reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam u mnie przygotowania do remontu Dzis bylam z tata na mieszkanku pobrac wymiary sprawdzic stan ścian i w pn jade do hurtowni po panele i farby do wnętrz

Katrin257 dzieki kochana za dokladny opis Uspokoilas mnie Od dziecka brali wymazy i dlatego na 2 dzien dopiero antybiotyk a mama dostala nawet 3 dawki (ponoc jakies to cholerstwo mocne) bo niedawno przeszla zapalenie pluc

Zaraz podczytam ostatnie stroki i postaram se odpisac

Jeżyk Ty nam sie trzymaj kochanutka!!!!!!!!!!!!
Martuś (ona26) Trzymam kciuki za lepsze samopoczucie
Also ściskam mocno i trzymam kciukasy

Nowe dziewczyny witam serdecznie

Alutka ja tez tak kocham puzzle, ale jednych nigdy nie zapomne ze zlotej kolekcji na obrazku nie bylo zlotych elementow, a na puzzlach tak co utrunialo dodatkowo ulozenie i tak trudnego obrazka, 2 dni siedzialam ale ulozylam!!!!!!!!!!!!!!!

Wróbelku ..... nie dziekuj... chciałam Ciebie uspokoic ....
nie denerwuj sie ... bedzie dobrze z mamą ...opisałam tylko to co wiem od lekarza i co sama mialam z moim tata
wiele osób boi sie słowa sepsa ..... bo nie wie co to jest .....
często rodzinie jest podawany antybiotyk jesli osoba chora przebywała z nimi w domu w trakcie zachorowania na sepse ... mój tato dostał sepse jak leżał juz 3 tyg w szpitalu i w momencie rozwinięcia sie choroby ...był w szpitalu , wiec my nie mielismy z nim dużego kontaktu..z reszta leżal na OIOMie , tam i tak caly czas chodziśz w ubraniu ochronnym ...
ważne sa wymazy alby poznac co wywołało sepse ... bo baktrie sa beta dodatnie beta ujemnie , gamma dodatnie gamma ujemne , tlenowe i beztlenowe i dlatego należy okreslic .. baktrie , aby dokładnie dobrac antybiotyk który zadziała .......

trzymam kciuki za mamę ......wiem ,ze sie obawiasz , ale mysle ze będzie ok ....

Mi smutno. Wczoraj była koleżanka co ma ciąże starszą o 3 dni od mojej byłej............ Jaki duży brzuch miała.............. To się jakaś obsesja robi.......

reklama
Do góry