reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witaj Also!!!
Cieszę się, że juz wróciłaś. Przykro mi, że z mama nie jest najlepiej, ale trzeba wierzyć, że się uda pokonać tą straszną chorobę. Dziewczyny pamiętały o Was, często pisały, że sie za nią modlą....Musicie być silni....
Ja byłam na usg połówkowym w piątek, mój mały rośnie zdrowo i oby tak dalej.... Kopniaki czuje już regularnie:-), cudowne uczucie.
Będę dzisiaj za Ciebie trzymać kciuki ale na pewno jest wszystko dobrze.Aha mi brzuch też twardnieje ale lekarz powiedział, że pare razy dziennie jest normą. Nawet w czasie badania zrobił się twardy to mi powiedział, ze jest to naturalna reakcja macicy na dotyk.
Pozdrawiam Was Wszystkie

reklama
Hej ja ogarnęłam papierzyska...:cool::rofl2::laugh2: Zaraz maszeruję do księgowej. By zaniosła do ZUS -u :-D:laugh2:

Also cieszę się że piszesz. Aż serce mi ściska czytając o Twej mamie. Zwłaszcza że ma taką małą córkę jeszcze która potrzebuje mamy :-:)no2:. Modlę się za Was gorąco. Mam nadzieję że uda się zabieg by morfiny już nie trzebabyło podawać i by wszystko wróciło choć ciutkę do normy. Żadne słowa Cię teraz nie pocieszą. Tulę Cię. Jestem z Wami.
A co do usg - koniecznie daj znać co i jak - CZEKAMY!! a Allaa chyba Cię troszkę uspokoiła :tak:Bądź dzielna dla maluszka.

Allaa cudownie że kopie już dzidzia regularnie!!! Supcio. Napewno wspaniałe uczucie!

Alutka wiem jak jest w domku.. wczoraj było tyle do zrobienia (zrobiliśmy na szczeście) ale poszłam spać grubo po połnocy a jeszcze i tak nie wszystko się udało. Papiery miałam wczoraj skończyć :eek::sorry2: A jakiego miałam niechcioła :zawstydzona/y:
życzę Ci pozytywnej energi...
Buziak dla Ciebie

Also- przykre, że z mamy zdrowiem nie jest najlepiej. Dobrze, że mama czuje że bliscy dbają.

Allaa, Also - super , że z dzieciątkiem jest wszystko ok.

Słodziutka - zazdraszczam porządku. Zeby mi się tak chciało jak mi się nie chce...;-)

Po weekendzie spędzonym w necie na czytaniu naszego-bociana i przeanalizowaniu watku o lekarzach z Wawy i ich spospbach leczenia ludzi z moimi przyapdłościami szukam lekarza, który przychyliłby się do takich metod.

Pozdrowienia:)

dzien dobry....
wczoraj tak mnie glowa bolala ze szok...
a dzis.....znow kochalam pana kibelka i to 4 razy juz...normalnie nie mam sily...glodna jestem w glowie mi sie kreci a jesc nie moge.....wrrrr...zrobilam sobie hernate moze bedzie lepiej

O rety Aga, to naprawdę jesteś żywym przykładem na dolegliwości ciążowe, z jednej strony Ci współczuję, bo to musi być męczące, a z drugiej cieszę się, że wszystko jest u Ciebie dobrze i sama chciałabym się przytulać z kibelkiem.
:-)

Kupiłam (jeszcze będąc w ciąży) taką ładną kronikę dziecka, od ciąży, do pierwszych kroczków, ząbków.
PIERWSZY ROK ALBUM NASZEGO DZIECKA-kronika (518387706) - Aukcje internetowe Allegro

I idę ją właśnie odebrać na pocztę...
Będzie musiała jeszcze poczekać aż ją wypełnię :-(

Ah wiem, że marudzę, ale tak mi trochę życie stanęło w miejscu, a nawet czuję jakby się cofnęło.
A najgorsze, że z moim M. jakoś z mojej strony zimno i chłód nastał.

wlasnie jedzie do mnie kumepla ktora 2 kresiory na tescie zobaczyla :))))) tak sie ciesze z jej malutkiego szczescia :-D:-D:-D
az mi łzy w oczach sdtanelyu jak zadzwonila :)

reklama
Do góry