reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam u mnie przygotowania do remontu Dzis bylam z tata na mieszkanku pobrac wymiary sprawdzic stan ścian i w pn jade do hurtowni po panele i farby do wnętrz

Katrin257 dzieki kochana za dokladny opis Uspokoilas mnie Od dziecka brali wymazy i dlatego na 2 dzien dopiero antybiotyk a mama dostala nawet 3 dawki (ponoc jakies to cholerstwo mocne) bo niedawno przeszla zapalenie pluc

Zaraz podczytam ostatnie stroki i postaram se odpisac

Jeżyk Ty nam sie trzymaj kochanutka!!!!!!!!!!!!
Martuś (ona26) Trzymam kciuki za lepsze samopoczucie
Also ściskam mocno i trzymam kciukasy

Nowe dziewczyny witam serdecznie

Alutka ja tez tak kocham puzzle, ale jednych nigdy nie zapomne ze zlotej kolekcji na obrazku nie bylo zlotych elementow, a na puzzlach tak co utrunialo dodatkowo ulozenie i tak trudnego obrazka, 2 dni siedzialam ale ulozylam!!!!!!!!!!!!!!!

Wróbelku ..... nie dziekuj... chciałam Ciebie uspokoic ....
nie denerwuj sie ... bedzie dobrze z mamą ...opisałam tylko to co wiem od lekarza i co sama mialam z moim tata
wiele osób boi sie słowa sepsa ..... bo nie wie co to jest .....
często rodzinie jest podawany antybiotyk jesli osoba chora przebywała z nimi w domu w trakcie zachorowania na sepse ... mój tato dostał sepse jak leżał juz 3 tyg w szpitalu i w momencie rozwinięcia sie choroby ...był w szpitalu , wiec my nie mielismy z nim dużego kontaktu..z reszta leżal na OIOMie , tam i tak caly czas chodziśz w ubraniu ochronnym ...
ważne sa wymazy alby poznac co wywołało sepse ... bo baktrie sa beta dodatnie beta ujemnie , gamma dodatnie gamma ujemne , tlenowe i beztlenowe i dlatego należy okreslic .. baktrie , aby dokładnie dobrac antybiotyk który zadziała .......

trzymam kciuki za mamę ......wiem ,ze sie obawiasz , ale mysle ze będzie ok ....

Mi smutno. Wczoraj była koleżanka co ma ciąże starszą o 3 dni od mojej byłej............ Jaki duży brzuch miała.............. To się jakaś obsesja robi.......

reklama
Do góry