reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

a ja też gratuluję!!
słaba kreska ale jest ,ja miałam słabą a ciąża była,zreszta jak to przed miesiączką to bardzo wczesna ciąża:-)

reklama
Witam dziewczynki!!!!!!1

MARLENKA....
GRATULUJĘ!!!:-D:-D:-D:-D
ja tez robiłam przed i była prawie ledwo widoczna,,,, mój M mówił,że mi się przewidziało,heheh:-D:-D:-D:-Da tu jutro zaczynam 13 tydz,,,,,:-D:-D:-D:-DJESZCZE RAZ WIELKIE GRATKI<,,,,teraz życze spokoju.,i więcej optymizmu.,....

I WY DZIEWCZYNKI SIĘ DOCZEKACIE!!!!!!!!!!!!ja w TO wierzę.....:-D:-D:-D:-D

ja to teraz myślę,że co bedzie jak się okaże ,że mam jakąś bakterię ,to sie ponoć trudno leczy..ogólnie to jestem jakas taka rozbita od środka ,chyba trace nadzieje powoli,myślę sobie o ludziach,którzy latami walczyli i nic,a zostaje ból i rozgoryczenie

Marlenka, gratuluję i zobaczysz, że w piątek nadal będą 2 kreski!

Pati, to czekanie jest najgorsze, wiem co czujesz, ale zobaczysz, że to mimo wszystko szybko minie i znowu będziesz mogła się starać.

A ja się biorę za jakąś robotę, bo to co wczoraj miałam zrobić to nadal leży i czeka na swój czas.

Pati, jeszcze sie nie znamy, więc się witam, przykro mi z powodu Twojej straty. pamiętam jak sie tu zalogowałam w czerwcu po stracie, pamiętam jak mi dziewczyny pomogły czego i Tobie życzę. Będzie jeszcze dobrze, sama się przekonasz:tak:

also, jak miło,że jesteś, patrzę na twój suwaczek i dumam czy mój też taki będzie??

marzenko, GRATULUJĘ jak nie wiem co mocno!!! :-D:-D:-D:-D:-D

Edytko;-) Szafirku;-) Aga AJ;-)

Pozostałe dziewczynki pozdrawiam.

reklama
Do góry