reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzień dobry.

Piękna pogoda w trójmieście, może już po zimie?
Pielęgniarka mówiła, że w grudniu najwięcej poronień...
Na szczęście mamy go za sobą, więc wierzę, że z Kasią wszystko będzie dobrze:blink:

reklama
Sasetka, Ola ja też w pracy, na spotkaniu byłam wymęczyli mnie:)
oj jak ja chce wekend!
w sobote idziemy na "choinkę" impreza na całego z mikołajem i tańcami, ciekawe czy mój mały nie ucieknie z płaczem, bo to jego pierwsza taka duża impreza:-)

wiecie co a ja jak pomysle o weekendzie to wole pracowac,mam sesję pierwsza w tej szkole i nie wiem co mnie czeka,zaczynam juz w piatek o 17,potem w sobote cos i w niedziele tez

Ola mi też się sesja zaczyna w piątek :blink:
Jestem na drugim roku.
Na pierwszym byłam cała przejęta, ale teraz wiem, że nie ma co się stresować.
Szczególnie na zaocznych.

Chodzi o to,że ktoś wykorzystał zaufanie dziewczyn i oszukiwał wykorzystując czyjeś dane i zdjęcia.Ale został złapany,sprawa trafi na policję.Tak ku przestrodze wkleiłam,bo co jakiś czas się jakiś oszust trafia,forumowiczki są czujne i będziemy tępić trolle z całych sił.Internet już dawno nie jest anonimowy.

reklama
Szczegóły nie są ważne,ważne jest to,że jak ktoś pod kogoś się podszywa,niech nie czuje się bezkarny.
Nie pisze tu do żadnej z Was konkretnie,tylko ogólnie,jakby ktoś czytał i miał złe zamiary.

Do góry