reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hejka
ja sobie leze i zdycham, tak okropnie mnie mdli
ale ciesze sie ze we własnym łózku
cho c w szpitalu czulam sie bezpieczniej, opieka byla naprawde rewelacyjna,połozne to anioły w tym szpitalu.
niestety ominęla mnie w srode moja wizyta(pierwsza) u mojej gin potwierdzająca ciąże.ale dzwonilam do niej i odwolalam. w szpitalu po przyjęciu zaraz zrobiono mi usg i pani dr powiedziala
"mam dobre wiesci jest pani w ciązy, akcja serca jest"
a potem dodala ze nie wiadomo co bedzie bo to krwawienie obfite i nie wie skąd, kosmówka byla ok, zadnego krwiaka
mówila ze najprawdopodobniej przez tą moją chorobe.
widzialam malenstwo mialo chyba z 4,5mm za to torbiel 5cm, ale powinna się wchłonąc bo to sie czesto zdarza.
krwawilam tylko jeden dzien, w sumie tylko wtedy rano bo potem ta kew zciemniala i taie tylko plamki
ale rano to wyglądalo jakbym dostala @.
mam lezec do nastepnej wizyty, przynajmniej.

Sylwia, super, że jesteś już w domciu. Kochanie, ja też miałam torbiel:
Zobacz załącznik 109825
Fakt, że nie jest ona duża, ale sama się wchłonęła, albo pękła, bo zaczęłam krwawic, pojechałam do szpitala i już jej nie było, ale lekarz nie potrafił mi powiedzieć, czy to od torbieli, czy od czegoś innego, tak jak u Ciebie, krwawienia i plamienia nigdy nie były określone, zawsze to było powiedziane, że jest, ale nie wiadomo skad.

Dziewczynki, sorry że wszystkim nie odpisuję, ale mam dzisiaj takieeeego lenia, że naprawde mi się nie chce...:sorry2: Dzisiaj w nocy prawie nie spałam, dzięki czemu skorzystał mój m, bo z nudów go wykorzystałam:-D A on rano biedny nie wiedział, czy mu się to śniło, czy było to na fakcie:-D:-D

reklama
Agnieszka_AJ jejku jaki z Gosi był maluszek. No ale rośnie na piękną damę;-)

Witam kochane dziewczynki!!!!!!Brakowało mi was że hoooo hooooo :cool::szok::-D:-):-D:cool2::cool:
Nam Ciebie też brakowało. Super, że wróciłaś :tak::tak:

Carri wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Dużo zdrówka, szczęścia, pieniążków i spełnienia tych najbardziej skrytych marzeń.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Kinguś czy ja dobrze doczytałam że "Kinguś" to tylko Twój pseudonim artystyczny? Beatka Cię zwią??? Jeśli coś poknociłam wybacz.. tyle zaległości :zawstydzona/y: Jak pęcherzyki?????
Dokładnie tak. Wszystkie możliwe nicki z moim imieniem były zajęte a imię Kinga mi się bardzo podoba;-) W 14dc miał 15mm więc teraz czekam na owulkę.

ha a u mnie wlasnie 3 dzien bez przytulania pana kibelka:):):) mdlimnie coprawda ale nie wymiotuje:) cos tak czuje ze to chyba koniec nieprzyjemnosci:):) mam nadziejeje
No to dobrze odpoczniesz sobie trochę od rozmów ;-);-);-)

Już mi nawet bałagan w domu nie będzie przeszkdzał, nic mi robić nie wolno.
Serdecznie was pozdrawiam. WSZYSTKIE. I do napisania.
Selenko odpoczywaj sobie skarbie:tak::tak:

Cześć!!
Byłam dzisiaj na wizycie u ginka, ale on tylko posłuchał bicia serduszka i na tym koniec:-(a miałam nadzieję, ze zrobi mi chociaż USG, a tu na serduszku koniec, następna wizyta za miesiąc w piątek 13:szok:
No ale w piątek na pewno dostaniesz zdjęcie. Czekam niecierpliwie;-)

Gabi mam nadzieje, że Was choroba opuszcza. Zdrówka życzę.

