reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej Mordoklejko miło ze sie odezwałas :-)
A gniazdko no cóz juz chyba czas wic , porzadnie bo jeszcze troszke a bedzie po wszystkim Tylko czekaj na meza a nie rób nic sama .
Duzo zdrówka zycze dla meza obys ty sie nie zarazila..... uwazaj na siebie
Buziaczki dla Brzuszka :tak:

reklama
Aga to uważaj jak jeździsz.... chociaż u was może pogoda lepsza bo u nas do jazdy to fatalna....
Kinguś a poprawiaj ile się da..... zawsze szczęściu trzeba dopomóc....:tak::tak::tak:

Mircia no fakt że początki miałaś bardzo trudne ale jak dobrze pamiętam od jakiś 10 tygodni wprost promieniejesz...... a napewno Adriankowi przyda się kiedyś towarzystwo:-D

Madzia naprawdę masz energii za dwoje.... ale fakt kobiety przed porodem tak mają.....

ja jutro w pracy więc dzionek z głowy, jeszcze mam szkolenie z pierwszej pomocy więc ze 3 godziny potrwa....
buziaczki na dobranoc....

A ja też jestem uzależniona od BB i w ogóle strasznie żałuję że dopiero od niedawna jestem na tym forum, świetne z Was wszystkich kobitki. Aga ir. ciesz się że rozmawiasz z kibelkiem czyli hormony buzują i jest ok, ja się z kolei martwiłam podczas drugiej ciąży że nie rozmawiam z nim. Pati b. pisałaś coś o gumkach - gdyby nie one nie miałabym teraz Juleczki (bo nie mogłam się zdecydować kiedy jest ta odpowiednia chwila na kolejną próbę - los zdecydował za nas). Pozdrawiam Was wszystkie bardzo cieplutko, życzę gorąco takiego skarba jak mój. Pokaże Wam mojego psiaka, bo najpierw był on (ma sprawdzenie czy nadajemy się na opiekunów) a dopiero później Julka

Załączniki

• ch.jpg
    ch.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 18
Ostatnia edycja:
Pati b. pisałaś coś o gumkach - gdyby nie one nie miałabym teraz Juleczki (bo nie mogłam się zdecydować kiedy jest ta odpowiednia chwila na kolejną próbę - los zdecydował za nas).

:) tzn ze wam gumka pękła? :confused: :-) fajnie nam juz pekła dwa razy bo ja zakładałam :-D:wściekła/y: chyba nie umiem :no::eek: no ale w pore adas zareagował i zalozylismy nowa tzn on zalozyl :rofl2: zanim jeszcze zdazylismy sie rozkrecic :-D

ps piesek sliczny :) chociaż mi się podobaja labradorki i golden retriwery :) chyba gdzies pisalam ze takiego kumpla mialam w irlandii od naszego landlorda :-D

No pękła ale zajarzyłam po fakcie i od razu wiedziałam że jestem w ciąży nawet wygrałam żubrówkę, która stoi do dziś ale w końcu może będzie naruszona bo nie karmię. pozdrawiam

ja tez chcem taka wpadke :) fajnie by bylo ale jeszcze nie teraz :) własnie obrałam mandarynki mojemu M bo biedak chory a do pracy musi chodzic-taki mobing :-( właśnie sie grzeje w wannie a ja czekam z mandarynkami i idem zaraz nyny bo wstajem o 6... koszatniczki wlasnie też sie położyly spac i cwierkaja sobie na dobrano hehehe to naprawde tak smiesznie wyglada :-D; dobranoc wszystkim karaluchy pod poduchy a tobie kingus owocnej nocki i czekam az zobacze fotke z dwiema kreseczkami na tescie pewnie za jakies 2- 3 tyg :) jestem tego pewna ;-)

reklama
Witam Was wieczorową porą:-)

Piekę właśnie bezę na jutrzejszy dzień babci:-) Piekarnik wyłączy się o 0:20:szok:

Kingus poprawiaj ile wlezie;) do utraty tchu...

Ja z M też pracuję, dzisiaj widziałam początki płodnego śluzu... ale to dopiero 10dc... Ale w sumie nie wiem jak mój organizm zareagował na clo. Zobaczymy co nam wyjdzie z tych przytulanek. Jestem nie za bardzo zadowolona bo nie udało mi się umówić na monitoring w tym cyklu:crazy:

Jeżeli chodzi o endo i moje tsh to sama mogę sobie zwiększać dawkę w rozsądnych ilościach. Jak jutro odbiorę wyniki to najwyżej przez tydzień będę zwiększać o 12,5 albo o 25, jeszcze zobaczę.

Do góry