reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
glodna jestem jak nie wiem co.....jak na razie pepsi przyjmuje moj zoladek....i juz tak myslalam ze to nie jest normalne w nocy bo kto rzyga po nocach w ciazy?????????/napewno nie ja.....wrrrrrr

a ja teraz czekam na wyniki mutacji co ostatnio robilam maja przeslac poczta bo jak zespol antyfosfolipidowy wykluczyli to moze bedzie cos w tym badaniu...

Agus wiesz co ja jak bylam w pierwszej ciazy to tez dostałam takich mdlosci i pojechalismy do szpitala tam sie mnie pytali czy sie nie najadlam czegos a ja zaralam żodkiewki no ale potem sie okazalo co sie okazalo ale wymioty byly od jedzenia wypij meliske albo rumianek miety chyba lepiej nie bo ona pobudza zoladek do pracy a Twoj zoalodek za bardzo nie ma czym pracowac lepiej zeby sie uspokoil buziolki ja ide do lekarza niech mnie osluch bo chrychlam juz przeszlo miesiac ciekaee co mi tak siedzi buziole bede pozniej

Agus moze chłopczyk zamieszkał w twoim brzuszku stąd inne mdłosci niz w poprzednich ciazach
Ja przez pierwsze 3 mies to ciagle wymiotowałam szczególnie w pierwszej ciazy nawet w nocy więc to chyba cos normalnego i naturalnego w ciazy

olaboga ja juz sie cieszylam ze 10 tydzien zaczelam i mdlosci tylko sporadyczne byly buuu..
no nic....ale wiecie....moze i racja....ja zjadlam wczoraj wieczorem sliwki( ale bez skory) i mandarynki.....moze to mi gdzies tam zaszkodzilo.....no nic....ide sobie herbatke zrobic....nie mam melisy ani rumianku...tylko miete.....zrobie sobie zwykla....

reklama
Do góry