reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kasiekkm ja radzę nie zastanawiaj się tylko migiem do szpitala, nie ryzykuj i nie czekaj. ja czekałam i będę żałować do końca zycia
Nie stresuj się ale jedź na szpital szybciutko- KAŻDE krwawienie trzeba pokazać ginowi!
Trzymam kciuki, będzie dobrze, jedż się uspokoić

reklama
Masz mozliwosc isc na pogotowie ?

Diana Witaj no i ciesze sie ze na usg wszytsko wyszło w porzadku tez bede musiała isc na kontrolne badanie usg piersi

Kasiu ... zamawiaj taxi i migiem do szpitala .... nie ważne ze teraz masz sucho ... jedz to sprawdz ... bedziesz spokojniejsza ..trzymam mocno kciuki

Kasieńko .... bądz dobrej mysli .....

ojojoj Carri ... kawka ........... hmmmm
wiesz nie koniecznie chce mi sie iśc na spacer jak w domciu cieplusio a podusia woła CHODZ < CHODZ!!

:-)

a książka , gazeta czy inne czytadło ... mnie usypia .... zawsze czytam w łózku ... szybciej zasypiam ..... a książka troche wymiętolona ........ :-)

Tak, tak, Kasiek, szybciutko do szpitala albo na pogotowie. Sprawdza co z Dzidzia i bedziesz spokojniejsza.
My tu wszystkie bedziemy mocno kciuki zaciskaly. Badz dzielna!
Daj znac co i jak pozniej.

Kasiekk,jedź do szpitala kobieto !!!
Być może to od przytulanek,plus ta rozpuszczona luteina.ale sprawdzić trzeba !!!
Cześć wszystkim.

reklama
Do góry