reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzień dobry.

Piękna pogoda w trójmieście, może już po zimie?
Pielęgniarka mówiła, że w grudniu najwięcej poronień...
Na szczęście mamy go za sobą, więc wierzę, że z Kasią wszystko będzie dobrze:blink:

reklama
Sasetka, Ola ja też w pracy, na spotkaniu byłam wymęczyli mnie:)
oj jak ja chce wekend!
w sobote idziemy na "choinkę" impreza na całego z mikołajem i tańcami, ciekawe czy mój mały nie ucieknie z płaczem, bo to jego pierwsza taka duża impreza:-)

wiecie co a ja jak pomysle o weekendzie to wole pracowac,mam sesję pierwsza w tej szkole i nie wiem co mnie czeka,zaczynam juz w piatek o 17,potem w sobote cos i w niedziele tez

Ola mi też się sesja zaczyna w piątek :blink:
Jestem na drugim roku.
Na pierwszym byłam cała przejęta, ale teraz wiem, że nie ma co się stresować.
Szczególnie na zaocznych.

Chodzi o to,że ktoś wykorzystał zaufanie dziewczyn i oszukiwał wykorzystując czyjeś dane i zdjęcia.Ale został złapany,sprawa trafi na policję.Tak ku przestrodze wkleiłam,bo co jakiś czas się jakiś oszust trafia,forumowiczki są czujne i będziemy tępić trolle z całych sił.Internet już dawno nie jest anonimowy.

reklama
Szczegóły nie są ważne,ważne jest to,że jak ktoś pod kogoś się podszywa,niech nie czuje się bezkarny.
Nie pisze tu do żadnej z Was konkretnie,tylko ogólnie,jakby ktoś czytał i miał złe zamiary.

Do góry