reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

syla trzymaj sie, ja na szczęście zdrowa jakos...i oby tak dalej

dzis byłam na godzinnym spacerku z mała i spac mi sie chce, ona tez padła...a tu cały zlew naczyń:angry: do zmywania....

reklama
cześć dziewczyny

Also modlę się za twoją mamę..... mam nadzieję że takie wsparcie pomoże....

Sonita ja niestety miałam za każdym razem robione łyżeczkowanie.... i tak jak pisała Gabi fizycznie nie boli, ale ból w sercu jest nie do opisania.... moje poronienia były w 9, 8 i 12 tc i były potwierdzane 3 razy na usg zanim zrobiono zabieg... nie kazano mi dłużej czekać.... i chyba dobrze.... nigdy beta hcg mi nie robiono.... nie było potrzeby..... zgasły serduszka......

Sylwia no rzeczywiście chorubsko paskudne sie do ciebie przyplątało..... zdrowiej kochana.....

Niusi nie zapracuję się bo pracuję pół miesiąca po 13 h a resztę mam wolne.... np dzisiaj i jutro jestem w domku:-D

życzę wam wszystkim spokojnego weekendu.....

Edytka kończ ten remont:baffled:

Witam ponownie..........:-D:-D:-D:-D
GABI to juz 28 tydz, wow......:-D:-Dale to leci,ja tez tak chcę.........

Sonica..... ja miałam zabieg ale bez narkozy,, u nas nie stosują,, dostajesz głupiego jasia i jakiś zastrzyk i już,,,,,,,,,,,,,,,,, nie boli tak strasznie,,,,,,,,,,,,,,,ale jesteś świadoma co robia i to boli,,,,,,,,, ja wyłam jak durna,,,,,,,,,,,,,,:no::no::wściekła/y::wściekła/y: po zabiegu juz nic mnie nie bolała tylko serce,,, trzymaj sie dasz rade,,,,,,,:tak:

A ja dizś oprzątłam dokładnie całe mieszkanko,,,,,, poodkurzałam....poprałam,poprasowałam,,,,, wymyłam łazienkę, kibelek( i jakzawsze czysty przechciłam,,), zrobiłam rybe po grecku,, nagotowałam obiadek,,,, upiekłam skubańca,,,,, mały śpi.... ja klikam:-D:-D:-D:-D, maż na uczelni........... i jest ok.......

AGA , ALutka witamm,,,,,,:-D:-D:-D

ALUTKA, ale ty pracowita......:-D:-D:-D:-D

SYLUŚ biedactwo,,,,, a poszły te chorubska,,a kysz,, spróbuj się natrzeć spirytusem,, piersi, stopy plecy i wygrzej,, dobry sposub na chorubska,,,,:-D:-D

Witam kochane:-)jejku chwile mnie nie bylo a ja sie chyba 5 nowych dziewczynek doliczylam:-(
przerazajace i smutne:-:)no:
witam i tule do serduszka nowe dziewczynki
zostancie z Nami

reklama
Do góry