reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
19 :szok: ja bym zamarzła :sorry:
ja to jestem ciepłolubna ;-);-);-) własnie zmierzyłam gorączke... mam 37... normalnie zajeb***** bo przy 37.4 to ju juz się czuje jak niektórzy przy 38-39... poczekam na rozwój wydarzeń... łomatko... nie chę byc chora :eek:

Witajcie dziewczynki.,!!!!:-D:-D ALe naprodukowałyście wczoraj,,,,:-D:-D:-D:-D nie dałam rady przeczytac bo M robił cos na kapie......

Anetko,,,,,, idz do lekarza.......:tak::tak:trzymaj się...

Mały wczoraj był na balu,,, zadowolony,,,, a ja poszłam po niego wcześniej po 12,,, chciałam mu fotkę zrobić,,,, i mnie zobaczył i juz nie chciał zostać,,,,,niezdara ze mnie,,,,:-D:-D

wrzucam fotke,,, mojego małego księcia,,,:-D:-D
Obraz 057.jpg

WSZYSTKIE DZIEWCZYNKI POZDRAWIAM<<<<<<
UCIEKAM,, muszę troche posprzątać,,potem nadrobię zaległosci,,,, miłego dnia,życzę...........wszystkim,,,,,,,,,,,,,,:-D:-D:-D:-D

jeszcze jedno ważne,,,,, kurcze M znów grzebał w kąpie i musiałam od nowa instalować gg.... dziewczyny wyślijcie mi znowu wasze nr,,,,,, podpisane,,,, plis,,,,,ale jestem zła,,,,,,a lista nie chce się importować,,,, buuuuu:wściekła/y: 4614369:-D:-D

Witam wtorkowo :-)
kasiekkm synio ......... śliczny , prawdziwy mały książe :-)

Anetko .... ja też tam mam ... była u mnie kolezanka z synkiem którego urodsiła 6 grudnia .... och....... i też popłakałam pózniej .... już tak mam
wyganiam od Ciebie choróbska A KYSZ!!!
pozostałe dziewczynki serdecznie pozdrawiam ...... :-)

reklama
Katrin dziękuję :-) oby sobie poszły zarazki jak najdalej :tak: a ja chciałam zacząć w tygodniu na lodowisko chodzic (w ramach mojego odchudzania :eek:) ale w takim wypadku chyba nici z tego :-(

a tu tak na rozchmurzenie... pierzasty złodziej
1190082814799pu9.gif

Do góry