reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Martuśka witaj.....
Karola no niestety pomalutku do celu..... czasmi tak jest że jednemu hop siup i już a drugiemu pod górkę......

Edytko a z mojej nocki to nic nie będzie bo @ szaleje..... ale i tak fajnie się przytulić.....och jak ja uwielbiam zarzucać moją ciężką nogę na M jak śpi:-D

Słodziutka nikt nam nie obiecał że będzie łatwo.Masz ogromne wsparcie w M i to juz jest cudem,zobaczysz że będziecie jeszcze tulić swój malutki cud.

Wiesz Karolka.. otworzyłaś mi oczy. Faktycznie zawsze wiedziałam że mam silną mamę.. ostatnio było jej cięzko.. chciała nawet się poddać.. ale nie zrobiła tego. Walczy i naprawdę dzielnie to znosi. Próbuje nawet się uśmiechać i żartować. A dla lekarzy.. stara sie być mało wymagającą pacjętką.
Cudowna z niej osoba. Widze to ale czasem "ktoś obcy" pomoże i przetrze oczy i pozowli na nowo zobaczyć swoją mamę. Dziękuje Ci za to.

test po stosunku tzn wspolzyjesz i do 8 godzin po masz sie zglosic do gina ,on sprawdza jak sie zachowuja plemniki w Tobie,jaka ich zywotnosc,czy Twoj sluz ich nie zabija itd.

Edys ja wiem o tym,ze niedlugo sie doczekacie

Jeszcze w domu czy już w domu???????????:confused::shocked2::szok::-D

Karolka to fakt że mam ogromne wspacie w mężu. On jest całym moim światem i całym moim skarbem. Jest wszystkim co mam. I wierzę jak piszę już po stokroć.. wierzę w NASZE małe cuda!!!!

A co Alutka na INDIAŃCA to już nie te lata :zawstydzona/y::-D:tak:;-):-):cool::-D:-D:-D

Słodziutka - życzę Twojej mamie aby pogoda ducha ja nie opuściła. Lekarze... cóż część żeby nie powiedzieć większość niestety nie z powołania.

Moje braki owu nie tylko na usg były potwierdzone ale też hormony później robiłam.

Do II kresek mam brać też bromergon.

Ostatnia edycja:
reklama
Słodziutka obie wygracie:-)

Może u mnie nie wydarzyło się aż tak wiele,ale cały zeszły rok Bóg uczył mnie pokory i chyba uczy mnie dalej.

Do góry