reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
pati jaki czerwiec....tylko w polsce mozna sobie pojesc prawdziwych polskich truskawek.....ja tutaj zadowalam sie tym co jest....dzisiejsze truskawki sa z egiptu.....swoja droga co oni je w piramidach hoduja czy co ?hehheheh
Samopoczucie zagłuszam porządkami. Ale niestety niewiele już zostało.Edytko u mnie remont i remont i remont i pod górkę co wszystko by tylko można było. U Nas bardzoooo znów ciężki okres niestety :-( ale trza przeczekać.. wkońcu musi być lepiej
Również się cieszę że napisałaś bo chwilkę Cię nie było i pisałam już za Tobą A jak Twe samopoczucie?
Co do górek nie przejmuj się kochana, bo przecież kiedyś będzie z górki. I wierzę, że juz niedługo Tulam Cię bardzo mocno
Będzie dobrze. Trzymam kciuki i czekamy na wieścia ja za tydz mam USG.... i strasznie się znów boje,,, masakra,,,
Musi być dobrze. Napisz koniecznie po wizycieEch,boję się i tyle.Jutro do gina.
Ja na początku ciąży też sprawdzałam co chwilę, bo objawy typowo @ miałamwitam
kasiu brzuchol dalej boli ...i co chwila biegam do kibelka sprawdzac czy to aby nie @
Będzie dobrze. Następnym razem Ci się uda. Masz dużo samozaparcia i dążysz do celu, więc musi być dobrzeczesc
przyszlam sie przywitac....
przyszly wyniki egzanminu.....oblalam.....wwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
moge skladac jeszczez raz ale sama nie wiem kiedy...nie bede w stanie sie tego wszystkiego nauczyc.....buuuuuuu
Pieknie rośnie. Oby tak dalej.U nas oki . Rosniemy i rośniemy . W zeszłym roku ( 07.01.2008 ) o tej porze Oliwier miał 7,5 cm ... no teraz ma 72 cm
Umie już pić z kubeczka ( soczki i herbatkę ) pięknie je zupki i owocki ( łyżeczką ) i dalej jesteśmy na piersi ( mam zamiar karmić co najmniej do 6 mc ) Uczy się samodzienie siadać , oparty lub na kolanach siedzi już od dawna. Teraz chwyta za zabawki w macie lub leżaczku i siada sam .
Pozdrawiam Was serdecznie i powodzenia !
My po spacerku zdrzemnęłyśmy się trochę. Głowa mi pęka i tabletki nie pomagają..
Mam wyniki histo, ale nic z nich nie rozumiem. Najgorsze jest to, że nie jestem w Polsce i nie mam jak skonsultować ich z lekarzem. Muszę w necie poszperać, może się czegoś dowiem. Bo ciężko też widzę tłumaczenie ich na turecki. Zawsze mogą coś pokręcić. Ehhh ale mam problem
aga_irlandia
ozkane jest kakas strona w necie gdzie mozesz wpisac po lacinie i tlumacza....ale nie wiem jak sie nazywa......moze sprobuj wrzy=ucic w wyszukiwarke to ci sie cos wyswietli
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
Witam serdecznie!!!!!!!!!!!
Pracy nie przyjęłam bo niestety na umowe-zlecenie a jak pojde do szpiala to co Szukam dalej, ale chwilowo nic.............................
Jestem zła bo właściciel mieszkania, które wynajmujemy miał dzisiaj dostarczyć klucze co wzięło by sie już wymiary, ale twierdzi, że znowu mu samochód nie odpalił i może dostarczy je jutro Śmiechu warte bo umowe z nim mamy od tego poniedziałku, a nie mam możliwości wejścia no kurcze nie rozumiem tego.
Ja ciągle "szczekam" itd. Nie mogę doczekać się wizyty (14.1 od 16:00) Jeszcze trochę............... Wydaje mmi się, że ciśnienie mi świruje po chwili "ruchu" (np jak powygłupiam sie z chesniakiem, albo psem) Zaraz mam zawroty i ból głowy, a serducho wali jak oszalałe. OJOJOJOJ
Pozdrawiam wszystkie i uciekam
Pracy nie przyjęłam bo niestety na umowe-zlecenie a jak pojde do szpiala to co Szukam dalej, ale chwilowo nic.............................
Jestem zła bo właściciel mieszkania, które wynajmujemy miał dzisiaj dostarczyć klucze co wzięło by sie już wymiary, ale twierdzi, że znowu mu samochód nie odpalił i może dostarczy je jutro Śmiechu warte bo umowe z nim mamy od tego poniedziałku, a nie mam możliwości wejścia no kurcze nie rozumiem tego.
Ja ciągle "szczekam" itd. Nie mogę doczekać się wizyty (14.1 od 16:00) Jeszcze trochę............... Wydaje mmi się, że ciśnienie mi świruje po chwili "ruchu" (np jak powygłupiam sie z chesniakiem, albo psem) Zaraz mam zawroty i ból głowy, a serducho wali jak oszalałe. OJOJOJOJ
Pozdrawiam wszystkie i uciekam
aga_irlandia
ech wrobelek bedzie dobrze
mała160
Fanka BB :)
Jestem nareszcie:-) i witam sie bardzo serdecznie
Czy ktos tu jescze mnie pamieta wogole???
Czy ktos tu jescze mnie pamieta wogole???
aga_irlandia
no aga mowa wszystkie pamietaja
nadawaj co u was?
nadawaj co u was?
reklama
aga_irlandia