reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ech wiedzialam ze obleje.....liczylam na jakis przyblysk dobroci z ich strony....no coz.....zloze jeszcze raz.....naucze sie co mi sie uda i zobaczymy....jak nie zdam to mam jeszcze jedna szanse....ech.....nie idzie tak jakbym chciala...ale to nic....
ja dzis juz dobrze....wieczorem juz lepiej sie czulam nawet troche zjadlam.....musialo mi cos zaszkodzic...no nic.....najwazniejsze ze przeszlo bo normalnie z glodu bym padla heheeh

Aguś, przykro mi, że oblałaś.

Ja dzisiaj mam wenę na gotowanie i robię jak nigdy obiad dwudaniowy. Ogórkową, a na drugie schabowe, ziemniaczki i chyba surówka z kapusty pekińskiej. A tym ciastem też mnie pokusiłyście więc może też mojemu zrobię niespodziankę i coś upiekę, heheh.

To dobrze Aguś, że juz lepiej się czujesz.Egzaminem się nie przejmuj skoro masz szansę jeszcze dwa razy do niego podejść, a musisz coś płacic???
Witaj Also:-):-)

reklama
Do góry