reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

E, Niusia nie wiem czy lepiej.Chciałabym już wyprawkę szykować itp.:zawstydzona/y: Leżenie to pikuś naprawdę.Tylko STRACH.Najgorzej jak Misiek mówi o dzidziusiu to aż mnie ściska w środku,bo on tak czeka.:zawstydzona/y:
No i muszę trochę wstawać.Na kilka minut.Jeść M zrobić itp.A każdy ruch to ryzyko:zawstydzona/y:
Ech,za miesiąc będę spokojniejsza.Jak się uda do tego czasu...
Buuu,nie smęcę.

reklama
Gabi kochanie juz prawie 28tc juz z gorki zobaczysz wytrzymałaś tyle czasu dasz rade jeszcze troszeczke a rzeczywiście 4 tygodnie to juz bedzie spokojnie :-) ja chyle czoła bo nie wiem jak wytrzymam jek bede musiała leżec ja z dupskiem chwili nie usiedze nawet jak jestem chora to musze wstac chociaz gary pomyc ;/;/;/ M zawsze krzyczy ze ja to nawet odpoczywac nie umiem :-( ale jak bedzie trzeba to beede lezec i gnic :-) ja kaciuki mam zaciśniete Gabi bedzie dobrze zobaczysz jeszcze chwilka :-)

niestety kochane moje kolezanki dzis wam zdjec nie pokaze.....pani doktor dzis chyba oszczedzala na papierze do drukowania...
ale dzidzka ma sie dobrze.....ma glowe, rece i bijace serduszko....:) za 2 tygodnie ostatnia wizyta w tej klinice i przerzucaja mnie juz na duza klinike:):):)
tak wiec chyba bedzie dobrze

reklama
tak mi wstyd dzisiaj.... i smutno :( moja najlepsza koleżanka ze szkolnych lat jest w 7 tygniu :) a mi żal że ona ma tak a ja tak nie mam :( jej siostra tez sie spodziewa juz drugiego bobasa i ma termin na polowe lipca a ja tez mialam miec w lipcu. wstyd mi ze im zazdroszcze a jednoczesnie tak sie ciesze ze bede ciocią.
Aga super że z dzidzia wszystko wporządku :)
Gabi będzie dobrze
anetka też trzymam kciuki ;) mi sie cudem udalo prace znaleźc bo wkońcu kto teraz przyjmuje ludzi bez doświadczenia... chociaz nie wiem czy w moim przypadku mozna mówic o przyjeciu bo nie mam przeciez umowy...
przytulam nowe dziewczyny
:(

Do góry