reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nic dziewczynki ja zmykam ... trzeba troszkę posprzatac mieszkanko.
Trzeba zrobić w papierach torszkę porządku, trza papiery w poniedziałek zanieść do księgowej :sorry: jak ja uwielbiam ta robotę.

Zmykam.

Wszystkich buziam na dobranoc.
Życze spokojnej, owocnej i udanej nocki.
I ciesze się że już wszystkie jesteśmy w domku.

paaaa

Słodziutka masz chorą mamę ale jeszcze ona jest i walczy a to jest wielka odwaga. Moja mama zlekceważyła swoją chorobę i teraz jest a jakby jej nie było miała wylew i ma tętniaka mózgu. Funkcjonuje ale nie do końca samodzielnie ma opiekunkę bo nie chce się przeprowadzić zresztą mieszka z moją babcią a swoją mamą, która teraz jest dla niej najważniejsza (oprócz jedzenia) - pozmieniały jej się priorytety wie ona że ja istnieję, że jestem jej córką, że teraz ma wnuczkę ale sprzedałaby mnie teraz za lizaka - co może w tej głowie siedzieć i pozmieniać się. Sorry że smęcę ale jeszcze dzisiaj dostałam skierowanie ze swoją małą do poradni ryzyka okołoporodowego bo podczas usg przezciemiączkowego wyszło jej nieznaczne poszerzenie obu komór - i znowu kłopoty z główką. Nie ma dziecka - jest zmartwienie, jest dziecko - jest zmartwienie. No dobra trzymajcie się wszystkie ciepło i dbajcie o swoje maluszki. pozdrawiam

PCO jak tradzik?? W wielkiej części są ze sobą powiązane...

Obecnie jestem na etapie oswajania się z moimi przypadłościami... Dowiedziałam się o tych paskudztwach w tą środę. Jestem na etapie poszukiwań o tych chorobach. Oczywiście teorię co do leczenia przed ciążą jak i w ciąży są różne:wściekła/y: nie ma tak zwanej średniej...

witam was :)
Wszystko czytam sobie powolutku w pracy, ale musze to robic ukradkiem bo co by pomyslał szef? nie mam nadal umowy, ciagle czekam na to dofinansowanie z urzedu pracy, wyglada na to ze to dlugo potrwa:wściekła/y: a ja tak juz chcem umowe:sorry2:
Wstawiam wam fotki moich koszatniczek, mam nadzieję ze się udało bo fotki wklejam pierwsy raz:happy2:
w tym tygodniu robilam sobie badanie krwi, morfologie, cyto, toxo, tsh i mocz ogolnie. wiec zobacze w pn jakie sa wyniki, i tak mialam juz dawno miec robiona morfologie wiec przy okazji zrobilam pozostale badania, nie wiem czy nie za wczesnie ale wydaje mi sie ze moze tylko z tsh sie pospieszylam ale nie byla droga 15zl wiec tyle moglam poswiecic chociaza i tak sporo mnie to kosztowalo bo 130 zł czy cos kolo tego:dry:

Życze miłej nocki, mnie jutro czeka miły poranek bo mój M wraca z pracy o 6 rano i planuje mu zrobic niespodzianke hihihi swirki i tak jus mnie rano budza bo buszuja w klatce wiec siem wystrojem na powitanie M z pracy :D:D:D jak sie w tym tygodniu mijalismy bo ja na dzien w pracy a on na noc to normalnie swiruje bez przytulanek a jak bedzie zmeczony to bedzie gwalt i tyle bo ja zawsze na swom postawie:-):-D

Załączniki

• IMG_0273.JPG
    IMG_0273.JPG
    68,4 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_0277.jpg
    IMG_0277.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_0295.jpg
    IMG_0295.jpg
    50,2 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_0302.JPG
    IMG_0302.JPG
    67,4 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_0321.JPG
    IMG_0321.JPG
    71,1 KB · Wyświetleń: 32
moje glupole wlasnie sie klada spac wiec pewnie mnie obudza wczesniej niz o 6stej buuuu chyba im tym hamakiem potrzese.... na jednym zdjeciu widac jak mniejszy spi na plecach :D

hej dziewczynki
wlasnie wróciłam do domku, dzięki Bogu, Waszej i mojej wierze z maleństwem w brzuszku
dziękuje wam z całego serca za dobre słowo, modlitwe i wiare

dalej się boję niestety...
odezwe sie jutro bo mdłosci mam okropne, całe popołudnie wymiotowalam:-( az brzuch mnie boli...
no to Gabi przyłączam się do "leżących"....

reklama
witaj syla :)
ciesze sie ze z wami wszystko w porządku, modliłam się za was i za kasiek i jej maluszka.
Ja mam malego dołka bo czasem mam wrażenie że mnie nikt nie lubi bo ja troche za głosno wyrażam swoje zdanie, i zwykle jak sie z kims nie zgadzam to zwalaja sie na mnie tlumy ludu i mnie zjezdzaja z gory na dol... czasem mnie to dobja bo widze ze nie mozna z nikim normalnie pogadac. to byl tez powód mojego usuniecia konta na naszej klasie, nie moglam juz sluchac ludzi na forum. a zaczelo sie od tego ze sie sprzeciwilam staroscie ktory zbieral od 120 osob po 3 zl na wyjazd do katowic i na ksero... jak dla mnie to 360 zł nie wyda przez 3 lata wiec mi cos nie pasowalo no ale wyszlam na sknere :/ mam malego dołka przez to ze tak sie ludzie do mnie odnosza. nawet jak tylko cos powiem o tym jak mialam wczesniej na studiach to odrazu mówią że się mądrze a potem popelniaja blad chociaz uprzedzalam i wtedy dopiero sa wkurzeni. juz wole sie nie wypowiadac a najlepiej nic nikomu nie doradzac bo to odarazu jest wtracanie sie i mądrzenie...
Sorki za moje marudzenie
papatki i dobranoc kolorowych snów

Do góry