reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam :-)
Widzę ze weteranki się pojawiają:-)
Edytko bardzo cię tu brakowało oj bardzo....
Andzi dobrze ze jesteś już w domeczku teraz tylko wynik a później będziesz się chwaliła wyprawką tak jak Mireczka a nawiasem mówiąc piękne te rzeczy... Ech ja też miałam zabawę kompletując tylko maleńka rada Miruś jak już będziesz ubierać swojego skarbka w ciuszki niczego nie odkładaj na później, bo teraz może się zniszczyć albo to jest super założę na inną okazję.... Ja tak robiłam a później z fajnych bluzeczek czy sweterków robiły się bluzki z krótkim rękawkiem :).
Co u mnie wdrażam się w pracy jest dobrze o dziwo szef jakiś inny odmieniony zagląda do mnie częściej, porozmawia i pożartuje...
Z dobrych wiadomości jest to, że mama szykowana jest do przeszczepu, niewiadomo, kiedy to będzie, ale to zawsze krok do przodu...
A ja psychicznie jest nieźle, nadal boli, ale powolutku sie z tym godzę, tylko czasem mam wrażenie ze to, co sie stało troszkę mnie zmieniło czasem nie radzę sobie z emocjami, szybko się irytuję i bardzo chciałabym osiągnąć spokój i równowagę.... Fizycznie średnio miałam bardzo bolesną owulację (tak mi sie wydaję nigdy nie byłam dobra w określaniu tych cykli tym bardziej, że teraz nie wiem jak mam liczyć) i teraz czasem troszkę plamię czekam na @ żeby iść do lekarza, tylko, że nie wiem, co będzie dalej... Boję sie planować i boję sie myśleć, że Kacper będzie sam tak bardzo bym chciała żeby ktoś mi powiedział: Kasiu teraz wszystko będzie inaczej, nie bój się tym razem już nic złego cię nie spotka, ale nawet najlepszy lekarz nie jest mi w stanie tego zagwarantować, podobno puste jajo się nie zdarza dwa razy a u mnie było....
Ech posmęciłam sobie...
Syla jak dobrze ze już w domku:tak:
Pozdrawiam kochaniutkie

reklama
dobranoc dziewczyny ja juz ide spac
Szafirek ja tak samo jak ty boje się planowac, a teraz doszło jeszcze to z praca bez umowy.. nie wiem jak dlugo bede czekac na umowe i nie wiem czy zdecydujemy sie zanim ta umowe dostane... narazie czekam na pierwsza @ i wyglada na to ze moze za tydzień dostane, bo cos mnie cyce zaczynaja pobolewac ale tylko trochu...
Mireczko :) ja szydełkuje i nie umię sie doczekac aż cos wydziargam dla mojego bobasa jak juz bedzie.. mam nadzieję że na święta przyszłego roku bozia mi da... i mam nadzieje ze bede mogla w kwietniu lub marcu sie starac no i ze bede miec ta cholerna umowe...
dobranoc

Dobryy wieczór

Slodziutka ty tej energi masz mnóstwo - to chyba po mamie. TYLE w niej woli walki, nie dziwie sie ze ty nie poddajesz sie tylko walczysz.

Alutka piekny sen miałas.Trudno w to uwierzyc ale miałam podobny sen , tylko ze skonczyl sie na tym ze zadzownilam do swojego meza ze ...

AgaIrl faktycznie troszke by pozno były te egzaminki ...

Marlenka gratulacje za dobre wyniki :)

Gabi zycze szybkiego powrotu do zdrówka twej dziecinie. Ale ja choroba zmogla :-(

Selenko wypoczywaj kochana, bedzie wszystko dobrze !

Iwona przykro mi ze i ty sie tu znalazlas :-(Tule Cie i zycze bys jak tylko bedziesz mogła zobaczyla dwie kreseczki :-)

Mirus piekne zakupki !!!!!!!!!

Syla witaj kochana , dobrze ze juz w domku jestes.... Wiem ze sie boisz ale musisz byc dzielna i starac sie nie martwic .Całuski sle dla dzieciatka
Alla trzyma kciuki by z tesciowa wszystko bylo ok, no i aby u lekarza tez byly dobre wiesci o Twoim maluszku

Aga Aj dzis sie nie odezwałas..... czyzbys sie smutala?

Jezyk,dilajla, dlaczego tak .......Co u WAS?

