reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ojojoj sąsiedzi:szok: to wylej w nocy jak będa spali :-D:-D:-D:-Dale jak będą :angry: to powiedz ze to nie Ty:-p

może spróbuje :-D:-D:-D

a co do papug:-D trenuj je trenuj :tak: i zakupy masz z głowy :rofl2: dostarczone do domciu:-):-D:-);-)

trza sobie jakoś w życiu radzić :eek::eek::eek:

na szczęście ok gin powiedział że mam piersi jak nastolatka, hehe po karmieniu i 2 ciążach, milusi:)

pozazdrościc :-)

Anetko jak ja Ci zazdroszcze koncertu Acide Drinkers ;-) Oj ale bym poszalała z mezem na ich koncercie !!!!!!

no muszę przyznac że było świetnie... myślelismy że pójda na komercję i zagraja jakieś melodyjne utworki a ci poszli z grubej rury:happy2: koncert na prawdę rewelacyjny :-) mój M dwa dni po nim jeszcze zachrypnięty :happy2:

Tak, tak, Kasiek, szybciutko do szpitala albo na pogotowie. Sprawdza co z Dzidzia i bedziesz spokojniejsza.
My tu wszystkie bedziemy mocno kciuki zaciskaly. Badz dzielna!
Daj znac co i jak pozniej.

kasiek dołączam się do słów poprzedniczek !!! Trzymamy kciuki !!!

eh,, terraz nie moge,,,, jestem sama z małym ,,,,, musze poczekac, zadzwonie po 11 do mojej ginki,,,,,, i wtedy cos zrobie,,,,,,,,,,,ja i tak myslęże to może ta nadzerka,,,,,,.. uciekam,, dzieki za wsparcie,,,,,,,,,

kasiekkm nadżerka może krwawić ... ale tylko jak jest duża ...
w ciąży pochwa jest wrażliwasza ... i mogą naczynka popękać ......
ważne ze nie masz żywoczerwonej krwii .... tzrymam kciuki ... i daj znać :-)

reklama
Do góry