reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Miruś , jakiegoś konkretnego modelu szukasz? Ja miałam już upatrzony, teraz jak się uda własnie go kupię, zostawiłam sobie w "obserwowanych".

Aguś AJ, gdzie jesteś? Szafirku?

Aga Irl, jak ogólnie samopoczucie ciążowe?

o czesc angela....moje samopoczucie ? hmmm...mdlosci mecza bardziej niz wczesniej a tak sie cieszylam ze mnie to ominie....jadac samochodem zastanawiam sie czy zdaze do domu czy po drodze jakies pawia zalicze wrrrrr......czyli mowiac w skrocie chyba wszystko dobrze

Sylwia .............. również tulę...
czytałam twoja historie na iinym wątku .....

przykro mi.... wszystkiie tu przeszłyśmy o dużo za duzo

Mirka, Selenka, jakie wózki sobie wypatrzyłyście? Bo ja i mój M jesteśmy chorzy na mutsy.

Marlenka, przykro mi. Buziaczek dla Ciebie. Ale wierzę, że w końcu się uda i Tobie i Karolce i Edytce i wszystkim dziewczynkom z naszego forum.

reklama
Do góry