reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witam was serdecznie!
Ja dzisiaj wyruszyłam na łowy w poszukiwaniu pracy... no i jutro mam rozmowe :O zobaczymy co z tego będzie bo tak konkretnie to nic nie wiem o tej pracy jedynie to że szukają ksiegowej do przyuczenia.. może to coś normalnego, zobaczymy :). No i byłam tez w urzędzie miasta zapytac czy stażystów nie potrzebują i się okazało zę potrzbują :) i zgłosili to w urzędzie pracy wiec jutro po rozmowie ide do urzędu pracy i może dostane jakis staz :) Zawsze to trochę pieniążków no i wyre sie z domu wreszcie.
Ale dzisiaj zimno zmarzłam bardzo, ledwo paluchami mogłam ruszac jak do domu wróciłam.
A na rynku zaatakowały mnie gołębie, na szczęście nie zostawiły na mnie śladu po ataku :D głupie ptaszyska (adam mówi latające dupy) :D
no i dzisiaj wkońcu kupiłam ubranko dla mojego, niestety to tak znienawidzone ubranko ale co tam jakos to trzeba przezyc :) jest cienkie i super cienkie ciekwe czy zgadniecie co to hehe :D
miłego popołudnia a no i trzymajcie kciuki bo w totka zagrałam :D

witam sie i ja!
wziełam przykład z Agi i juz posprzatałam i przygotowałam obiadek teraz mam czas dla siebie;-);-)
Marzenko koniecznie wstap do apteki, bo cos mi mowi ze to objawy na dzidziusia.:tak::tak::tak:. Kciuki zaciskam za testowanko.
Psiaczki macie sliczne. Ja tez chciałabym miec tu psa ale warunków nie mamy. :-:)-:)-(. U mnie w domu zawsze były zwierzaki, nawet jak mieszkałam na studiach w akademiku to przygarnełam znajdę i przez rok mieszkała ze mną. Za kazdym razem jak jechałam do domu to ja ze soba woziłam. Na drugim roku rodzice sie zlitowali nade mna i psem i pozwolili zostawic mi ja w domu. Tam miała towarzystwo drugiego psiaka, ogród i duuuzo miłości. Do dzis mieszka z moimi rodzicami ale jest juz bidulka chora i stara:-:)-:)-(. Rodzice maja jeszcze bokserke- oczko w głowie mojego taty, który bierze ja na kolanka, mówi do niej, ze ją kocha itp.Ma bzika na jej punkcie.
Agus fajnie masz to usg co dwa tyg. Ja juz sie nie moge doczekac 16 stycznia, wtedy ide na wizytę.
Buzka dla Was wszystkich.

chyba lepiej jak męcza objawy niż jakby ich nie było bo przez te objawy dzidzia daje znac ze jest w srodku :) ja objawów nie miałam żadnych jedynie tkliwe piersi ale tak to ja mam zawsze przed okresem wiec to nie bylo dla mnie nic nowego.

i juz jestem kupilam 2 tesciory Quick jestem najbardziej z nich zadowolona zawsze kupuje tylko te Wiem ze nie powinno sie robic przed @ bo roznie bywa

pati b ja wiem:):):) gumki:):):)hahahhahah
dobra ide....cos sie dzisiaj jakos tak czuje jak wypluty slimak po tej nicy z kibelkiem.....ech....jade do sklepu cos do jedzenia kupic bo dzieciaki jutro do szkoly:) i obiadek jakis zrobic....

reklama
Do góry