reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

czesc Agula:-)przykro mi z powodu egzaminu:-(
ale ja wierze w Ciebie:tak:Ty strong women jestes to sie nie poddasz:tak:
i jeszcze im pokazesz:-):-)

reklama
Cześć dziewczynki!!
Jakoś nie mam pojęcia jaki wózek kupić, normalnie obłędu można dostać:eek:

Dzisiaj posprzątałam chałupę, ugotowałam obiad i poprałam trochę rzeczy i teraz to mi się już nic nie chce, normalnie mam lenia:tak:

Sylwia, a Ty noska spod kołderki nie wystawiaj, lecz się szybciutko, ja też w tej ciąży miałam zapalenie zatok i brałam antybiotyk, myślałam, że się wykończę....

Also, modlę się za Twoją mamę, musisz wierzyć, że będzie dobrze....

Also bardzo mi przykro z powodu mamy, pomodlę się za nią. Jedź do niej może wtedy będziesz spokojniejsza.
Gabi Ty nasza skarbnico wiedzy;-);-);-)
Syluś duzo zdrówka życzę, weź antybiotyk i się wygrzewaj. Będzie dobrze, musi być. Mnie na szczęście choroby omijają dużym łukiem.tfu tfu, odpukać. Ostatnio antybiotyk to ja brałam pare lat temu.
Kasiekkm u Ciebie suwaczek tez pędzi:tak::tak::tak:
Właśnie ksiadz od nas poszedł. Miło było, nawet zauważył moj brzuszek:tak::tak:.
Uciekam rozbierac choinkę, a strasznie nie lubie tego robić.
Buziaki dla Was Wszystkich

Czy to normalne, że ciągle utrzymuje mi się temperatura ciążowa i test ciążowy wychodzi dodatnie? :(((

Tak się cieszyłam, że pierwszy okres ‘po’ mi się kończy a tu taka lipa..:(

Ja nie krwawiłam po zabiegu. Dopiero cztery dni temu zaczęło się mocne krwawienie i mój gin powiedział ze, jeśli się rozkręci to będzie to @. Rozkręciło się.
Boję się, że ta tempka i test dodatni oznaczają, że coś jest nie tak.

Jak długo u was organizm wracał do normy??

tutek . NIE ZNAM MUSZE ZOBACZYĆ CO TO ZA POJAZD......:-D:-D:-D

AGA iRL......skubaniec ,, to chyba najprostrze ciasto kruche z powidłami,,,,mniam,,:-D:-D
ALSO,,, jestem z TObą,,,, modle się za WAS>....

reklama
Do góry