reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny jak to jest...
Dzisiaj byłam w szpitalu, pobrali mi tylko krew do beta hcg, pytali, czy mocno krwawię - powiedziałam, że nie.
Kazali więc w niedziele powtórzyć beta hcg i w poniedziałek mam mieć zabieg, czy to nie za długo tak?

reklama
sonita chyba dobrze bo bedziesz miec pewnosc czy beta spada.....ja sama przy drugim poronieniu wybralam termin tydzien po fakcie jak sie dowiedzialam.....nic ci napewno nie bedzie a jak bedziesz mocniej krwawic to i tak do szpitala i wtedy zrobia

Sylwia ............ juz nie planuje ...

jak dojde do siebie , to albo implant , albo ........... powiem szczerze mysle nad podwiązaniem jajników.......

nie chce juz .... za dużo dla mnie ... mam dwojke dzieci .... wystarczy ...mam dwa aniolki ... też juz wystarczy o dwa za duzo .. :-(

Sonita ..... nie za bardzo jestem w temacie ......zabieg?

No właśnie, a co gdy nie spada...

A piersi mnie nadal bolą, to chyba dużo zależy od myślenia.
Czasem się budzę i myślę, że jestem jeszcze w ciąży, że mały rośnie...

sonita ja ci powiem tak....mi robili tylko usg i nikt bety nie sprawdzal...wystarczylo wlasnie ze ciaza sie nie powiekszala i nie bylo echa serca......przychodzili specjalisci i decydowali...przed zabiegiem mialam zawsze kolejne usg zeby potwierdzic....i nie krwawilam ( poza pierwszym razem)....ale sama wiem zze im szybciej zabieg tym lepiej.....inaczej takie mysli w glowie sie klebia ze szok,......za 3 razem juz mialam za 2 dni zabieg...

reklama
Mój luby nie robił badania, teściowa mówi, że ma A Rh +, ja też mam taką...
Ale może żeby zrobił badanie na grupę krwi, teściowa mogła się pomylić przecież.

Do góry