reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

A u nas dzisiaj prawie +2,5 stopnia. Chyba ten cały śnieg zacznie się topić. Ja to bym wolała nawet mały przymrozek niż tą zbliżającą się chlapę. Idę zaraz trochę poprasować, bo prasowanie czeka na swój czas już od dawna i od poniedziałku miałam codziennie po troszkę prasować, ale jakoś nie wyszło.

Selena, a ja mam przychodznię w bloku obok, bo tam mam z pracy pakiet wykupiony i tam chodzę na badania. Wstaję sobie o 9:30 i ok. 10:00 idę jak już nie ma ludzi, bo pobierają krew do 10:30.

reklama
wyszło mi 46 gołąbków ...... nie wiem kto tyle zje
w dzierwszy dzień radośc jedzenia
drugi dzień zaspakajanie głodu
trzeci dzien przymus
czwarty dzień obrzydzenie

chyba można mrozic gołąbki , co?

dziewczyny jestem zla ze zrobilam test tak szybko tak jak pisalam ze ciaza moze byc ale moze jest za slaba i sie nie utrzyma ...ale jestem glupia wrrrrrrrrrra tyle razy czytalam ze kobiety nawet nie wiedza ze byly w ciazy

witam nowe dziewczyny i strasznie mi przykro ze i Was to nieszczescie spotkalo...zostancie z Nami to taka terapia grupowa

dilajla gratuluje synka
wrobelku bedzie dobrze

pozdrawiam wszystkie laseczki

reklama
Sasetka ... ja o tarczycy i mieśniaku dowiedziałam sie jak juz byłam w ciązy ...
przed ciążą nie robilam zadnych badan , dlatego ze ciąża nie byłam planowana ... wpadka ...
i mam wyrzuty sumienia , bo przez moja nieodpowiedzialnośc i chwile przyjemnośc skazałam moje dziecko na śmierc nim sie narodziło ............ to mnie dobija ..... bo zaniedbałam .. nie sprawdzilam .... sama wydałam wyrok ...
co innego gdybym wiedziala o chorobach i planowała ciąże ... zawsze była bym uświadomiono o zagrożeniach i leczylabym to u specjalisty , najpierw doprowadzila bym siebie do porządku ...a tak
ucierpiało na tym dziecko , ktoremu nie dałam powiedziec do mnie "mamo"

ehhhh .........

Do góry