reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
anetka trzymam kciuki
alutka watrobka powiadasz.....u nas nikt nie lubi tylko moj maz hehhehe.
ale ja robie inaczej....zawijam kawalki watrobki w cienkie plasterki bekonu, boczku lub szynki parmenskiej spinam wykalaczkamii podsmazam na patelni a potem do piekarnika na troszke.....ciekawe i nawet dobre jak dla mnie hehehe
alutka watrobka powiadasz.....u nas nikt nie lubi tylko moj maz hehhehe.
ale ja robie inaczej....zawijam kawalki watrobki w cienkie plasterki bekonu, boczku lub szynki parmenskiej spinam wykalaczkamii podsmazam na patelni a potem do piekarnika na troszke.....ciekawe i nawet dobre jak dla mnie hehehe
aga_irlandia
kurcze alu u mnie pada...wrrr nic sie nie chce w taka pogode
aga_irlandia
ha zupka gotowa....ide ja pochlonac......narazie
allaa
Fanka BB :)
Hej Dziewczęta!
Kasiu, Syluś trzymam mocno kciuki i myslami jestem z Wami.
Ja dziś byłam zrobić badania, dałam radę z ta glukozą, troche mnie cofało ale było ok. W piątek jadą na usg połówkowe i już dziś proszę o kciuki, bo do soboty mnie nie będzie.Jadę do rodziców zająć się sunią, bo dziś ma operację.
Buziaczki dla Was!!!!
Kasiu, Syluś trzymam mocno kciuki i myslami jestem z Wami.
Ja dziś byłam zrobić badania, dałam radę z ta glukozą, troche mnie cofało ale było ok. W piątek jadą na usg połówkowe i już dziś proszę o kciuki, bo do soboty mnie nie będzie.Jadę do rodziców zająć się sunią, bo dziś ma operację.
Buziaczki dla Was!!!!
Hej,Alutka,pęcherz mnie boli jak diabli.Biore urosept i czekam na wynik posiewu do piątku.
Alla,pewnie,że kciuki.Ale po południu,bo na razie za usg Agi
A na glukozę nie za wcześnie? Wszędzie podają,że najbardziej miarodajny wynik ok24 tyg. (od 24-28).
Ech,ogórkowa moja ulubiona
Ja tu biedna,głodna w wyrku (no mam szarlotkę
) a Wy tu o ogórkowej
Alla,pewnie,że kciuki.Ale po południu,bo na razie za usg Agi

A na glukozę nie za wcześnie? Wszędzie podają,że najbardziej miarodajny wynik ok24 tyg. (od 24-28).
Ech,ogórkowa moja ulubiona

reklama