reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

po ciąży chyba wszystko się zmienia, sama nie wiem ale może tak to jest :)

Fajnie bedzie kolejny nowy suwaczek :) ja już też chcem :( a trzeba czekac tak długo :((

reklama
nie wiem jaki ty masz charakterek marlena78, ale jakby to dotyczyło mnie to ja bym poleciała po jeszcz inne testy i pewnie kazdego dnia robilabym ze 3 :D bo ja to taka mało cierpliwa jestem :) są testy o różnej czułości jedne maja 10 czegos tam inne 20 a inne 30, najlepsze sa te z 10 :) no ale po co ja to pisze wy już obyte jestescie w tych tematach hehe

Pati doczekasz sie swojego suwaczka. Ja po stracie tez chciałam jak najszybciej zajsc a kolejne @ mnie rozczarowywały. Jak pojdziesz do pracy, to i czas szybciej bedzie leciał, nie obejrzysz się i bedziesz sie nam chwalic II.

mam taką nadzieje że beda dwie kreski kiedys, no i że prace dostane bo ja juz ponad rok w domu kibluje.... a na studiach sie nudze wiec zajec mam malutko, czasem cos uszydelkuje bo mnie babcia kiedys nauczyla i to teraz takie moje hobby :D, dzisiaj chyba jeszcze zajrze do rachunkowosci bo mi sie troche zapomnialo to co mialam w techniku a kto wie co beda chcieli na tej jutrzejszej rozmowie :)

zmykam bo mezus zaraz wraca z pracy, ciekawe czy sie ucieszy na prezencik hehe
poczytam sobie was wieczorkiem jak mnie mój dopuści do kompa :/

reklama
pati ja testow nie kupuje wystarczy mi to co zobaczylam a drugi zrobie w piatek i wtedy dopiero zadzwonie do gina bo kazala przyjsc jak bedzie pozytywny wynik
jenki to bedzie moja 4 ciaza a wszystkie prawie stwierdzone w styczniu

Do góry