reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Anetko to powodzenia..... i mam nadzieję że będzie to rzeczywiście praca odpowiednia dla ciebie..... najważniejsze to lubić co się robi (a ja już różne wersje przerobiłam:wściekła/y:)

reklama
anetka trzymam kciuki:)
alutka watrobka powiadasz.....u nas nikt nie lubi tylko moj maz hehhehe.
ale ja robie inaczej....zawijam kawalki watrobki w cienkie plasterki bekonu, boczku lub szynki parmenskiej spinam wykalaczkamii podsmazam na patelni a potem do piekarnika na troszke.....ciekawe i nawet dobre jak dla mnie hehehe

Anetko ja też trzymam kciuki
Gabi ja własnie dzisiaj patrzyłam na Twoj suwaczek i myslałam ,ze to juz tak daleko:)

Hej Dziewczęta!
Kasiu, Syluś trzymam mocno kciuki i myslami jestem z Wami.
Ja dziś byłam zrobić badania, dałam radę z ta glukozą, troche mnie cofało ale było ok. W piątek jadą na usg połówkowe i już dziś proszę o kciuki, bo do soboty mnie nie będzie.Jadę do rodziców zająć się sunią, bo dziś ma operację.
Buziaczki dla Was!!!!

Hej,Alutka,pęcherz mnie boli jak diabli.Biore urosept i czekam na wynik posiewu do piątku.
Alla,pewnie,że kciuki.Ale po południu,bo na razie za usg Agi:-D
A na glukozę nie za wcześnie? Wszędzie podają,że najbardziej miarodajny wynik ok24 tyg. (od 24-28).
Ech,ogórkowa moja ulubiona:zawstydzona/y: Ja tu biedna,głodna w wyrku (no mam szarlotkę:-p) a Wy tu o ogórkowej:sorry2:

reklama
Do góry