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny serdecznie no i zycze miłej spokojnej bezstresowej nocy

Pomalutku bede konczyc ...
Jutro czeka mnie troszke przygotowan przed urodzinkami , takze jutro nie wiem czy zdołam sie do Was odezwac... Słodziutka - masz racje .... zaległsoci juz miałam ....tak sie rozpisałas ale ...... mi to odpowiada :-) .... Dobrze ze jestes !
No i dobrze przeczytalas chcemy wyjechac z mezem w Polske na wakacje na naszym motocyklu ;-) OJ bedzie sie działo :)

Witam Was dziewczynki,

Syla jak dobrze,że już w domciu. Buziaki dla ciebie i dzidzi...

U mnie dzisiaj dzień smutku, gniewu i żalu...A myślałam,że już przeszło...:-(
Nic mi się nie chce...:-(Buuuuuu idę sobie, bo smętne stworzenie dzisiaj ze mnie

PAPA Dobranoc

Edytko byłam przed a teraz jestem po i uciekam do spanka bo rano do pracy....
ale z tym Indiańcem:-p..... oj z biegiem latek tylko nowe pomysły mi do głowy przychodzą..... im więcej lat tym większe wymagania:-)

pa pa dobranoc

Witam dziewczynki sobotnio :-)
jutro wam wkleje kolejne zdjęcie mojego brzusia bo zacznę 18tc :-)..nadal nie ma zbytnio co fotografować ale mam nadzieje, że to już niedługo....

syla, selenko witajcie po powrocie

Martuś-niby 13tc ale ty miałaś późno owu więc fasolka ma prawo byc mniejsza....a co do wymiarów to u mnie niektóre wskazywały na 13 inne na 14tc...więc nie ma sie aż tak do końca sugerować, przreziernośc karku i kośc nosowa u ciebie jest w porzadku więc odpoczywaj, nadrabiaj zaległości i ciesz sie maleństwem i grzej i kuruj mezusia

Moja kolezanka miała termin na 25 lipca, niestety od tygodnia juz w ciazy nie jest, zaczeła plamic i jak pojechała do szpitala okazało sie, ze dzidziuś zatrzymał sie na 8tc :-(, straszna szkoda....

pozdrawiam was wszystkie
Buziaki

Edytko co to za horror z wynikami? Zdrówka dla mamyi trzeba wierzyć, że się poprawi. I dobrze, że badania powtórzysz.Przynajmniej później nie będziesz sobie wyrzucać,że czegoś nie zrobiłaś

Aga_ir pozytywne nastawienie to już połowa sukcesu

magdalenka38 kciuki trzymamy za staranka. Będzie dobrze

ona26 lekarz mówi że w porządku to trzeba mu uwierzyć

karola71 to chyba tak najlepiej - nie nastawiać się, a samo się ułoży. A co do testów, to wiem, że trudno się powstrzymać od robienia,ale chyba lepsze odczekanie niz rozczarowanie jedną kreską. Długie staranka ale trzeba wierzyć, że maleństwo pojawi się w Waszym zyciu

iławianka to przykre, że mama tak choruje. A z maleńką będzie wszystko dobrze. Musisz mysleć pozytywnie. Wiem łatwo powiedzieć, ale my walczylismy o życie naszej córeczki, więc z doświadczenia wiem, że tylko optymizm może pomóc

pati.b umową się nie denerwuj to musi troche potrwać. A zwierzątka urocze i oby wyniki badań były w porządku. Nie dołkuj kochana

syla28 naszczęście skończyło się na strachu. Dobrze, że już w domku. Zdrówka życzę i spokojnych kolejnych miesięcy

szafirek13 krok doprzodu w leczeniu mamy to bardzo dobra wiadomość. Co do obawy, że Kacperek będzie sam- nie możesz tak mysleć. Zawsze trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Nie można się poddać. Mówią że nic dwa razy się nie zdarza, a jednak. Ale trzeba sie podnieść i iść dalej. Życzę, żeby w tym roku pod Twoim sercem zabiło drugie

carri oby plany wakacyjne wypaliły i żeby było cudownie

pyzuniagaj tulam żeby nastrój okropny poszedł sobie.Chociaż przyznam szczerze,że ja tez tak mam ostatnio. Jak nie smutek to złość

A wszystkim mówię dzień dobry i życzę miłego dnia

reklama
Pixelko po Twoim brzuszku faktynie niewiele widać,ale to wcale nie jest złe. Potem mniej do gubienia. A dla koleżanki i jej aniołka (*)

Do góry