Agnieszka_AJ jejku jaki z Gosi był maluszek. No ale rośnie na piękną damę;-)
Witam kochane dziewczynki!!!!!!Brakowało mi was że hoooo hooooo :-)
Nam Ciebie też brakowało. Super, że wróciłaś
Carri wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Dużo zdrówka, szczęścia, pieniążków i spełnienia tych najbardziej skrytych marzeń.:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Kinguś czy ja dobrze doczytałam że "Kinguś" to tylko Twój pseudonim artystyczny? Beatka Cię zwią??? Jeśli coś poknociłam wybacz.. tyle zaległości
Jak pęcherzyki?????
Dokładnie tak. Wszystkie możliwe nicki z moim imieniem były zajęte a imię Kinga mi się bardzo podoba;-) W 14dc miał 15mm więc teraz czekam na owulkę.
ha a u mnie wlasnie 3 dzien bez przytulania pana kibelka
mdlimnie coprawda ale nie wymiotuje
cos tak czuje ze to chyba koniec nieprzyjemnosci
mam nadziejeje
No to dobrze odpoczniesz sobie trochę od rozmów ;-);-);-)
Już mi nawet bałagan w domu nie będzie przeszkdzał, nic mi robić nie wolno.
Serdecznie was pozdrawiam. WSZYSTKIE. I do napisania.
Selenko odpoczywaj sobie skarbie
Cześć!!
Byłam dzisiaj na wizycie u ginka, ale on tylko posłuchał bicia serduszka i na tym koniec:-(a miałam nadzieję, ze zrobi mi chociaż USG, a tu na serduszku koniec, następna wizyta za miesiąc w piątek 13
No ale w piątek na pewno dostaniesz zdjęcie. Czekam niecierpliwie;-)
Gabi mam nadzieje, że Was choroba opuszcza. Zdrówka życzę.
Okazało się, że coś tam jeszcze w macicy jest i nie jestem super czysta tak jak powinno być po łyżeczkowaniu.
Jestem trochę rozczarowana i przestraszona, mam być pod obserwacją
Być może samo się oczyści ale dobrze, że poszłaś na to usg. Życzę żeby na następnym usg już było czyściutko.
hejja tez poroniłam .......i w grudniu tamtego roku miałam zabieg.....czyli dosc niedawno,straszne przeżycie ale juz z niecierpliwoscią czekam na chwilę kiedy znowu bedziemy mogli sie starac, wg lekarza w marcu juz moge.......
Witaj. Szybko zleci Ci czas do marca.
Do mojego hashimoto doszło niedawno zdiagnozowane PCO, hiperinsulinemia i hiperprolaktemia. To tak, żebym nie miała łatwiej. Poprzednie 2 cykle obserwowane były bez owu i w tym dostałam clo - mamy się starać. Zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie;-)
Witaj. Ja też mam pco najpierw brałam clo i w 3 cyklu zaszłam w ciążę teraz biorę metformax i czekam na efekty. Clo na pewnio Ci pomoże
Ona26 ale Twój suwaczek zasuwa
Tyle w skrócie jak u mnie
plus remont.. i choroba mamy. Super końcowka roku i początek nowego
Chyba ważne jest żeby walczyć, żeby się nie poddawać a widzę że to robicie z mamą świetnie. Mocno się za Was pomodlę. Nie wiem czy wierzysz w takie rzeczy ale mój wujek korzystał z pomocy bioenergioterapeuty, który jest podobno bardzo skuteczny. Wysyła mu się zdjęcie chorej osoby a on mówi co jest nie tak, co trzeba wzmocnić itp. i przeszyła energie na odległość. Jeśli chcesz to wyślę ci kontakt na PM.
Sorry że smęcę ale jeszcze dzisiaj dostałam skierowanie ze swoją małą do poradni ryzyka okołoporodowego bo podczas usg przezciemiączkowego wyszło jej nieznaczne poszerzenie obu komór - i znowu kłopoty z główką.
Nie smęcisz jesteśmy tu po to żeby się wspierać.
Wstawiam wam fotki moich koszatniczek, mam nadzieję ze się udało bo fotki wklejam pierwsy raz
Piękne zwierzątka
Ja proszę o instrukcję wstawiania zdjęć bo jeszcze nie umiem
hej dziewczynki
wlasnie wróciłam do domku, dzięki Bogu, Waszej i mojej wierze z maleństwem w brzuszku
dziękuje wam z całego serca za dobre słowo, modlitwe i wiare
Dobrze, że już jesteś z nami
U mnie dzisiaj dzień smutku, gniewu i żalu...A myślałam,że już przeszło...:-(
Nic mi się nie chce...:-(Buuuuuu idę sobie, bo smętne stworzenie dzisiaj ze mnie
Dzisiaj już lepszy humorek? Przesyłam buziaczki żeby się poprawił
Moja kolezanka miała termin na 25 lipca, niestety
Przykro mi ...
widzialam malenstwo mialo chyba z 4,5mm za to torbiel 5cm, ale powinna się wchłonąc bo to sie czesto zdarza.
Ja jak zaszłam w ciążę to też miałam torbiel dokładnie 5 cm mówili że to jest torbiel czynnościowa i często się zdarza i się wchłania.
A ja dziś pomęczę mojego M. Mamy mały maraton dziś i jutro a w poniedziałek usg żeby zobaczyć czy już po owulacji. Proszę o kciuki i fluidki
Miłego weekendu Wam życzę