reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
jakich pysznosciach? to tylko zupa
aga_irlandia
no wiem wiem......
to nie specjalnie podzielilabym sie z wami tylko troszke daleko niestety
to nie specjalnie podzielilabym sie z wami tylko troszke daleko niestety
aga_irlandia
no czasem za dobra....ech....tak to jest...tata matka teresa ze mnie...dobra dla wszystkich ...ciekawe czy mi to sie kiedys odplaciheheh....tam na gorze.....
cześć pisaczki
A u mnie dzisiaj wątróbka... bardzo dzwine bo nie przepadam ale w sklepie jakaś ochota mnie wzięła....
ale to nie to co możecie pomyśleć bo wczoraj dostałam @
Nawiązując do oszustów dlatego staram się chronić moje dziecko przed buszowaniem w internecie, ma już 10,5 roku więc dużo rozumie ale niestety jest to dziecko więc jeszcze naiwne.....
Pixella nie martw się, obecne trudności zobaczysz skończą się i za jakiś czas pójdą w niepamięć.... pogłaskaj swój piękny malutki brzusio ode mnie i uśmiechnij się.....
Gabi a ty jak się czujesz???? jak nerka?...... ale zobacz już malutko leżenia zostało.... a pamiętam jak ostatnio pisałam że zostało ci 74 dni........
A u mnie dzisiaj wątróbka... bardzo dzwine bo nie przepadam ale w sklepie jakaś ochota mnie wzięła....
ale to nie to co możecie pomyśleć bo wczoraj dostałam @
Nawiązując do oszustów dlatego staram się chronić moje dziecko przed buszowaniem w internecie, ma już 10,5 roku więc dużo rozumie ale niestety jest to dziecko więc jeszcze naiwne.....
Pixella nie martw się, obecne trudności zobaczysz skończą się i za jakiś czas pójdą w niepamięć.... pogłaskaj swój piękny malutki brzusio ode mnie i uśmiechnij się.....
Gabi a ty jak się czujesz???? jak nerka?...... ale zobacz już malutko leżenia zostało.... a pamiętam jak ostatnio pisałam że zostało ci 74 dni........
reklama
a ja idę dzisiaj na rozmowę kwalifikacyjnę... z opisu wyglądała praca całkiem całkiem... ale obawiam się że to będzie zwykła sprzedaż usług bankowch/finansowych... a ja jakoś nie pałam teraz entuzjazmem do pracy przedstawiciela handlowego... jedyny plus takiej pracy to autko służbowe