reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Sylwia ja też tak miałam że pierwsza @ po zabiegu przyszła bardzo szybko. Ale z tą temperaturą to chyba nie jest normalne. Może powinien to lekarz sprawdzić.

A u nas w Karkonoszach śnieg jak na święta i zimno. Na szczęście przeziębienie mnie już opuściło. Ulepiliśmy z M. bałwana :-) Wreszcie zaczynam czuć się lepiej. W przyszłym roku może będziemy już lepić bałwana dla naszego maluszka:happy:

ja sie dzis czuje strasznie wstalam o 17 ale zrobilam sobie obiad napakowalam sie tabletkami i ide dalej lezec M dzwonil z pracy ze zamiast konczyc o 17 bedzie do 21 :-( buuu i powiedzial zer jak wroci z prac to mam lezec w lozku a nie sprzatac prasowac czy cos w tym rodzaju tylko ile mozna lezec podziwiam gabi normalnie

witam po dlugiej nieobecnosci:zawstydzona/y:

nie czytalam zaleglosci i nie wiem co u Was sie dzieje ale mam nadzieje,ze wszystko dobrze.Brzuchatek coraz wiecej?

Aga sliczny suwaczek a jak mknie,jak bylam tu to dopiero poczateczek byl:-)

dziewczynki ja zmykam do wanny sie rozgrzac zimno mi jakos i wogole chce zeby dzisiejszy dzien sie skonczyl . . .. :-:)-:)-(

dobranoc i milego wieczoru wam zycze

reklama
ja sie fatalnie czulam od jakiegos czasu,wymiotowalam jak kot i nie mialam sily na nic.Teraz juz troszke lepiej chociaz jeszcze zwracam dosc czesto to juz bez calodobowych mdlosci uffff.Wynajelismy dom na wsi do sierpnia zeby odpoczac od tego halasliwego bloku no i hm..zderzenie z rzeczywistoscia hehe...zimno jak diabli tam no i jestem przeziebiona,z nosa leci ciurkiem a co u Was?

Do góry