reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agi, pewnie,że pamiętam o Tobie, jak mogłabym nie pamiętać!
Modroklejka, ano raczej 15 tydzień i mam nadzieję,że nie ostatni.
Sylwia, mój I trymestr własnie minął w tym okresie, póki co jest dobrze.

Gabi
, pięknie wyglądasz, taka młodziutka jesteś na tym zdjęciu, bardzo.
mam do Ciebie dwie prośby, pierwsza dotyczy bakterii w moczu, dziś odebrałam i są dość liczne, czy powinnam zrobić jeszcze jakieś badania? Miesiąc temu ich nie było, nie wiem skąd..Poradź coś proszę.
Drugie pytanie nie dotyczy Mnie. Czy wieszz może co to jest zaśniad groniasty i czy to się leczy? A w ogóle skąd się to cholerstwo bierze??

Wszystkie koleżanki serdecznie pozdrawiam.

reklama
Włsnie się dowiedziałam,że mój gin się wyprowadza ze Sląska,muszę szukać nowego:wściekła/y:
.
Gabi,Mordoklejko śliczne te wasze brzuszki:tak:ślicznie wyglądacie

ja jeszcze z pracy..... a za godzinkę do domu:-)

piszecie że najwięcej poronień jest w grudniu? tez myślę że nie ma to nic do rzeczy..... z moją córcią zaszłam w ciążę w listopadzie i grudzień przechodziłam spokojnie....... a poroniłam w kwietniu, wrześniu i czerwcu.......
więc bez ładu i składu:-(

Pati Aga to jest szalona kobieta i on jeszcze pokaże tym wszystkim facetom jak się jeździ!!!!!!!!!! Aguśka trzymam kciutasy.... w końcu się uda, i wiem że nie odpuścisz.....

wiadomo że aga jest szalona wkońcu mieszka w irlandii :) zdecydowala sie wyjechac a to świadczy o dużej odwagi, ja miałam pietra jak cholera ale dałam rade :)

aga_irlandia -Wiadomo, zdrowa ciąża to pora roku nie ma żadnego znaczenia!:) Ale jeśli naprawdę, co roku najwięcej takich przypadków pojawia się w tym okresie to musi coś w tym być..

reklama
Do góry