reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam wszystkich!!!! bez wyjatku,,,

nie mam czasu pisac bo muszę ogarnąc mieszkanko,,, mam dziś ksiedza po kolędzie,,,, zaczyna chodzic od 10.... a u mni enie mam pojecia kiedy bedzie,, a ja jeszcze w piżamce.........i do tego sama,,,,,z małym , M na uczelni,,,,,:-D:-D:-D

SYLA,,,, ANDZi ,,, cieszęsię że jesteście juz w domku,,,,,,i wszystko ok,,,,,,,,,...

Nie mam czsu zebyteraz wszystkim napisać,,,, ale jestem z wami,, buziaki,,,,

no i oczom nie wierzę mój suwaczek przeskoczył
na pomarańczowe pole,,,,,:-D:-D:-D:-D pozdrawiam i miłej sobótki życzę,,,,,:tak::tak::tak:

reklama
hejka
ja sobie leze i zdycham, tak okropnie mnie mdli
ale ciesze sie ze we własnym łózku
cho c w szpitalu czulam sie bezpieczniej, opieka byla naprawde rewelacyjna,połozne to anioły w tym szpitalu.
niestety ominęla mnie w srode moja wizyta(pierwsza) u mojej gin potwierdzająca ciąże.ale dzwonilam do niej i odwolalam. w szpitalu po przyjęciu zaraz zrobiono mi usg i pani dr powiedziala
"mam dobre wiesci jest pani w ciązy, akcja serca jest"
a potem dodala ze nie wiadomo co bedzie bo to krwawienie obfite i nie wie skąd, kosmówka byla ok, zadnego krwiaka
mówila ze najprawdopodobniej przez tą moją chorobe.
widzialam malenstwo mialo chyba z 4,5mm za to torbiel 5cm, ale powinna się wchłonąc bo to sie czesto zdarza.
krwawilam tylko jeden dzien, w sumie tylko wtedy rano bo potem ta kew zciemniala i taie tylko plamki
ale rano to wyglądalo jakbym dostala @.
mam lezec do nastepnej wizyty, przynajmniej.

Witam,
Już mi dzisiaj troszke lepiej;-)
Ozkane dziękuję za miłe słowa...Buziak i trzymaj się cieplutko.Czy wszystkie Edytki to takie silne kobiety?Ty, Słodziutka...Podziwiam

Bardzo się cieszę,że po tym wszystkim trafiłam właśnie na Was dziewczynki. Dziękuję,że jesteście...Pa

Pixelko - super brzuszek:)

Syla28 -super wieści:)

Kasiekkm - udanej wizyty:) i gratulacje 2 trymestru:-)

Przede mną samotny weekend, M wyjechał z kolegami do stolicy:-( Czytam i czytam o tym PCO i całej reszcie i już sama nie wiem co mam myśleć.

Hej,ja witam z wyrka.
M chory,ale lepiej,bo się bawi,uff.
A mi źle i smutno:dry:
Miłego dnia.Zaraz poczytam co u Was.Na razie.Pa.

Doczytałam co u Was.Dużo tego było.przepraszam,ale jakoś nie mam siły poodpisywać.
Ale wiecie,że cieszę się z wszystkich dobrych wieści,smutam z tych gorszych i absolutnie wszystkim dobrze życzę:tak:
Buziaki wielkie.
I widzę klub leżących się powiększa:sorry2: ale cóż,przynajmniej sama nie jestem:-D
Trzymajcie się wszystkie.Pa.

Witam się sobtnio.....
Syla....dobrze,że juz jesteście w domciu...
Selenko...jak samopoczucie kochana,duzo spokoju życzę!
Edytko...ja mam wrazenie ,że to Ty jesteś Wielka....duzo zdrowia i optymizmu,,,
Gabi...nie smutaj się kochana,Wam takze duzo zdrówka....
Carri...dziękuję za pamięc,jestem z Wami kazdego dnia....
Kasiek....nie przemęczaj sie.....
Allaa...czekamy na wieści.....miłej gościnki....
Pixelka....czekamy na fotki...
Niusia....a Ty gdzie kochana ...?
Mała....!Cyniczna!Agi,Guska!????
Pyznia...ja takze mam smutne dni i to często...trzeba byś silnym i próbować sie podnieść...iść na przód...bo nikt za nas zycia nie przezyje...głowa do góry!Tulę!
Magdalenko....ostatno myślałam o Tobie,chyba telepatycznie Cię "ściągnęłam"...dobrze,ze wróciłaś,a te "choróbska"niedługo pójdą w niepamięć....
Ona....cieszę się,że i Ty częściej do nas zaglądasz....będzie dobrze,nie wszystkie Maluszki są "wielkoludkami"....najwazniejsze,ze wszystko ok!
Nowe dziewczynki witam,przykre okoliczności ale zostancie z nami....tulę i jest mi przykro ,że i Was TO dotyczy....
Also....mam nadzieję ,że wszystko ok i ze mama lepiej się czuje....

Ozkane,Pati,Iławianka,Sowa,Kinguś,Karolka,Aga Ir,Dilajla,Mordoklejko,Mirka,
Wróbelek,Szafirek,Anesto,PostPtaszyna,Dlaczegotak,Jezyk,Beti,Enka,Doka,
Sonita,Alicja,Aneta,Alutka,Marlenka,Daa,....i wszystkie niewymienione dziewczynki serdecznie i ciepło pozdrawiam.....

Zmykam do obowiąków......i ślę Wam Wszystkim cieplusie uśmiechy...
:tak::tak::-):-):-):-D:-D:-D:-D

Witam w sobotę. Nareszcie w domu, i u boku męża, uff.
Kasiek, Syla, dobrze,że wróciłyście z dobrymi wiadomościami.
Aga AJ, dziękuję za wszystko.
Edytko, Tobie również.
szafirku, jak zawsze:)
Also, allaa co U Was?
dziękuję za pamięć Was wszytkich, wstyd mi , ale Ja już się gubię, nie potrafię zapamiętać wszystkich nicków. Wybaczcie. Zmykam do łóżeczka.
Miłego dnia kochane.

reklama
Do góry