reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
19 :szok: ja bym zamarzła :sorry:
ja to jestem ciepłolubna ;-);-);-) własnie zmierzyłam gorączke... mam 37... normalnie zajeb***** bo przy 37.4 to ju juz się czuje jak niektórzy przy 38-39... poczekam na rozwój wydarzeń... łomatko... nie chę byc chora :eek:

Witajcie dziewczynki.,!!!!:-D:-D ALe naprodukowałyście wczoraj,,,,:-D:-D:-D:-D nie dałam rady przeczytac bo M robił cos na kapie......

Anetko,,,,,, idz do lekarza.......:tak::tak:trzymaj się...

Mały wczoraj był na balu,,, zadowolony,,,, a ja poszłam po niego wcześniej po 12,,, chciałam mu fotkę zrobić,,,, i mnie zobaczył i juz nie chciał zostać,,,,,niezdara ze mnie,,,,:-D:-D

wrzucam fotke,,, mojego małego księcia,,,:-D:-D
Obraz 057.jpg

WSZYSTKIE DZIEWCZYNKI POZDRAWIAM<<<<<<
UCIEKAM,, muszę troche posprzątać,,potem nadrobię zaległosci,,,, miłego dnia,życzę...........wszystkim,,,,,,,,,,,,,,:-D:-D:-D:-D

jeszcze jedno ważne,,,,, kurcze M znów grzebał w kąpie i musiałam od nowa instalować gg.... dziewczyny wyślijcie mi znowu wasze nr,,,,,, podpisane,,,, plis,,,,,ale jestem zła,,,,,,a lista nie chce się importować,,,, buuuuu:wściekła/y: 4614369:-D:-D

Witam wtorkowo :-)
kasiekkm synio ......... śliczny , prawdziwy mały książe :-)

Anetko .... ja też tam mam ... była u mnie kolezanka z synkiem którego urodsiła 6 grudnia .... och....... i też popłakałam pózniej .... już tak mam
wyganiam od Ciebie choróbska A KYSZ!!!
pozostałe dziewczynki serdecznie pozdrawiam ...... :-)

reklama
Katrin dziękuję :-) oby sobie poszły zarazki jak najdalej :tak: a ja chciałam zacząć w tygodniu na lodowisko chodzic (w ramach mojego odchudzania :eek:) ale w takim wypadku chyba nici z tego :-(

a tu tak na rozchmurzenie... pierzasty złodziej
1190082814799pu9.gif

Do góry