz że toparka,, a to niespodzianka,,hehhe,,,:-D:-D:-D:-D

Carri,,,,, nie było mnie troche,, mialas urodzinki,, a więc spóznione ale szczere życzonka,, niech się spełnia najskrytsze marzenia,,,,,, heh,,,:-D:-D:-D:-D

Luiza jeszcze raz wielkie gratki,,,,,,

MAła co u CIEBIE??????,, GUŚKA,,???????????Agi...... ty też malutko jesteś????? co u CIEBIE.....???

NIEWYMienione dziewuszki pozdrawiam serdeczne,,,,,:-D:-D:-D:-D

A u nas,, heh, mały chory,,,,,, buuuuu, miałam iśc do pracy,,,,no ale jego zdrowie najważniejsze,,,:-D:-D:-D,,, ja lekkopodplamiam,,, ale lekarz móiwł,ze znamy przyczyne i spokojnie,, mam brac tylko 3 razy dziennie duphaston,,, czy jak to tam sie pisze,,,,,( a wiecie jak dostałam na to recepte to poszłam do apteki i ona mi dła witaminy dlakobiet w ciazy no spe i zamiasttego duphastonu jakis inny lek,, heh ,,,,ale mi ni epasowało,,, ze takie duze tabletki,, cena ta sama,, no i wiedziałm od selenki ze po 20 szt, pakowane,,, heh,, dobrze ze przeczytalam ulotke dała mi na niedrożnoś jelit jakies leki które nie może kobieta przyjmowac wciazy,,,,,,masakra,,,:-D:-D:-Da gdybym je wzieła,,,,,,,bu, co za nieodpowiedzialnośc,,,wrrrr:no::no::no::no: poszłamodmieniłam,,,,,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:)

pozatym w głowie mi sie krc i,,,,jak za długo stoje,,brzuszek taki sobie,, troszke widać,,, waga stoi w miejscy jak narazie i walczymy dalej,,,hehehe:-D:-D:-D

Aga, Syla, ja też na poczatku ciązy schudłam, wogóle nie miałam apetytu, a jak apetyt mi wrócił, to przyszła cukrzyca ciązowa i znowu mam problem z przybieraniem na wadze, hehehe, ale przynajmniej po ciązy nie bedę miała problemów ze zrzucaniem wagi:rofl2::-D

reklama
Do góry