reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie kochane pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco w te chłodne dni

Ptaszynko gratuluje i trzymam kciuki:-)
Also , Selenko ale Wam te suwaczki mkną nie mówiąc już o tobie Mirka ty to już prawie przy mecie
A ja w czwartek mam usg i już nie mogę się doczekać, maluda kopie już coraz mocniej więc jestem spokojniejsza, choć wczoraj długo było cicho i zaczełąm się juz martwić ale na dobranoc dostałam kopniaka więc zasnełam ze spokojem

Słodziutka buziaki dla Ciebie !!!

reklama
Selenko, nim się obejrzysz będziesz tak jak ja po połowie!!!

Ja to już się nie mogę doczekać kiedy będę bliżej mety, tak jak Mirka :))).

Dilajla, super, że się odezwałaś, bo już się tutaj za Tobą stęskniłyśmy!!!

Dilajla jak miło że zawitałaś:-D

Marzenko a jednak rok zaczyna się rewelacyjnie..... cichutkie ogromniaste gratulacje.... spokojnych 9 miesięcy.....

I nasza Ptaszynka także...... ależ wątek wrześniówek będzie wesoły, szkoda że za późno aby się tam zapisać.... choćbym chciała to nie zdążę:baffled:

Właśnie się wkurzyłam, najpierw siedział u nas wujek mojego m, a teraz telefon z firmy i m musiał w trybie natychmiastowym jechać do firmy, bo jakaś nagła awaria:wściekła/y: no i z moich zakupów nici!!! A do tego rozbolała mnie głowa(chyba przez zmianę pogody):baffled:

Witam kochane ! ! ! ! ! !
Dziś moje autko powiedziało "jadę" no tak odpalał je M oczywiście musiałam wysłuchać , że nie tak odpalałam i daetgo odmówił współpracy ble ble ble faceci zawsze musza się wymądrzać w końcu to moj samochód i wiem ja go odpalać widac nie chciało mu się z garażu na ten mróz wychodzić :tak::no:;-):rofl2:
Pojechałam do Urzeędu pracy pobrać ten świstek do rejestracji i lekko mówiąc przezyłam szok:szok::szok::szok::rofl2::nerd::szok::szok::szok::nerd::rofl2::szok::szok::szok: takiej kolejki to ja dawno nie widziałam więc zawinełam kiece i do samochodu pojechałam do Zusu pobrać zaświadczenie o pobieraniu zasiłku a mi pani mowi ze jeszcze jakać kase maja wysłam :-) no przeciez jak daja to sie bierze wiec zaświadczenie bedzie dopiero w piątek na marginesie myślalam ze wypisanie paru zdań zajmuje góra 15min a nie 3 dni no ale cóż taka polityka
wiec pozostaje mi czekać i w piatej jechać do Urzedu Paracy i stanać w tej kolejce po przepustkę do szczęścia wrrrrrr:crazy::crazy::rofl2::rofl2::crazy::rofl2::crazy::crazy:
A TERAZ POZDRAWIAM WSZYSTKIE KOBIETKI I CZYTAM ZALEGŁOŚCI BUZIOLE

Widze ze same super wieści
Postptaszyna G R A T U L A C J E ! ! ! ! ! ! ! ! TO CI NIESPODZIANKA zniknęła ale za to jaki powrót pierwsza klasa :-) buziaki niech rośnie zdrowo

MARZENKA
ja juz tak od paru dni jak czytam Twoje posty to mi tak cos na dzidzie wygladała pamiętasz jak Ty mi mowiłaś , że to dzidzia :-) GRATULASKI kochana nastepna zaskoczona mamusia tak jak nasza sylunia cykl bezowulacyjny ;-):tak::-)

Gabi jak tam po wizycie byłas wogole dzisiaj czy idziesz w czwartek daj znać ma nadzieje ze poszło szybciutko i jest wszystko ok

Dilajla ciesze sie ze sie pojawiałaś :-)

