reklama
kinguś
Nie poddam się
No no nie tracimy nadziei ;-);-);-)Bo w mój cud coraz mniej wierzę:-):-)
Kuruj się biedactwo Zdrówka życzę.do tego łamie mnie grypa:-( boje sie ze dostane gorączki...
i jest mi bleeeee
Tylko nie przemęczaj mi się za bardzo ;-) i wracaj szybciutkoDziewczynki, wpadłam powiedzieć, ze u mnie ok. pracuje dużo..wracam zmeczona i zajmuje sie małą, w pracy nie mam neciku...nie moge ani przeczytać ani napisac co u nas.....
Kiedy na dłużej wpadniesz?? Buziaczki :-)Tylko się znów witam
Trzymam kciuki, będzie dobrzeEch,boję się i tyle.Jutro do gina.
Jeszcze niedawno nie mogłam się doczekać pierwszej @ a teraz już trzecia i mam nadzieje, że ostatnia na długi miesiące ;-);-)no własnie mnie też nie ale mam nadziję że te 3 m-ce szybko miną... bo jak na razie 3 tyg od zabiegu to ciągnęło się jak wieczność :-(
Gratuluję :-):-)aha zapomniałam sie pochwalic chyba mam prace jutro mam sie zjawic na 7dma do biura i beda mnie sprawdzac przez 2 tygonie
Przystojniak ;-);-);-):-):-):-)Właśnie znalazłam fotkijak mój Igor się urodził.......
W końcu się udaprzyszly wyniki egzanminu.....oblalam.....wwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
No pewnie, że tak :-):-):-)Jestem nareszcie:-) i witam sie bardzo serdecznie
Czy ktos tu jescze mnie pamieta wogole???
No supermusze sie pochwalic bo moje patio coraz ladniejsze
Jutro idę na usg, przekonamy się czy teraz będzie owulacja.
Witam sie dziewczynki
byam wczoraj u lekarza zeby mnie osuchal bo juz miesiac sie mecze z kaszlem czujje sie jakby mi ktos cegle na piersiach polozyl wrrrr
okazalo sie niestety ze bez antybiotyku sie nie obedzie
dzis sie zwleklam z lozka o 15 jeszcze mi to pskudztwo potrzebne :-( ale mam nadzieje ze moze ten antybiotyk pomorze
buziaczki kochane
Ja to chyba sciagam wszystkie nieszczescia :-(
byam wczoraj u lekarza zeby mnie osuchal bo juz miesiac sie mecze z kaszlem czujje sie jakby mi ktos cegle na piersiach polozyl wrrrr
okazalo sie niestety ze bez antybiotyku sie nie obedzie
dzis sie zwleklam z lozka o 15 jeszcze mi to pskudztwo potrzebne :-( ale mam nadzieje ze moze ten antybiotyk pomorze
buziaczki kochane
Ja to chyba sciagam wszystkie nieszczescia :-(
Witam wieczorowo
chyba wszyskie piekłyście dzisiaj ciasta , no i leżycie teraz brzuchami do góry ..
znowu boli mnie podbrzusze ...... jak tak będzie do jutra to jade do lekarza......
ach zimno na polu i ciemno już za oknem - nie napawa to optymistycznie .... ale jakas deprecha mnie łapie...
chyba wszyskie piekłyście dzisiaj ciasta , no i leżycie teraz brzuchami do góry ..
znowu boli mnie podbrzusze ...... jak tak będzie do jutra to jade do lekarza......
ach zimno na polu i ciemno już za oknem - nie napawa to optymistycznie .... ale jakas deprecha mnie łapie...
Kasiekkm, słodki ten Twój synuś!!!
Mała fajnie, że jesteś. Odzywaj się częściej, bo tęsknimy za Tobą.
Ja ledwo się ruszam po tym obiedzie dwudaniowym. A przed obiadem z godzinkę jeszcze 4 pomarańcze zjadłam. Ciasto upiekłam, M zadowolony, że hoho, bo to jedno z jego ulubionych. A prasowanie nadal czeka na swój czas.
Mała fajnie, że jesteś. Odzywaj się częściej, bo tęsknimy za Tobą.
Ja ledwo się ruszam po tym obiedzie dwudaniowym. A przed obiadem z godzinkę jeszcze 4 pomarańcze zjadłam. Ciasto upiekłam, M zadowolony, że hoho, bo to jedno z jego ulubionych. A prasowanie nadal czeka na swój czas.
Witam witam :-)
Kingus trzymam kciuki za usg...
mała fajnie, ze zajrzałaś....
also nie przejadaj sie heheheh
Aga irl...szkoda, ze oblałaś wrrrr..ale uszki do góry kolejny raz jest twój, sliczne patio..
katrin, nie martw sie, musi byc dobrze idź do jakiegoś DOBREGO ginka bo twojej doktorce starej jakos nie potrafiła bym już zaufać....
Gabi trzymam kciuki za wizytkę...
Wrobelek, ale gosć z tego faceta....odejmijcie mu od czynszu te kilka dni...
Kasiek śliczny synus, tez takiego chcę!!!!:-)
karolka kurujsie kobitko kuruj :-)
Ola, dzieki:-)
Kingus trzymam kciuki za usg...
mała fajnie, ze zajrzałaś....
also nie przejadaj sie heheheh
Aga irl...szkoda, ze oblałaś wrrrr..ale uszki do góry kolejny raz jest twój, sliczne patio..
katrin, nie martw sie, musi byc dobrze idź do jakiegoś DOBREGO ginka bo twojej doktorce starej jakos nie potrafiła bym już zaufać....
Gabi trzymam kciuki za wizytkę...
Wrobelek, ale gosć z tego faceta....odejmijcie mu od czynszu te kilka dni...
Kasiek śliczny synus, tez takiego chcę!!!!:-)
karolka kurujsie kobitko kuruj :-)
Ola, dzieki:-)
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
a co tu tak cicho?
no nic...pozegnam sie z wami na dzis...
dobranoc
no nic...pozegnam sie z wami na dzis...
dobranoc
reklama
No i znowu załamka:-(Nie dośc że przeziębienie mnie męczy to jeszcze chyba przylazła wstrętna jedna takana razie plamienia ale tylko czekać kiedy się wstręciucha rozwinie.Już tracę nadzieję,że kiedykolwiek się uda,ostatnio to tylko po głowie dostaję.To se ponarzekałam.;-)