reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam wszystkie Was cieplutko :-) Pewnie już o mnie zapomniałyście, bo pojawiłam się kilka dni temu, a potem znikłam. Człowiek kilka dni nie ma internetu, wraca, a tu kilkanaście (jak nie kilkadziesiąt) stron do nadrobienia!! :dry::dry::dry: Ale już nie marudzę, tylko zabieram się do czytania... Potem coś sama naskrobię :happy2::happy2::happy2:

reklama
a ja przygotowuje obiadek u mnie tak zawsze o tej godzinie albo i pozniej
mlody biega z kolegom roznosi gazetki naszej dzielnicy ...pomaga koledze i tak juz od kilku ladnych godzin jak wyszedl do kosciola na 11-30 tak do tej godz go nie ma ...dobrze ze sa komorki
tyle jeszcze dzisiaj do zrobienia przygotowac mlodemu ubrania do szkoly posprawdzac lekcje kanapki do pracy do szkoly kapiel itd

Edytko 18 hehe wydaje sie ze tak niedawno mialam impre a tu jeszcze dodac kilka ladnych latek ...ale najwazniejsze na ile sie czujemy a nie ile mamy
buziam wszystkie i nie wiem kiedy teraz wejde na BB... moze i dzisiaj dam rade ale to sie okaze

Nadrobiłam zaległości :-):-):-) Sporawo tego było :-) U mnie już lepiej i fizycznie i psychicznie... Chociaż nadal boli... Znajoma urodziła wczoraj i zamiast cieszyć się, to ogarnęła mnie okropna zazdrość :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wstyd mi... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Ale to chyba normalne...

Jestem 10 dni po zabiegu i zastanawiam się , czy to możliwe, ze miałam już owulację?? Bo zaobserwowałam skok temperatury... trochę chyba jednak za szybko...

Agatko jak żyjesz kochana? Wyleczyłaś kacura? :-p:szok::-D

Gabi nie umiem Ci pomóc. Nie wiem czy można sok z bzu. :zawstydzona/y: Kochana trzymaj się. A jest taki syrop specjalnie dla kobiet w ciąży ja go piłam i Andzi. Więc może On Ci pomoże.? I jak kojarzę był tam bez. Wiec chyba można.

Marzenko dokładnie ja się czuję na 18 i pół :-p:cool::cool2::-D wyglądam na 16ście:sorry2::laugh2: no dobra może na 17-stkę :errr:

daaa witaj. Chyba nie miałyśmy kontaktu by się poznać. Witam Cię tak w smutnych okolicznościach.Owulka jak najbardziej jest możliwa nawet 10 dnia.

Mika współczuje twojemu M jak się najesz grochówki :ninja2::laugh2:

Andzi kochana jak się czujecie. Gratulatki.. Ty wiesz z czego :-D:tak::laugh2:

reklama
Słodziutka a co to za remonty sie u Was wyprawiaja??:tak:
jakos mama pali a mnie na razie nie ciagnie wiec wszystko jest chyba na dobrej drodze:-D:-D:-D
jak juz bedzie widac jakies efekty z szycia sukni to od razu na BB wystawiam:)))
jeszcze 90 normalnie masakra a jak zakladam suwaczek to bylo ponad 250 dni tak ten czas leci :eek:
biore caly czas ten lek na tarczyce i mam nadzieje ze jak 1 marca pojede na badanie tsh to mi spadnie i to duzo ;-)
Gabi 3maj sie dzielnie a chorobsko przeganiam a sioooo
Mircia juz nie dlugo zobaczymy Adrianka jak ten czas leci a nie dawno bylo jeszcze 11 tc :-D tak samo jak u Gabi :-D
wszystkie zafasolkowane sciskam i mocno kibiucuje a staraczkom zycze powodzenia i wytrwalosci w koncu na kazda z nas przyjedzie czas na faoslinke :-D:-D:-D:-D:-D
zmykam jak na razie buziaki w pysiaki ;-)

Do góry