reklama
19 ja bym zamarzła
ja to jestem ciepłolubna ;-);-);-) własnie zmierzyłam gorączke... mam 37... normalnie zajeb***** bo przy 37.4 to ju juz się czuje jak niektórzy przy 38-39... poczekam na rozwój wydarzeń... łomatko... nie chę byc chora
ja to jestem ciepłolubna ;-);-);-) własnie zmierzyłam gorączke... mam 37... normalnie zajeb***** bo przy 37.4 to ju juz się czuje jak niektórzy przy 38-39... poczekam na rozwój wydarzeń... łomatko... nie chę byc chora
kasiekkm
Fanka BB :)
Witajcie dziewczynki.,!!!! ALe naprodukowałyście wczoraj,,,, nie dałam rady przeczytac bo M robił cos na kapie......
Anetko,,,,,, idz do lekarza.......trzymaj się...
Mały wczoraj był na balu,,, zadowolony,,,, a ja poszłam po niego wcześniej po 12,,, chciałam mu fotkę zrobić,,,, i mnie zobaczył i juz nie chciał zostać,,,,,niezdara ze mnie,,,,
wrzucam fotke,,, mojego małego księcia,,,
WSZYSTKIE DZIEWCZYNKI POZDRAWIAM<<<<<<
UCIEKAM,, muszę troche posprzątać,,potem nadrobię zaległosci,,,, miłego dnia,życzę...........wszystkim,,,,,,,,,,,,,,
Mały wczoraj był na balu,,, zadowolony,,,, a ja poszłam po niego wcześniej po 12,,, chciałam mu fotkę zrobić,,,, i mnie zobaczył i juz nie chciał zostać,,,,,niezdara ze mnie,,,,
wrzucam fotke,,, mojego małego księcia,,,
WSZYSTKIE DZIEWCZYNKI POZDRAWIAM<<<<<<
UCIEKAM,, muszę troche posprzątać,,potem nadrobię zaległosci,,,, miłego dnia,życzę...........wszystkim,,,,,,,,,,,,,,
jeśli się rozwinie na pewno pójdę dziękuję :-)
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien dobry
Witam wtorkowo :-)
kasiekkm synio ......... śliczny , prawdziwy mały książe :-)
Anetko .... ja też tam mam ... była u mnie kolezanka z synkiem którego urodsiła 6 grudnia .... och....... i też popłakałam pózniej .... już tak mam
wyganiam od Ciebie choróbska A KYSZ!!!
pozostałe dziewczynki serdecznie pozdrawiam ...... :-)
kasiekkm synio ......... śliczny , prawdziwy mały książe :-)
Anetko .... ja też tam mam ... była u mnie kolezanka z synkiem którego urodsiła 6 grudnia .... och....... i też popłakałam pózniej .... już tak mam
wyganiam od Ciebie choróbska A KYSZ!!!
pozostałe dziewczynki serdecznie pozdrawiam ...... :-)
reklama
Katrin dziękuję :-) oby sobie poszły zarazki jak najdalej a ja chciałam zacząć w tygodniu na lodowisko chodzic (w ramach mojego odchudzania ) ale w takim wypadku chyba nici z tego :-(
a tu tak na rozchmurzenie... pierzasty złodziej
a tu tak na rozchmurzenie... pierzasty złodziej