Okazało się, że coś tam jeszcze w macicy jest i nie jestem super czysta tak jak powinno być po łyżeczkowaniu.
Jestem trochę rozczarowana i przestraszona, mam być pod obserwacją :shocked2:
Być może samo się oczyści ale dobrze, że poszłaś na to usg. Życzę żeby na następnym usg już było czyściutko.

hejja tez poroniłam .......i w grudniu tamtego roku miałam zabieg.....czyli dosc niedawno,straszne przeżycie ale juz z niecierpliwoscią czekam na chwilę kiedy znowu bedziemy mogli sie starac, wg lekarza w marcu juz moge.......
Witaj. Szybko zleci Ci czas do marca.

Do mojego hashimoto doszło niedawno zdiagnozowane PCO, hiperinsulinemia i hiperprolaktemia. To tak, żebym nie miała łatwiej. Poprzednie 2 cykle obserwowane były bez owu i w tym dostałam clo - mamy się starać. Zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie;-)
Witaj. Ja też mam pco najpierw brałam clo i w 3 cyklu zaszłam w ciążę teraz biorę metformax i czekam na efekty. Clo na pewnio Ci pomoże:tak::tak:

Ona26 ale Twój suwaczek zasuwa:tak:

Tyle w skrócie jak u mnie :sorry2: plus remont.. i choroba mamy. Super końcowka roku i początek nowego :cool2::cool:
Chyba ważne jest żeby walczyć, żeby się nie poddawać a widzę że to robicie z mamą świetnie. Mocno się za Was pomodlę. Nie wiem czy wierzysz w takie rzeczy ale mój wujek korzystał z pomocy bioenergioterapeuty, który jest podobno bardzo skuteczny. Wysyła mu się zdjęcie chorej osoby a on mówi co jest nie tak, co trzeba wzmocnić itp. i przeszyła energie na odległość. Jeśli chcesz to wyślę ci kontakt na PM.

Sorry że smęcę ale jeszcze dzisiaj dostałam skierowanie ze swoją małą do poradni ryzyka okołoporodowego bo podczas usg przezciemiączkowego wyszło jej nieznaczne poszerzenie obu komór - i znowu kłopoty z główką.
Nie smęcisz jesteśmy tu po to żeby się wspierać.

Wstawiam wam fotki moich koszatniczek, mam nadzieję ze się udało bo fotki wklejam pierwsy raz:happy2:
Piękne zwierzątka :tak::tak: Ja proszę o instrukcję wstawiania zdjęć bo jeszcze nie umiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

hej dziewczynki
wlasnie wróciłam do domku, dzięki Bogu, Waszej i mojej wierze z maleństwem w brzuszku
dziękuje wam z całego serca za dobre słowo, modlitwe i wiare
Dobrze, że już jesteś z nami:tak:

U mnie dzisiaj dzień smutku, gniewu i żalu...A myślałam,że już przeszło...:-(
Nic mi się nie chce...:-(Buuuuuu idę sobie, bo smętne stworzenie dzisiaj ze mnie
Dzisiaj już lepszy humorek? Przesyłam buziaczki żeby się poprawił:tak:

Moja kolezanka miała termin na 25 lipca, niestety
Przykro mi ...

widzialam malenstwo mialo chyba z 4,5mm za to torbiel 5cm, ale powinna się wchłonąc bo to sie czesto zdarza.
Ja jak zaszłam w ciążę to też miałam torbiel dokładnie 5 cm mówili że to jest torbiel czynnościowa i często się zdarza i się wchłania.

A ja dziś pomęczę mojego M. Mamy mały maraton dziś i jutro a w poniedziałek usg żeby zobaczyć czy już po owulacji. Proszę o kciuki i fluidki:tak::tak::tak::tak:
Miłego weekendu Wam życzę

32748.jpg

Witam w sobotke!
Kotek super i trochę do nietoperza podobny to pewnie dlatego małemu M. się spodobał :-)

Syla leż i bierz przykład z Gabi, dobrze że wszystko ok. Ale się martwiłyśmy.... Dzielne jesteście ;-)

Pyzunia nie martw się już kochaniutka. Jeszcze się do nas różowe gębulki uśmiechną! :-D

Pati fajne zwierzątka ;-)

Słodziutka rzecztwiście Edytki są twardzieki ;-) Dajesz nam dobry przykład

Aguś irl. jak tam twój nowy przyjaciel kibelek?

Kinguś - mnie endo w szpitalu przepisał siofor ale gin nie kazała brać - mówiła, że od tego leku się już odchodzi - też się spotkałam z takimi opiniami na forum. biorę narazie pół tabletki bromergonu. Wizytę u mojej endo mam dopiero 26 stycznia.

reklama
Do góry