reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
pati jaki czerwiec....tylko w polsce mozna sobie pojesc prawdziwych polskich truskawek.....ja tutaj zadowalam sie tym co jest....dzisiejsze truskawki sa z egiptu.....swoja droga co oni je w piramidach hoduja czy co ?hehheheh

Edytko u mnie remont i remont i remont i pod górkę co wszystko by tylko można było. U Nas bardzoooo znów ciężki okres :zawstydzona/y: niestety :-( ale trza przeczekać.. wkońcu musi być lepiej :baffled:
Również się cieszę że napisałaś bo chwilkę Cię nie było i pisałam już za Tobą :sorry2::-D A jak Twe samopoczucie?
Samopoczucie zagłuszam porządkami. Ale niestety niewiele już zostało.
Co do górek nie przejmuj się kochana, bo przecież kiedyś będzie z górki. I wierzę, że juz niedługo Tulam Cię bardzo mocno

a ja za tydz mam USG.... i strasznie się znów boje,,, masakra,,,
Będzie dobrze. Trzymam kciuki i czekamy na wieści

Ech,boję się i tyle.Jutro do gina.:zawstydzona/y:
Musi być dobrze. Napisz koniecznie po wizycie

witam
kasiu brzuchol dalej boli ...i co chwila biegam do kibelka sprawdzac czy to aby nie @
Ja na początku ciąży też sprawdzałam co chwilę, bo objawy typowo @ miałam

czesc

przyszlam sie przywitac....

przyszly wyniki egzanminu.....oblalam.....wwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

moge skladac jeszczez raz ale sama nie wiem kiedy...nie bede w stanie sie tego wszystkiego nauczyc.....buuuuuuu
Będzie dobrze. Następnym razem Ci się uda. Masz dużo samozaparcia i dążysz do celu, więc musi być dobrze

U nas oki . Rosniemy i rośniemy . W zeszłym roku ( 07.01.2008 ) o tej porze Oliwier miał 7,5 cm ... no teraz ma 72 cm :-p
Umie już pić z kubeczka ( soczki i herbatkę ) pięknie je zupki i owocki ( łyżeczką ) i dalej jesteśmy na piersi ( mam zamiar karmić co najmniej do 6 mc ) Uczy się samodzienie siadać , oparty lub na kolanach siedzi już od dawna. Teraz chwyta za zabawki w macie lub leżaczku i siada sam .

Pozdrawiam Was serdecznie i powodzenia !
Pieknie rośnie. Oby tak dalej.

My po spacerku zdrzemnęłyśmy się trochę. Głowa mi pęka i tabletki nie pomagają..
Mam wyniki histo, ale nic z nich nie rozumiem. Najgorsze jest to, że nie jestem w Polsce i nie mam jak skonsultować ich z lekarzem. Muszę w necie poszperać, może się czegoś dowiem. Bo ciężko też widzę tłumaczenie ich na turecki. Zawsze mogą coś pokręcić. Ehhh ale mam problem

Witam serdecznie!!!!!!!!!!!
Pracy nie przyjęłam bo niestety na umowe-zlecenie a jak pojde do szpiala to co Szukam dalej, ale chwilowo nic.............................
Jestem zła bo właściciel mieszkania, które wynajmujemy miał dzisiaj dostarczyć klucze co wzięło by sie już wymiary, ale twierdzi, że znowu mu samochód nie odpalił i może dostarczy je jutro Śmiechu warte bo umowe z nim mamy od tego poniedziałku, a nie mam możliwości wejścia no kurcze nie rozumiem tego.

Ja ciągle "szczekam" itd. Nie mogę doczekać się wizyty (14.1 od 16:00) Jeszcze trochę............... Wydaje mmi się, że ciśnienie mi świruje po chwili "ruchu" (np jak powygłupiam sie z chesniakiem, albo psem) Zaraz mam zawroty i ból głowy, a serducho wali jak oszalałe. OJOJOJOJ

Pozdrawiam wszystkie i uciekam

reklama
Do góry