reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja tylko na chwilkę bo padam ze zmęczenia ale lubię sobie jeszcze Was poczytać na dobranoc:zawstydzona/y:
Cyprysiowa napisz mi proszę ile czeka się na wyniki na cytomegalie i ile kosztuje takie badanie??

A teraz zmykam do łóżeczka PAPA

reklama
Dlaczegotak przytulam do serduszka.... Rozumiem... ja jak sobie pomysle o lipcu to od razu w bek...
Melduj nam jak poszlo USG, na pewno zobaczysz swojego pieknisia i wszystko bedzie OKI :tak:. I poprosimy o zdjecie

Dlaczegotak ale ci fajnie, zobaczysz swoje dziecko dzisiaj :-D ja jeszcze tydzień:szok:. Pochwal się koniecznie.
Ja pędzę do pracy, uf uf. wszystkie mięsnie mnie bolą po aqua:baffled: ale przynajmniej zdecydowanie bardziej czuję się sprawna i rozciągnięta.
Coprawda młoda trochę protestowała wczoraj i kopała ze mną ale tylko chwilę, pewnie się zastanawia co ta matka robi najlepszego że tak trzęsie:-D:-D:-D
Maggie.............taaaa.... mysle że takie bora bora albo hawaje też dobre na fasolkę są. Albo np. Belize... och tam jest pięknie.... jak w raju:-D:-D:-D:-D
buziaki
miłego dnia dziewczyny

Hej babeczki

Cyprysiowa - mnie lekarz powiedział,że martwić się można wówczas gdy miano przekracza 100 ! a wynik wątpliwy jest w granicach błędu laboratorium:tak:

Ptaszyna - urządziłaś Maleńkiej małe trzęsienie "ziemii", nic dziwnego,że się wkurzyła:-D

Dlaczegotak - intensywne popołudnie i wieczorek Ci się zapowiada; masz już pomysł na nowe imię dla synusia?

Dilajla - ja czekałam na wynik CMV 7 dni i płaciłam 80 zł
Maggie:-), Joanna25:-), Gabi:-) i wszystkie pozostałe nie wymienione:-)...pozdrawiam

Aga! Pozdrowionka. Teraz pisze jeszcze z domu bo zaczyna uczyc dopiero o 13
Maggie, tak z ciekwości:sorry2:..czy każdy nauczyciel na swojej lekcji jest u was "wyposażony" w komp?

Tak, prawie w kazdej klasie jest komputer. Wiec jest komfort. Ale wymagania ze strony uczniow, dyrekcji, z zwlaszcza rodzicow :szok: ... do nieba :crazy:
A czy Ty tez ``robisz`` w branzy nauczycielskiej?

Pozdrowionka :-)

Maggie 2412....Ale wymagania ze strony uczniow, dyrekcji, z zwlaszcza rodzicow :szok: ... do nieba :crazy:
hmmm...cos o tym wiem. moja siostra była na praktykach w helsinkach, w muzeum prasy, generalnie robi doktorat z historii sztuki, ale w ramach praktych wyladaowała własnie tam. i co? trafila na jakas rocznice wydania kubusia puchatka w finlandii wiec zamiast dowiedziec sie czegos czy nauczyc, codzieniie przez 3 miesiace miała ponad 150 dziecieków które to oprowadzałą po wystawie i codziennie przez 3 mc malowała twarz kubusia wice dyrektorce muzeum.niby taki rozrywkowy czas ale wymagania mieli jakby to było co najmniej seminarium na studiach! nwet dzieckaki-poprawiały jej angielski!! dla nas smieszne dla nich normalne.

Trochę nie mogę spać :zawstydzona/y: ale dziś nie przez małego , nawet jest znośny :laugh2:
mam jakiegoś " wewnętrznego" stresa , a do tego jest mi niedobrze ... pewnie po sałatce teściowej :baffled:

A może ... dziś mam " termin porodu " i trochę mi przykro ... nie przytulę dziś maluszka , nie usłyszę jak płacze ...

ja tez kilka dni temu miałam "termin " z drugiej ciazy...zle to przezyałam, zwłaszcza jak pomyslałąm ze gdyby wszystko było dobrze tuliłabym w ramionach mała bezzebna istotke....

BATONIK bardzo mi przykro :-( Jakie to wszystko jest niesprawiedliwe :-( !!!!!! Bardzo mocno Cię przytulam !!!!!

Moje kochane mamuśki tak bym chciała być w ciąży...
Sama siebie nie rozumiem dopiero co poroniłam i dobrze wiem że muszę poczekać, ale ja czuję tak mocne pragnienie być w ciąży że mój mąż wczoraj się śmiał że chyba zacznie spać w pokoju obok:-Dpo czym ja się rozpłakałam i to bardzo że mój M nie wiedział co robić bo tu żartujemy a po chwili ja dudlam i nie szło mnie uspokoić

Momentami łapie się też na tym że moje myślenie jest jakbym nadal była w ciąży, przyłapałam się sama w kuchni mój M pyta się czy chce kawe a ja że nie bo przeciez.......... i znowu w płacz bo przecież ja już nie jetem w ciąży:-:)-:)-(
Uhhhhhhhhhhhhh:crazy:

No a tak w ogóle to czy też tak miałyście u mnie jest tak niecałe 2 tyg po poronieniu i np jak ide do ubikacji to nieraz czuje taki syskomfort jakby cos tam gdzies mnie uwierało uciskało to nie boli mocno ale jest tak inaczej i to samo mam jak dmucham nos w chusteczkę wtedy też mnie pobolewa tam w środku
Krwawić już nie krwawie tylko czasem jak cos podniose to lekkie jest plamienie ale tu już taka jakby stara brązowa krew i jest jej malutko

reklama
Do góry