reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gabi ja też sie zdziwiłam, że tak wcześnie ale jak lekarz kazał to nie będe z nim dyskutowac;-).Mam nadzieje, że wie co robi.....O kciuki poproszę w piątek około 18, a wsobote dam znać.
Uciekam z M na zakupy. Odkąd mamy zmywarkę to się okazało, ze mamy za mało sztćcy i talerzy;-);-).
Edytko:-):-):-):-):-)
Buźka

reklama
AgaIrl, trzymam właśnie kciuki za Twoje USG:-)

Kasiu Sylwiu, mam nadzieję, mze szybciutko do nas wrócicie z dobrymi wiadomościami:tak:

Gabi, jeszcze trochę leżenia i będzie ok, tylko współczuję tego leżenia na jednym boku, bo ja to bym miała problem, bo jak leżę to mnie biodra bolą.

Byłam dzisiaj u diabetologa i wyniki mam ok, więc jak tak dalej będzie to do końca ciąży nie muszę się pokazywać u diabetologa:-)A w razie czego to mnie przyjmie bez kolejki:tak:

Edytko, kończ już ten remont!!!!!!!!!!!

Witam Wszystkie Panie!!!!
Jestem na forum poraz pierwszy. Do tej pory nie miałam odwagi aby sie tutaj pokazać. Mineło juz kilka lat i sądzę, że chciałabym jednak czasami z kimś o tym pogadać. Poczytałam Wasze posty i wiem, że jest tutaj wiele osób, które, któe już się znają bo piszą już dłuższy czas. Mam nadzieję, że czasami będę mogłą coś dopisać i tutaj być.
Pozdrawiam Was wszystkie.

Witam dziewczynki dzwoniłam do Syli wszystko ok uspokoiła sie troszke dziekuje za pozdrowieniai moze jutro wyjdzie do domku. Dziwi mnie tylko ze nie zrobuli jej dzis usg no ale pewnie jak beedzie wychodzic do domku to jej zrobia ma duzo lezec 3 mamy dalej kciuki za syle i fasolke :-)
Ciesz sie ze z Kasiek tez ok oby szybciutko do nas wrocila

Witam nowe kolezanki i przytulam mocno
pozdrawaim wszystki kobitki buziolki

Basiu witaj, faktycznie wszystkie się tutaj znamy, ale wcześniej tak jak Ty byłyśmy tutaj nowe:tak: Pisz do nas jak tylko masz ochotę, zawsze wszystkie nowe dziewczyny przyjmujemy z otwartymi ramionami:tak:

Witam Wszystkie Panie!!!!
Jestem na forum poraz pierwszy. Do tej pory nie miałam odwagi aby sie tutaj pokazać. Mineło juz kilka lat i sądzę, że chciałabym jednak czasami z kimś o tym pogadać. Poczytałam Wasze posty i wiem, że jest tutaj wiele osób, które, któe już się znają bo piszą już dłuższy czas. Mam nadzieję, że czasami będę mogłą coś dopisać i tutaj być.
Pozdrawiam Was wszystkie.

Basiu, i ja rowniez witam Cie serdecznie i zapraszam Cie do pisania do nas jak najczesciej. Ja sie sama przekonalam, ze to najlepsza terapia. Zostan z nami.

reklama
Gabi a jak dzisiaj samopoczucie mam nadzieje ze lepiej? :-)

Miruś jeszcze troszke i nam sie rozpakujesz ale fajnie :-)

Aga IR kciuki zaciśniete za USG

Do góry