reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mika - odpoczywaj póki możesz:-)

Dorotko - nigy nie mów nigdy;-):tak::-)

Cyprysiowa - mam nadzieję,że to pomyłka laborantek, trzymam kciuki:tak:

Modroklejka - spróbuj się niezadręczać ( wiem łatwo powiedzieć):tak: i baw sie dobrze na weselu u brata:-)

Jeżyk - a gdzieś Ty się podziewała???:-)

Maggie:-)

Dilajla - miłego "byczenia":-)

mbieg:-)

Berbelek - jak po powrocie do pracy, Basiu?

Dlaczegotak - udanego spacerku, słonko pieknie grzeje to fakt:tak::-)

reklama
Aga ja jestem cały czas czytam codziennie tylko ta pogoda tak na mnie działa depresyjnie ja juz chce słońca ciepła a tu tylko wiatr deszcz i zimno no i czasem śniegiem sypnie;-)

Dlaczegotak płytki nie mam ale ta piosenka jest fajniusia:tak:

Ja Wam natomiast polecam piosenki z filmu" Feast of love" sam film też jest bardzo fajny taki dla kobitek choć mojemu mężowi też bardzo sie podobał

Feast of love? a jaki to ma polski tyluł?
ja jesli o muzykę chodzi to polecam muzyke z filmu Miasto Aniołów z Meg Ryan i Nicolasem Caegem. Rewelka i muzyka i film, mozna sobie tak zdrowo popłakać!!
a u mnie gra własnie Vavamuffin:)...Powietrze pachnie jak malinowa mamba...:p

co do odchudzania to tez z checia bym sie wzieła za siebie ale dieta odpada, nie mam silnej woli. jedynie ruch, ale jeszcze sie boje bo przy sporym wysiłku nadal kłuje mnie brzuch. i nie wiem co z basenem? czy są jakieś przeciw wskazania?
ruch...z meżulkiem najlepszy...:-):-):-)

a tak poważniej to ja pytałam lekarza własnie o basen ze względu na kręgosłup i powiedział ze nie widzi przeciwwskazan...
diety nie stosuje bo nie mam silnej woli, a poza tym jem i tak bardzo mało...u mnie waga to wynik niesfornych hormonów i słabej przemiany materii...

Mordoklejka
"Feast of love" tł. Smaki miłości
Opis:
Medytacja na temat miłości i jej różnych wcieleń, osadzona pomiędzy grupką znajomych w Oregonie, opisująca odkrywanie magicznej, tajemniczej a czasami także bolesnej strony uczucia
Obejrzyjcie sobie bo naprawdę warto:tak::tak::tak:

modroklejka dziekuje za odpowiedz. chyba wybiore sie na basenik z mezusiem. jemu tez przydałoby sie troche ruchu bo do chudzielców sie nie zalicza.:-D zresztą ja też. wydaje mi się ze powrót do pracy tez spowoduje utrate kilku kilogramów.
w ciązy w sumie niczego sobie nie odmawiałam, a po stracie najlepszym lekarstwem była czekolada i słodycze.
trzeba sie zmobilizowac i wziąść za siebie. pozdrawiam

384.gif
384.gif
384.gif
384.gif
384.gif

Troszkę słońca z południa kraju:-):-):-)

reklama
Do góry