reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witaj anesto!!!
kochanie ja musze mierzyć po 1 h i moja diabetolog powiedziała mi ostatnio ze norma jest do 140, ale najlepiej jak jest do 135. A ostatni posiłek to jadam tak ok 21, ale w sumie to się nie pytałam o to mojej lekarki. A na czczo norma jest do 99.

reklama
Carri, przez pierwsze miesiące ciązy to myślałam, że skończy się właśnie na jednym maluszku, ale teraz to już coś czuję, że trochę odczekamy i postaramy się o następnego maluszka, ale poczekać będzie trzeba, bo nie dam rady, jeżeli początek następnej ciązy będzie tak wyglądał jak w tej ciązy.

Właśnie reklamowali Mac Donalda, mniam, jakie pyszności....:-p

Dzięki Mireczko.Mi moja kazała badać od 1,5 do 2 godz po posiłku. A i uważaj z mcdonaldem nam NIE WOLNO:-D
Mam tylko nadzieje że z moją córeczką będzie wszystko ok. Pozdrawiam Aha i nie wyobrażam sobie żeby taka pełna optymizmu jak Ty Mirka miała tylko jedno dziecka z Twoim charakterm straczy Ci sił co najmniej nna 4-ro:-D:tak:

Dziewczynki potrzebuje waszej opinii.
Myślałam że owulka będzie w weekend i były przytulanki w sobotę i niedzielę. Wczoraj byłam na usg i okazało się że jeszcze nie było ale może być w każdej chwili.
I tu moje pytanko czy przy przytulankach 3 dni pod rząd może się udać? Planujemy jeszcze dziś poprawić.
Jejku ale mam problemy:baffled:

To wysyłaj mężadoMac Donalda :-)

Gdybym mogła jadać takie pyszności, to bym wysłała, a tak to pozostaje mi zjeść dwa kawałeczki chleba chrupkiego z wędlinką i kawałkiem papryki:-:)-D

Dzięki Mireczko.Mi moja kazała badać od 1,5 do 2 godz po posiłku. A i uważaj z mcdonaldem nam NIE WOLNO:-D
Mam tylko nadzieje że z moją córeczką będzie wszystko ok. Pozdrawiam Aha i nie wyobrażam sobie żeby taka pełna optymizmu jak Ty Mirka miała tylko jedno dziecka z Twoim charakterm straczy Ci sił co najmniej nna 4-ro:-D:tak:

Nie, nie, mam sąsiada co rekordy w ilości dzieci chce pobijać( narazie ma 6-cioro) mi dwoje wystarczy:-D
Anesto, wiekszość dziewczyn mierzy właśnie po 1,5h, tylko ta moja diabetolog kazała mi badać po 1 h, no ale ja muszę jej słuchać:tak:

hej hej

ja tylko na chwile bo małz chory...a chory chłop gorszy niz chore dziecko...pic mi sie chce, moze bym cos zjadł, a dasz mi syropku? i tak w kolko od rana!

u nas ok-właczył mi sie syndrom wicia gniazda i to na maxa...narazie pokoj malucha opanowany, jutro sie zabieram za segregowanie rzeczy w łazienach i generalne porzadki w łazienkach, na weekend mam plan opanowac garderobe...i chodzi mi po głowie malowanie korytarza i pralni:) ale nie wiem czy małz sie da namówic jak wyzdrowieje...

agusia ilr...slicznie wygladasz!

wszystkie brzuchatki pozdrawiam, a niebrzuchatki-sciskam i całuje i zyczye owocnych staranek

reklama
Do góry