reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie....
Boze...wchodze na chwile a tu takie wiadomości....
Syluś...kochana,modlę się za Was...jakie to wszystko niesprawiedliwe,musi być dobrze...mocno trzymam kciuki,tulę Cię z całego serduszka...
Kasiek...za Was tez....
Gabi....matko jedyna...toś to okropne...śledziłam swego czasu historię zielono_mi...to wszystko co pisała ta osoba było okropne i wstrząsające...brak mi normalnie słów...jestem zszokowana,ze coś takiego mozna pisać...:szok:...to strasznie przykre,ze takie rzeczy mają miejsce....czujność i rozwaga....!!!!!!!Dobrze,ze to zostało wykryte!!!!Cóz ten ktoś miał na celu?Jak można w taki sposób bawić się cudzymi uczuciami.........?
Co za dzień!!!!!
Pozdrawiam Was wszystkie.....

Ostatnia edycja:
Witam! Od zeszłego tygodnia jestem mamą dwóch aniołków... Mogę się do Was przyłączyć?? Bardzo potrzebuje kontaktu z kimś, kto wie i rozumie, co czuję...

daaa... witam... bardzo mi przykro... przytulam mocno...

jej... tak bardzo martwię się o Sylę i Kasie...ale wierzę z całego serca że będzie dobrze... modlę się za Was kochane

reklama
jestem jestem ale zaraz zmykam....
kasiek daj znac co sie dzieje....mam nadzieje ze to tylko po sexiku( kiedys tez tak mialam)

syla kochanie.....modle sie aby to tylko falszywy alarm byl..

bede pozniej

Do góry