Aguś
biedactow moze sie uspokoją te wymioty :-) biedulko Pozdrawaim WAS kochane i dziekuje ze jestescie przepraszam jeśli kogoś pominełam ;-):-) B U Z I O L K I
a moj mały szkodni ostatnio zaczał sie znęcać nad swoja maskotką najpierw się ładnie bawił a ostatnio coś go napadło i zaczął rozdrabniać słonika pozbawił go uszu, oczu aż wczoraj ostatecznie przepołowił słonika na pół i ma frajde bo wyciąga ze środka tą watoline a głupia pani ciągle chodzi i zbiera to paskudztwo :crazy::rofl2::angry: co z biore to on znowu wcianie nowe mały pskud

:angry::angry::no::no::no::angry::angry::angry::no::no::no::angry::angry::angry::no::no::no::angry::angry::angry::no::angry:

:rofl2::rofl2::rofl2::no::no::no::rofl2::rofl2::rofl2::-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2::no::no::no::rofl2::rofl2:

:rofl2::angry::angry::angry::rofl2::rofl2::rofl2::angry::angry::angry::rofl2::rofl2::rofl2::angry::angry::angry::rofl2::rofl2::rofl2::angry::angry:

:angry::rofl2::rofl2::rofl2::no::no::no::rofl2::rofl2::rofl2::-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2::no::no::no::rofl2:

:rofl2::rofl2::angry::angry::angry::rofl2::rofl2::rofl2::angry::angry::angry::rofl2::rofl2::rofl2::angry::angry::angry::rofl2::rofl2::rofl2::angry:

:angry::angry::rofl2::rofl2::rofl2::no::no::no::rofl2::rofl2::rofl2::-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2::no::no::no:

:rofl2::rofl2::rofl2::angry::angry::angry::rofl2::rofl2::rofl2::angry::angry::angry::rofl2::rofl2::rofl2::angry::angry::angry::rofl2::rofl2:

:rofl2::angry::angry::angry::rofl2::rofl2::rofl2::no::no::no::rofl2::rofl2::rofl2::-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2::no:

:no::no::rofl2::rofl2::rofl2::angry::angry::angry::rofl2::rofl2::rofl2::angry::angry::angry::rofl2::rofl2::rofl2::angry::angry::angry::rofl2:

:rofl2::rofl2::angry::angry::angry::rofl2::rofl2::rofl2::no::no::no::rofl2::rofl2::rofl2::-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2:

:no::no::no::rofl2::rofl2::rofl2::angry::angry::angry::rofl2::rofl2::rofl2::angry::angry::angry::rofl2::rofl2::rofl2::angry::angry::angry:

:rofl2::rofl2::rofl2::angry::angry::angry::rofl2::rofl2::rofl2::no::no::no::rofl2::rofl2::rofl2::-p:-p:-p:rofl2::rofl2:

:rofl2::no::no::no::rofl2::rofl2::rofl2::angry::angry::angry::rofl2::rofl2::rofl2::angry::angry::angry::rofl2::rofl2::rofl2::angry::angry:

:angry::rofl2::rofl2::rofl2::angry::angry::angry::rofl2::rofl2::rofl2::no::no::no::rofl2::rofl2::rofl2::-p:-p:-p:rofl2:

:rofl2::rofl2::no::no::no::rofl2::rofl2::rofl2::angry::angry::angry::rofl2::rofl2::rofl2::angry::angry::angry::rofl2::rofl2::rofl2::angry:

:angry::angry::rofl2::rofl2::rofl2::angry::angry::angry:

ALE I TAK GO KOCHAM
:-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-):tak:zmykam przejżeć ogłosznia bede Was podczytywać pa

aj mam nadzieje ze w piatek beda 2 krechy a teraz to mnie brzuch nawala jak na @
niusia hehe zaskoczona bo przytulanek malutko bylo i to jak juz pisalam wczesnie jakis 9 dc
a M powiem jak beda krechy super widoczne bo teraz to musialby przez lupe zerkac

aga mam nadzieje ze to nie jakis wirus tylko mega mdlosci

reklama
Hej laski.
U lekarza nie byłam,pójdę w czwartek.Jak mi maruda pozwoli to Was poczytam.N razie widzę,że trzeba gratulować:rofl2:
Ptaszyna,Marzena-trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buziaki.Na razie.Pa.

Do góry