reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aga, Ty to wciaz pobudzasz moja kulinarna wyobraznie. Czlowiek tu w pracy kibluje, do obiadu daleko, a Ty wciaz o takich pysznosciach piszesz...

reklama
cześć pisaczki
A u mnie dzisiaj wątróbka... bardzo dzwine bo nie przepadam ale w sklepie jakaś ochota mnie wzięła....
ale to nie to co możecie pomyśleć bo wczoraj dostałam @:sorry2:

Nawiązując do oszustów dlatego staram się chronić moje dziecko przed buszowaniem w internecie, ma już 10,5 roku więc dużo rozumie ale niestety jest to dziecko więc jeszcze naiwne.....

Pixella nie martw się, obecne trudności zobaczysz skończą się i za jakiś czas pójdą w niepamięć.... pogłaskaj swój piękny malutki brzusio ode mnie i uśmiechnij się.....

Gabi a ty jak się czujesz???? jak nerka?...... ale zobacz już malutko leżenia zostało.... a pamiętam jak ostatnio pisałam że zostało ci 74 dni........

reklama
a ja idę dzisiaj na rozmowę kwalifikacyjnę... z opisu wyglądała praca całkiem całkiem... ale obawiam się że to będzie zwykła sprzedaż usług bankowch/finansowych... a ja jakoś nie pałam teraz entuzjazmem do pracy przedstawiciela handlowego... jedyny plus takiej pracy to autko służbowe :-D

Do góry